FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte crveni da ga opravdavate i da kujete teorije sveopste zavere. Setite se Belgije i duela Kimi-Luis. Sta ste tada tvrdili? Sta danas tvrdite? Vozac bolida br. 8 je i sam bolid. Danas je sam sebe zakopao, njegov ego je mnooogo veci od pomisli da se vrati jedno mesto unazad i pokusa ponovo.
.
Joj,prijatelju,pa ti kao da si za mene "progovorio".Jos od sinoc planiram ovo napisati,cim se dokopam kompa.:klap:
Nije Kubica imao sta da pusta.Ovako su se "gurali" Lewis i Button u Kanadi.I mnogi drugi.
Samo da ponovim pitanje posle te famozne Belgije sta bi bilo da je na onom mestu,gde je Alonso "sekao" bio zid ili dubok pesak/sljunak?Da li bi i tada isao tuda?Malo sutra.
Ako se neko morao kazniti,to je Alonso,mada ja najradje ne bih nista "mjenj'o".Bilo je lepo za gledati i to je to.
Inace,kad smo kod plakanja,mislim da stvarno ne treba previse kriviti Alonsa.Mozda i drugi to isto raade,ali to ne ode u etar.zasto Ferrari toliko smara sa tom komunikacijom,nije mi jasno.Tesko je pretpostaviti da Alonso nije takav bio i u Renaultu,ali se to nije moglo cuti.Ovi kao da ga namerno sabotiraju i navlace mu gnev.
Ranijih godina se nije moglo cuti nista iz crvene stale,osim likovanja posle pobede,a sad se nesto liberalizovali.Jak fazon.Vuk dlaku menja....Samo dalje od crvenog.Sto dalje.:cool:
Red Bull bi trebao Webera da postavi za prvog vozaca pod hitno. Kad vec nisu odavno. Vetel je ponekad brzi, ali uglavnom nesto u*ere, ko ona krava sto na kraju prospe kofu mleka. Podseca Vetel na Luisa kad se kao debitant borio za titulu pa sve sam uprskao. A njegov tim je odlucio da gura njega a ne iskusnijeg Alonsa, koji je na kraju i sa timom protiv sebe imao isto bodova ko Luis. Kolko bi tek imao da je on bio prvi vozac ? Tako je i sada sa Red Bull-om, imaju dobar auto, oba vozaca su sposobna da pobedjuju, ali ako mora da se bira jedan, izabrao bih starijeg, smirenijeg i iskusnijeg Webera, Vetel je jednako brz ali impulsivnost i sklonost ka glupostima lako moze pokvariti sve planove timu.
Ferariji ko Ferariji, goveda. Nisu zabari izgleda za vodjenje timova, to je za pametne.

I ti si mi ustedeo truda sa par konstatacija.;)
Jedina razlika je sto se ovom Vettelovom brljanju nisam nadao.Nakon tri godine,stvarno je previse pocetnickih gresaka.Bio je stabilnija licnost u STR-u,nego sad.Kad se setim prve pobede u kisnoj Monci....Gde je taj stalozeni mladic?!!!:confused:

Ma nemam ja generalno nista protiv Alonsa. Ali koliko covek treba da bude blesav, pa da ne vrati jednu poziciju Kubici i tako unisti trku? Komentar preko radija mu je bio glup i trebalo bi da zna sta se radi u takvoj situaciji. Ja nisam cuo da su mu iz boksa rekli da vrati poziciju Kubici, ne znam sta su mislili da ce se desiti osim kaznjavanja...

Culi ste za vreme trke da se zalio radio vezom boksu: "Kubica me je izgurao sa staze...".

Aha, na to si mislio.Pusten je samo taj deo recenice sto moze biti objasnjenje zasto je otisao van staze, ne mora da znaci da se zalio...I Kubica je prigovarao...
Odustajem, kad ste svi forumu slozni oko tog plakanja, a samo ja mislim drugacije, mora da ste u pravu.
Al opet, u Belgiji ste branili Hamiltona, ovi ga napadali-sad oni brane Alonsa, vi kazete da je kriv.:lol:
:bye:

Ma nemam ja generalno nista protiv Alonsa. Ali koliko covek treba da bude blesav, pa da ne vrati jednu poziciju Kubici i tako unisti trku? Komentar preko radija mu je bio glup i trebalo bi da zna sta se radi u takvoj situaciji. Ja nisam cuo da su mu iz boksa rekli da vrati poziciju Kubici, ne znam sta su mislili da ce se desiti osim kaznjavanja...

