FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi cekala sam prvo vase komentare pa ja onda svoj da postavim...sto se tice trke delimo isto misljenje KATASTROFA....sto se tice Akijeve voznje nista posebno...Hamilton je prvi pa je prvi i to je tako i ako se vecina buni...Zao mi je Kimija...mislim da se malo zaneo....a sto se tice onoliko odustajanja pa pocetak je sezone..nemojte da dramite zbog jedne trke...tek se ekipe zagrevaju..;-)

Prosto mi je drago sto nisam cuo sat jutros u pola 6, vise bih se nervirao. Negro je imao bas dosta srece sa Safety Car-ovima, pa je mogao opusteno da vozi do pobede. Kimi, sta reci, posle sjajne voznje i probijanja do vrha, usledilo je nekoliko pehova i na kraju i odustajanje. Nejasan mi je totalno onaj potez kad je hteo u boks pa naglo odustao, nesto mi se ne cini da je to bila dobra taktika, a mogao je tada otici medju prvima u box i izaci sa boljim gumama na dobro mesto. Ipak drago mi je sto je brz i beskompromisan kao i uvek, moze valjda dati Negru 10 poena fore. Glavonso je prikazao svoju klasicnu voznju, cuci iza i ceka da onaj ispred pogresi, nema nista od njega dok Flavio ponovo ne uturi krisom neki mass damper. Kultard kad je hteo da brani poziciju od Mase zaboravio je da obicno onaj spoljni u takvim situacijama izvuce deblji kraj, ko mu je kriv.
Konferencija za stampu mi je bas bila mucenje da gledam jer se onaj Negro nenormalno mnogo kezi i smeje, nije to normalno, a i sve to sto kaze je nekako prazna prica, kazi brate otvoreno 'ebo sam im kevu' ili nemoj nista pricati kao Kimi, samo nemoj da mi se kezis i pricas pripremljen tekst, ne volim glumce. Sve me vise nervira.
A potez B92 da ne prenose smatram najboljim potezom nasih televizija u poslednjih par godina, sad bar mozemo da gledamo prenos na HRT-u uz kompetentne komentatore. Nadam se da i ubuduce nece prenositi.

Prosto mi je drago sto nisam cuo sat jutros u pola 6, vise bih se nervirao. Negro je imao bas dosta srece sa Safety Car-ovima, pa je mogao opusteno da vozi do pobede. Kimi, sta reci, posle sjajne voznje i probijanja do vrha, usledilo je nekoliko pehova i na kraju i odustajanje. Nejasan mi je totalno onaj potez kad je hteo u boks pa naglo odustao, nesto mi se ne cini da je to bila dobra taktika, a mogao je tada otici medju prvima u box i izaci sa boljim gumama na dobro mesto. Ipak drago mi je sto je brz i beskompromisan kao i uvek, moze valjda dati Negru 10 poena fore. Glavonso je prikazao svoju klasicnu voznju, cuci iza i ceka da onaj ispred pogresi, nema nista od njega dok Flavio ponovo ne uturi krisom neki mass damper. Kultard kad je hteo da brani poziciju od Mase zaboravio je da obicno onaj spoljni u takvim situacijama izvuce deblji kraj, ko mu je kriv.
Konferencija za stampu mi je bas bila mucenje da gledam jer se onaj Negro nenormalno mnogo kezi i smeje, nije to normalno, a i sve to sto kaze je nekako prazna prica, kazi brate otvoreno 'ebo sam im kevu' ili nemoj nista pricati kao Kimi, samo nemoj da mi se kezis i pricas pripremljen tekst, ne volim glumce. Sve me vise nervira.
A potez B92 da ne prenose smatram najboljim potezom nasih televizija u poslednjih par godina, sad bar mozemo da gledamo prenos na HRT-u uz kompetentne komentatore. Nadam se da i ubuduce nece prenositi.

U potpunosti se slazem sa svim ovim sto si rekao. Srecom konferenciju za stampu nisam gledala jer kada sam videla Denisa i Hamiltona pred izlazak na postolje onako zagrljene i srecne ugasila sam TV.
A inace jutros sam procitala u novinama da je razlog sto nijedna nasa televizija nije prenosila trku to sto se nema dovoljno para trenutno za tako nesto i sto ''malo'' ljudi prati F1 u Srbiji... A za sledecu trku se pregovara i ako se bude prenosila bice na B92 posto RTS definitivno nece da prenosi jer je njima vaznije da prenose GP2 seriju u kojoj je nas ''divan'' Milos Pavlovic...

Evo i ja da dam koji komentar. Napokon je ovaj moj Wiliams podsetio na neke prosle dane. Presrecan sam zbog toga. Trka je bila haos,bolje receno luda. Ferari se nije snasao a Hamilton odradio posao dok je Hejki drugi Masa. Mislim da ce Alonso da izmuza ovaj slabi Reno do bola.
A sto se tice prenosa,ja sam odlucio da bojkotujem tv b92 zbog neozbiljnosti i podrugljivosti prema svojim gledaocima. Bar su mogli reci da nisu u mogucnosti da ove sezone prenose trke a ne mudro cute kao moj komsija od pre dvadeset godina kad mi je ukrao kamion iz peska,pa kad sam mu nalupao par samara da vidite kako prica. A za ostale spance kecere i likuse nemam komentar.
Sutra ako i neko otkupi prava na prenose nema sanse da gledam te prenose. Uzimam ful paket adsl pa da vidim ko ce da me skrembluje. A ako i neko ucini onda ce da radi terorizam. Zato bih vas molio da mi neko kaze kakvi su prenosi na netu preko onog linka sto je gore naveden ako je iko gledao.
Unapred zahvalan.

