FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postoje masine koje ce ti stvoriti veoma dobre kisne uslove,Ferrari ih koristi na Fioranu

ipak,jasno je da od toga nema nista

Znam za te masine,ali mi to deluje suvise komplikovano za trku(na stranu sto od toga nema nista,naravno).
Losa stvar je sto takve trke ne zavrsi mnogo vozaca,a i cesto na samom pocetku bude masovnih odustajanja,sto umanjuje draz.
Ipak,zadovoljstvo je gledati kad neko dominira po kisi i vozi sigurno,dok se vecina muci da se odrzi na stazi.Apsolutno majstorstvo.

Svojevremeno je Mika Salo redovno bio oko trinastog mesta.Davno mi je to zapalo za oko i godinama sam ga pratio.Mislim da je br.13 najcesce stajao ispred njegovog imena u toku trke.A moracu da proverim kakva mu je statistika po tom pitanju na kraju trke.:)

Mika vozi Ferrari u ALMS-u i lepo mu ide... naravno,dobio je cudesnu priliku da vozi za Konjica i u F1 i njemu zaista ne treba nista vise

Znam za te masine,ali mi to deluje suvise komplikovano za trku(na stranu sto od toga nema nista,naravno).
Losa stvar je sto takve trke ne zavrsi mnogo vozaca,a i cesto na samom pocetku bude masovnih odustajanja,sto umanjuje draz.
Ipak,zadovoljstvo je gledati kad neko dominira po kisi i vozi sigurno,dok se vecina muci da se odrzi na stazi.Apsolutno majstorstvo.

ma naravno da je komplikovano

videcemo koliko ce nas kisa ove godine sacekati

Ipak nisam odoleo znatizelji.:mrgreen:
Mika Salo-povrsno i haoticno nabacani podaci:
Gledao sam pozicije na gridu i na kraju trke.Ovo prvo-grid,mnogo vise odgovara mojoj tvrdnji,ali mi moras verovati na rec da se taj u toku trke najcesce vrteo oko 13-og mesta.:D
1995: grid(2 puta 12-ti;3 puta 13-ti;2 puta 14-ti.) Trka(1x12;1x13)
1996 Trinaesti u generalnom plasmanu:D grid(1x12;3x13;3x14) trka(corak)
1997: grid(1x 14); trka(1x 12;2x13)
1998 opet 13-ti na kraju:D grid(2x13;1x14),trka(1x13;2x14).
Ostatak karijere nije toliko bitan.

Да ли ће опет преносити ови на B92.
Да се мало смејемо њиховом знању односно незнању
z_439-1.gif

mislim da ce se to opet kriti do zadnjeg dana,kod nas nista nije normalno pa ni to

uopste ne znam sta cu raditi jer vise zaista ne mogu da ih slusam... mogu samo da se nadam cudu da kablovski operater nece ukidati HRT ali su to pusti snovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back