MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Imas link?Ja sam procitao, intervju posle trke, da prihvata kaznu-nigde nisam video da se zalio.
Culi ste za vreme trke da se zalio radio vezom boksu: "Kubica me je izgurao sa staze...".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas link?Ja sam procitao, intervju posle trke, da prihvata kaznu-nigde nisam video da se zalio.
Joj,prijatelju,pa ti kao da si za mene "progovorio".Jos od sinoc planiram ovo napisati,cim se dokopam kompa.Nemojte crveni da ga opravdavate i da kujete teorije sveopste zavere. Setite se Belgije i duela Kimi-Luis. Sta ste tada tvrdili? Sta danas tvrdite? Vozac bolida br. 8 je i sam bolid. Danas je sam sebe zakopao, njegov ego je mnooogo veci od pomisli da se vrati jedno mesto unazad i pokusa ponovo.
.

Red Bull bi trebao Webera da postavi za prvog vozaca pod hitno. Kad vec nisu odavno. Vetel je ponekad brzi, ali uglavnom nesto u*ere, ko ona krava sto na kraju prospe kofu mleka. Podseca Vetel na Luisa kad se kao debitant borio za titulu pa sve sam uprskao. A njegov tim je odlucio da gura njega a ne iskusnijeg Alonsa, koji je na kraju i sa timom protiv sebe imao isto bodova ko Luis. Kolko bi tek imao da je on bio prvi vozac ? Tako je i sada sa Red Bull-om, imaju dobar auto, oba vozaca su sposobna da pobedjuju, ali ako mora da se bira jedan, izabrao bih starijeg, smirenijeg i iskusnijeg Webera, Vetel je jednako brz ali impulsivnost i sklonost ka glupostima lako moze pokvariti sve planove timu.
Ferariji ko Ferariji, goveda. Nisu zabari izgleda za vodjenje timova, to je za pametne.
Culi ste za vreme trke da se zalio radio vezom boksu: "Kubica me je izgurao sa staze...".

Ma nemam ja generalno nista protiv Alonsa. Ali koliko covek treba da bude blesav, pa da ne vrati jednu poziciju Kubici i tako unisti trku? Komentar preko radija mu je bio glup i trebalo bi da zna sta se radi u takvoj situaciji. Ja nisam cuo da su mu iz boksa rekli da vrati poziciju Kubici, ne znam sta su mislili da ce se desiti osim kaznjavanja...
.
Odustajem, kad ste svi forumu slozni oko tog plakanja, a samo ja mislim drugacije, mora da ste u pravu.
![]()
Nesumnjivo.
Ako ga McLaren nije sa'ranio,ovi su na dobrom putu,mada ne deluju tako opasni na prvi pogled.
Inace,kad smo kod plakanja,mislim da stvarno ne treba previse kriviti Alonsa.Mozda i drugi to isto raade,ali to ne ode u etar.zasto Ferrari toliko smara sa tom komunikacijom,nije mi jasno....

"I don't want anymore radio for the rest of the race"Zna li neko sta je Alonso reko timu, u trenutku kad je preteko Buemia? Meni se ucinulo ko da je reko iskulirajte me sa radio vezom. Stela je odgovorio ok.

Kako da stekne sto vecu prednost i odradi kaznu u 49.krugu.I ja, kaze oni su sudije prihvatam takvu odluku, i to mu je veoma pametnoA Ferari reko da im je kazna ok i da se tako treba uvek donositi kazna, znamo svi na sta su mislili. Samo ja i dalje ne znam na sta je Alonso mislio kad nije pustio Kubicu
![]()

Bez obzira na sve,malo je cudno da se ovako "neverovatne" stvari desavaju Alonsu.
Da se njemu ne sveti Schumacherov lobiu F1 za negdasnje "grehove"...dve godine uzastopno pocinjene.
Ne,stvarno ga nece ove godine.![]()

"I don't want anymore radio for the rest of the race"
To je bilo u 35.krugu, posle odradjene kazne sto mozda znaci da su ga posle preticanja Kubice savetovali iz tima da ne vraca poziciju.
Kako da stekne sto vecu prednost i odradi kaznu u 49.krugu.
Pa vidi, sve je moguce.Tod je govorio, dok sam ja ziv, Alonso nece u Ferrari.
A Masin menadzer je njegov sin.
Naravno, ne verujem u to al moglo bi da se diskutuje kad bi se prikljucio jos neki navijac.![]()

Ne bih se kladio... ali polako.

Misliš da bi žabarka bila dobra u tome?

da budem iskren, nisam gledao poslednje 3 trke... baziram se na podatke sa neta.
Trenutno sam u Italiji, poslendjih mesec i po, a oni nisu baš nešto raspoloženi za engleski jezik... a u poređđenju sa fudbalom, F1 im je ispod lestvice podosta...

Nadam se da nisi u Italiji u fazonu Doma za vesanje...
A kad si vec tamo, mogao bi da prosvercujes koju Italijanku da nam pomogne oko tipovanja![]()
Alonso potvdjuje da će osvojiti titulu
.......a koga je to on pretekao?
......a koje godine će osvojiti titulu pa nije valjda mislio na ovu sezonu?

Po mom mišljenju veće šanse ove sezone ima Baton,Weber,Vetel i naravno LUIS pa tek onda Alonso.
Za Luisa se slazem da je u prednosti, i ko god od njih dvojice (Luis i Fernando) da uzme bice mi drago.