Kazna je doduse bila prestroga

ali bas tako kako si rekao.
Ionako je Alonso mogao sigurno da dobije Kubicu koji krug kasnije. Ovako, na guzove i gluposti samo dobija negativno mnjenje o sebi i retke poene. Ferari je uvek bio gnezdo za smrdljive vozace... Smrdaher... Falonso

Meni nije jasan sadomazohizam Red Bul tima kada se Fetel i retard-Veber kolju na startu do izbacivanja u riljano. Zar ne bi bilo bolje da su cuvali 1-2 i kasnije pokazali jedan drugom ko je bolji? Veber, cenim, ovim je vratio Fetelu za Tursku i za prednji deo oklopa sto su dali Fetelu i dokazao da u glavi nema ni gram mozga. Australac... nije za bolje of Ford Falkon ili Holden Komodor.

.
Odustajem, kad ste svi forumu slozni oko tog plakanja, a samo ja mislim drugacije, mora da ste u pravu.

:bye:
:lol: Nesumnjivo.:lol:

Nego,kao sto vidis dole,ja ostavljam malo rezerve za Alonsa....mora se uzeti u obzir i cinjenica gde se nalazi.Djavolja su to posla.:lol: Ako ga McLaren nije sa'ranio,ovi su na dobrom putu,mada ne deluju tako opasni na prvi pogled.:mrgreen:
Inace,kad smo kod plakanja,mislim da stvarno ne treba previse kriviti Alonsa.Mozda i drugi to isto raade,ali to ne ode u etar.zasto Ferrari toliko smara sa tom komunikacijom,nije mi jasno....

Bez obzira na sve,malo je cudno da se ovako "neverovatne" stvari desavaju Alonsu.
Da se njemu ne sveti Schumacherov lobiu F1 za negdasnje "grehove"...dve godine uzastopno pocinjene.:lol:
Ne,stvarno ga nece ove godine.:confused:

Zna li neko sta je Alonso reko timu, u trenutku kad je preteko Buemia? Meni se ucinulo ko da je reko iskulirajte me sa radio vezom. Stela je odgovorio ok.
"I don't want anymore radio for the rest of the race"
To je bilo u 35.krugu, posle odradjene kazne sto mozda znaci da su ga posle preticanja Kubice savetovali iz tima da ne vraca poziciju.:think:
I ja, kaze oni su sudije prihvatam takvu odluku, i to mu je veoma pametno :) A Ferari reko da im je kazna ok i da se tako treba uvek donositi kazna, znamo svi na sta su mislili. Samo ja i dalje ne znam na sta je Alonso mislio kad nije pustio Kubicu :think:
Kako da stekne sto vecu prednost i odradi kaznu u 49.krugu.:mrgreen:
Bez obzira na sve,malo je cudno da se ovako "neverovatne" stvari desavaju Alonsu.
Da se njemu ne sveti Schumacherov lobiu F1 za negdasnje "grehove"...dve godine uzastopno pocinjene.:lol:
Ne,stvarno ga nece ove godine.:confused:

Pa vidi, sve je moguce.Tod je govorio, dok sam ja ziv, Alonso nece u Ferrari.:lol:
A Masin menadzer je njegov sin.
Naravno, ne verujem u to al moglo bi da se diskutuje kad bi se prikljucio jos neki navijac.:D

"I don't want anymore radio for the rest of the race"
To je bilo u 35.krugu, posle odradjene kazne sto mozda znaci da su ga posle preticanja Kubice savetovali iz tima da ne vraca poziciju.:think:

Kako da stekne sto vecu prednost i odradi kaznu u 49.krugu.:mrgreen:

Pa vidi, sve je moguce.Tod je govorio, dok sam ja ziv, Alonso nece u Ferrari.:lol:
A Masin menadzer je njegov sin.
Naravno, ne verujem u to al moglo bi da se diskutuje kad bi se prikljucio jos neki navijac.:D

