RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
"Strat nije bio dobar. Tokom celog vikenda imali smo problema sa kvačilom. Tokom celog formaciskog kruga stvari nisu bile dobre, tako da nismo imali puno samopouzdanja oko starta", dodao je Alonso.
"Imali smo težak start, ali posle prvih nekoiko krugova bio sam peti. Pokušali smo da preteknemo ostale preko pit-stopa, ali u tome nismo uspeli jer je Robert Kubica i posle boksa bio ispred nas. Morali smo da napadnemo Kubicu kao bi napredovali u plasmanu. Tada sam dobio kaznu, izašao je sigurnosni auto na stazu i posle kazne pao sam za 14 mesta", izjavio je Španac.
"Tada sam se našao na 18. poziciji, pokušao sam da uživam u trci, da napravim što više preticanja kako bi ulepšao trku", rekao je Alonso.

Imam i ja neka pitanja

Koloiko njih to sedi sa Alonsom u bolidu(da nije to autobus u pitanju

Mislim,stvarno cu se jednog dana us*ati od ovog njihovog ,lazno skromnog,uopstavanja

Medju "znacajnijim" vozacima,jedino mi Button deluje manje egoisticno od ostalih i samo njega mogu shvatiti ozbiljno,kada bi ovako govorio u mnozini.
Znam da im to nalazu "pravila bontona" ,ali mi se cini da malo preteruju u postovanju istih.
Bolje da se na stazi tako trude u doslednom postovanju pravila trkanja.