FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili u 7:30 Studio F1 HRT2
A sto se tice Alonsa,normalno je da ce se truditi da sto vise oteza McLarenovim vozacima,ali nema cime.Jedino da se moli da bude nevreme na svakoj trci.

Normalno da je normalno.
Trudio bi se i da je bilo ko drugi iza.
Nece ih valjda pustiti.
Trudio se i DC u Australiji i drzao Kimija pola trke iza sebe.

Nego,ajd nam prepricaj sutra sta je rekao Jergovic pre trke,a i posle,ako je nesto znacajno.Nisam uspeo "obezbediti" prenos na HRT-u.:-(

Само мало да га Алонсо подбоде и то је то;)
Проблем је што је стаза изузетно широка па ће Хамилтон моћи да се склања, ако уопште буде желео да се склања, можда се упусту и у борбу.

Španac neće ujutru ni da se vidi...neće nikavu glupost da uradi,to sam siguran.
Ako mu je cilj zamlaćivanje i pod.ebavanje dojučerašnjeg kolege,ne verujem da će ostati Reno nekažnjen.Znaju za tu mogućnost svi akteri F1 pa bi to bilo isuviše providno.

Може да се деси нешто попут онага што су имали Маса и Култард прошлу трку, то не би било провидно.
Неверујем да ће Алонсо ићи на то да избаци Хамилтона, али ће сигурно бити посебно мотивисан да га задржи иза себе.
Надам се да ће BMW успети дуже време да задржи ''Сребрне'' .
Мекларену је олакшавајуће то што је стаза широка и има доста места за претицање.
Још пар сати пе ћемо добити одговоре.

Može on da bude motivisan koliko hoće ali zato njegov špiditer nema snage.
BMW ove sezone neće se ograničavati na takve stvari kao što je zadržavanje nekoga što više iza sebe nego i pucanje na sam vrh.Dosta dobro čak šta više i odlično se njihovi bolidi ponašaju na stazi što naravno može samo da raduje sve nas.

Može on da bude motivisan koliko hoće ali zato njegov špiditer nema snage.
BMW ove sezone neće se ograničavati na takve stvari kao što je zadržavanje nekoga što više iza sebe nego i pucanje na sam vrh.Dosta dobro čak šta više i odlično se njihovi bolidi ponašaju na stazi što naravno može samo da raduje sve nas.

Ови из BMW-а ће тежити да се увек када то буде било могуће нађу испред Мекларена и Ферарија, сутра имају прилику да то и ураде.
Кубица и Хајдфелд ће се трудити да Ковалаинен и Хамилтон остану иза њих, али пошто је BMW још увек спорији од McLarena вероватно је да ће успоравати ''Сребрне'' (зато сам и споменуо задржавање).

У таквим борбама би што чешће волео да виђам и Williams...

Nego,ajd nam prepricaj sutra sta je rekao Jergovic pre trke,a i posle,ako je nesto znacajno.Nisam uspeo "obezbediti" prenos na HRT-u.:-(

Optuzba u vezi ECU-a neosnovana i ishitrena.
Pozicija Masse vise nije tako jaka odlaskom Todt-a.
U vezi kazne McLarena
"Drakonska odluka,ima previse tih sudjenja.Da je bio Ferrari u pitanju,verovatno ne bi bio kaznjen.BMW se zalio,Alonso rekao da nisu namerno smetali iako je vise ostecen "
Vremenska prognoza obecava zanimljivu trku-"grmljavinski pljuskovi".:D

Optuzba u vezi ECU-a neosnovana i ishitrena.
Pozicija Masse vise nije tako jaka odlaskom Todt-a.
U vezi kazne McLarena
"Drakonska odluka,ima previse tih sudjenja.Da je bio Ferrari u pitanju,verovatno ne bi bio kaznjen.BMW se zalio,Alonso rekao da nisu namerno smetali iako je vise ostecen "
Vremenska prognoza obecava zanimljivu trku-"grmljavinski pljuskovi".:D

Zano sam da me Mladen nece izneveriti.:D
P.S.
Nakon danasnjeg izletanja,mislim da je Massa zapecatio svoju karijeru u Ferrariju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back