Verovatno je tako bilo. Nego do kad bese Flavio imao ban? Znam da su nesto smanjili, i ako me secanje ne vara, vec bi sledece sezone mogo da se vrati :)
Da je FerrariGirl ovde, odma bih se ukljucio, mnogo je zanimljivo diskutovati s njom o Alonsu i zaverama :mrgreen:

da budem iskren, nisam gledao poslednje 3 trke... baziram se na podatke sa neta.
Trenutno sam u Italiji, poslendjih mesec i po, a oni nisu baš nešto raspoloženi za engleski jezik... a u poređđenju sa fudbalom, F1 im je ispod lestvice podosta...

Alonso potvdjuje da će osvojiti titulu:hahaha::hahaha::zcepanje::rotf:

Napisao Nikola Nedeljković ponedeljak, 12 jul 2010 15:08

Performanse koje je pokazao na VN Britanije ubedile su Alonsa da će osvojiti titulu.:dontunderstand:

Španac je trku na Silverstoneu završio na 14. mestu i sada zaostaje 47 poena iza Lewisa Hamiltona koji se bori za titulu.

"Mislim da ćemo mi pobediti. Jeste da smo izgubili bodove u Valenciji i Silverstoneu, ali ima momenata u šampionatu kada moramo pokazati da želimo titulu i da smo kandidati za osvajanje", kazao je Alonso.

Alonso je trku opisao kao veoma tešku i da je njegov start bio veoma težak zbog problema sa kvačilom.

"Strat nije bio dobar. Tokom celog vikenda imali smo problema sa kvačilom. Tokom celog formaciskog kruga stvari nisu bile dobre, tako da nismo imali puno samopouzdanja oko starta", dodao je Alonso.

"Imali smo težak start, ali posle prvih nekoiko krugova bio sam peti. Pokušali smo da preteknemo ostale preko pit-stopa, ali u tome nismo uspeli jer je Robert Kubica i posle boksa bio ispred nas. Morali smo da napadnemo Kubicu kao bi napredovali u plasmanu. Tada sam dobio kaznu, izašao je sigurnosni auto na stazu i posle kazne pao sam za 14 mesta", izjavio je Španac.

"Tada sam se našao na 18. poziciji, pokušao sam da uživam u trci, da napravim što više preticanja kako bi ulepšao trku", rekao je Alonso.

.......a koga je to on pretekao?
......a koje godine će osvojiti titulu pa nije valjda mislio na ovu sezonu?

da budem iskren, nisam gledao poslednje 3 trke... baziram se na podatke sa neta.
Trenutno sam u Italiji, poslendjih mesec i po, a oni nisu baš nešto raspoloženi za engleski jezik... a u poređđenju sa fudbalom, F1 im je ispod lestvice podosta...

Nemoj se primas, zezam se za onu tvoju opkladu da Hamilton nece zavrsiti domaci GP :)

Nadam se da nisi u Italiji u fazonu Doma za vesanje... :mrgreen:

A kad si vec tamo, mogao bi da prosvercujes koju Italijanku da nam pomogne oko tipovanja :per:

To svakako :D

Alonso potvdjuje da će osvojiti titulu:hahaha::hahaha::zcepanje::rotf:

.......a koga je to on pretekao?
......a koje godine će osvojiti titulu pa nije valjda mislio na ovu sezonu?

Konkretno tad je preteko Buemija, i postavio je najbrzi krug. Videli smo kolko se je Fetel sa Red Bul cudovistem mucio da prestigne FI, tako tesko da je smederevac mogao preci Luicija :)
Naravno da misli, to je sampionsko razmisljanje. Ne zaostaje mnogo, imao je dosta pehova i gresaka za ovu sezonu, tako da ga ocekujem u vrhu narednih vikenda. Red Bul ce jos na Suzuki moci da se izivljava, na ostalim ne bi trebalo da im bude lako. U Nemackoj nek uzme podijum, u Madjarskoj nek pobedi, i eto njega ponovo u vrhu. I dalje njega i Hamiltona smatram za najozbiljnije kandidate, pa onda Vebera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back