FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi, juriti vreme je teze nego protivnika. Vreme ne gresi. Dalje, svi ostali jure tebe...a to malo dize tenziju coveku. Razmisli malo. Prvi koji to tesko podnosi je taj ledenko kako pricaju... cim ga neko napumpa od pozadi, pravi greske redovno. Francuska '02, a ovo u engleskoj da ne pricamo... Kimi je samo jos jedan "Damon Hill" u nizu... Zar ne vidite da se svi smenjuju... dolaze i odlaze samo Mihael ostaje.

djole002:
Obavezno posetite www.thebest.dzaba.com
I sta mislite sada kada je razlika izmedju ferarija i BMW-a 2 poena ?

F1 pratim 11 godina... U pocetku sam navijao za Prosta... A kasnije pa sve do danas navija za najveceg vozaca ikada - Schumachera!!! :)

Jasno je da Ferrari mora sto pre da se otarasi Bridgestona ako zeli da se suprotstavi BMWu!!! Problem lezi u stazama koje se narocito greju kao sto je bilo sada u Nemackoj a bice i u MAdjarskoj na Hungaroringu!!!

Uz malo srece, Schumacher ce ostvariti istorijski 6 naslov!!!
Go Schumi GOOOO!

Volite f1, ali i zabavu tj. viceve, filmove, muziku , sport, ekskluzivne slike,
i sl.?
Zelite forum na kome mozete da napisete sta hocete, aktuelna glasanja...
Sve to i jis mnogo toga nalazi se na sajtovima koji su u sklopu www.thebest.dzaba.com
fripic2_800x600.bmp

A DA I BICE PRVI AKO POUBIJAS ONE GORE NAVEDENE

Mali je jos mlad... ali, za koju godinu ...nece biti potrebe da ga zovu "mali Mika", jer ce da prestigne njegove rezultate (iako sam ja i dalje fan starog penzosa)... 23 godine mu je... polako ljudi... neko ko je toliko zreo sa toliko god->velika verovatnoca je da ce biti samp (ipak, ove god ne). GO ICEMAN!

Nadajmo se. Niko ne zeli da gleda prestizanje kroz boksove. Jedini vozac koji ima muda.
Konacno da cu za nekoga poceti da navijam. Alezi ne vozi vec dve godine :(
Samo i da ne zavrsi ko senna. mislim jos jedna iscenirana smrt velikana folrmule 1 bi bila previse

Forum je malo zastareo ali se nadam da ce sa zavrsetkom sezone postati aktuelniji.
Poslednje dve trke su pokazale ko je zaista najbolji.Schumacher svima drzi casove iskustva u F1.Nadam se da me zadnja trka nece demantovati ustvari skoro sam siguran u to.Nekad sam navijao za hill-a ali sam stavrno shvatio da je shumi ipak zakon.Nekikazu da je prljav i bezobziran ali ima ih jos takvih pa niko nema 5 skoro 6 titula

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back