Честитам ''сребрнима'' на победи
tapsh-1.gif

Хамилтон је био стандардан, Хеики да није направио ону глупост би био солидан.
Драго ми је да се Розберг нашао на постољу.
Бурде је био одличан.
Барикело се добро држао....
Ова наша двојица су посебна прича.
Маса је направио катастрофалну грешку у првом завоју, касније је имао неке покушаје али га је Култард на глуп начин зауставио (Култард је апсолутно крив).
Кими је имао одличан ритам, али онда је направио две почетничке грешке.
Прво је направио погрешну процену на кочењу, а затим је и ухватио ону трава када је обилазио Глока, АЛИ ТО ЈЕ ОН.

Од овога се горе не може.
Прогнозирам за Малезију 1,2 за Ферари.

razumem ovo 1,svima je jasno ko je jutros bio najbolji. nego,kako mislis da onaj nesretnik dodje do drugog mesta nakon onog sramnog okretanja? strasno me iznervirao,ono ni pocetnik ne bi uradio

Обојица су направили почетничке грешке.
Генерално гледано цео викенд нам је било лош скоро у сваком погледу.
''Притисну ће'' њега Лука, једноставно ће морати дати свој максимум...

opet ponavljam,Kimi nikad nije bio pi*da (za razliku od tamo nekih) i decko drugacije ne ume da vozi. rizikovao je siguran podijum za napad na pobedu i ja to postujem (posebno zato sto ce sad da se vrati i odere ih)

onakvo okretanje je sebi dozvoljavao jadni Sato,i to u ''najboljim'' danima kada su od njega bezali svi sa staze i proglasili ga opasnim za okolinu

Evo i ja da dam koji komentar. Napokon je ovaj moj Wiliams podsetio na neke prosle dane. Presrecan sam zbog toga. Trka je bila haos,bolje receno luda. Ferari se nije snasao a Hamilton odradio posao dok je Hejki drugi Masa. Mislim da ce Alonso da izmuza ovaj slabi Reno do bola.
A sto se tice prenosa,ja sam odlucio da bojkotujem tv b92 zbog neozbiljnosti i podrugljivosti prema svojim gledaocima. Bar su mogli reci da nisu u mogucnosti da ove sezone prenose trke a ne mudro cute kao moj komsija od pre dvadeset godina kad mi je ukrao kamion iz peska,pa kad sam mu nalupao par samara da vidite kako prica. A za ostale spance kecere i likuse nemam komentar.
Sutra ako i neko otkupi prava na prenose nema sanse da gledam te prenose. Uzimam ful paket adsl pa da vidim ko ce da me skrembluje. A ako i neko ucini onda ce da radi terorizam. Zato bih vas molio da mi neko kaze kakvi su prenosi na netu preko onog linka sto je gore naveden ako je iko gledao.
Unapred zahvalan.
Snimak je dosta malog formata,slican youtube,,ja sam gledao kvalifikacije,sa 256kb,ali slika se dosta koci tako da skoro nije upotrebljiva,,jedino ako uzmes 512kb,moguce je da gledas u realnom vremenu.

Snimak je dosta malog formata,slican youtube,,ja sam gledao kvalifikacije,sa 256kb,ali slika se dosta koci tako da skoro nije upotrebljiva,,jedino ako uzmes 512kb,moguce je da gledas u realnom vremenu.

Imam vec adsl od 512 ali imam ogranicen protok podataka pa sam mislio da uplatim paket bez merenja protoka isto sa 512 jer neznam koliko mogu da potrosim MB prilikom gledanja. Ali me zanima dali se tu nesto placa ili ne na tom linku i da li je neko gleda sa protokom od 512 i kakva je slika. Nije bitno sto je mala vec da li koci ili ne.
Hvala

Srebrnima sve cestitke! Heiki je sasvim OK, ali ga je "pomeo" malo SC u zadnjem pitu.
Alonso realno nije mogao bolje, Reno je krs i to je to. Ali se za razliku on Pikea makar bori lavovski.
Ovi nasi su majmuni za medalju. Pocetnicke greske... Masa manje vise... od njega me nista ne iznenadjuje vise, ali svetski sampion onako idiotske poteze da napravi, pa to je komedija! Ja mislim da je Sumaher (ako je gledao) ugasio TV odma posle prvog Kimijevog izletanja.... smesno. ODMA otkaz... ali ne vozacima, nego onome ko je zaposlio obojicu!
Generalno, Kimi je napadacki vozio... agresivnije nego cele sezone zajedno... ali uzalud.
Jos jednom cestitke mercedesu, zasluzena pobeda potpuno!

Evo malo i ja da prokomentarišem, žao mi je Rubensa baš se dobro borio i zaslužio je bodove, on je već bio na izlazu iz boksova kada je podignuta žuta zastava zbog Gloka, Burdais je bio odličan s obzirom na bolid, onde gje je Kimi frcio tu i ja ispadam u igrici :) mada da su malo bolje gume bile.. u svakom slučaju borbeno je vozio. Lewis koliko mu je odgovorala situacija sa SC toliko mu je i propadala prednost koju je napravio do tada, dobro je bilo ono Heikkijevo uzimanje FA ali i zavraćanje od FA, Heidfeld očekivano, za Nico-a sjajno. Vrućina se pokazala kobno za dva Ferrarijeva motora što treba više da brine crvene. Massa se nije bezveze žalio na ukidanje elektronike.

Масино одустајање можда има везе са Култардом.
Кимејево одустајање би се могло повезати са Глоком, јер када је са Тојоте све живо летело Кими је прошао у том тренутку кроз сав тај крш, можда му је нешто улетело кроз канале за хлађење или нешто слично.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back