FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj da se kladimo u 15 bodova da vozač broj 2 neće završiti ovaj GP od silnog busanja i bahaćenja unapred?

ja stvarno neznam šta imate protiv ovakvog vozača kao što je luis koji se pre neku godinu pokazao kao bolji u timu sa tim istim alonsom.a neznam samo ko može pobediti osim luisa u silverstonu?dal neće slučajno ona plačipi.kica od alonsa da pobedi?

aj da se kladimo u 15 bodova da vozač broj 2 neće završiti ovaj GP od silnog busanja i bahaćenja unapred?

Aj :D

ja stvarno neznam šta imate protiv ovakvog vozača kao što je luis koji se pre neku godinu pokazao kao bolji u timu sa tim istim alonsom.a neznam samo ko može pobediti osim luisa u silverstonu?dal neće slučajno ona plačipi.kica od alonsa da pobedi?

Ne bih reko da se pokazo ko bolji :)

Aj :D

Ne bih reko da se pokazo ko bolji :)

dal nije plačipi.kić bolji. pa se meklaren iz.ebao i ostavio goreg vozača.ma daj pustite te priče luis osvaja titulu ove godine.jedino bikovi ga mogu omesti u toj nameri i to ako svi ferarijevci počnu da navijaju za bikove pošto vide da od crvenih smederevaca nema ništa ni ove godine.mislim da ce ferari uskoro početi da pravi bolid za sledeću sezonu da bi opet pobedio u prvoj trci i ispunio odmah svoje ciljeve što im je pošlo za rukom ove sezone.

dal nije plačipi.kić bolji. pa se meklaren iz.ebao i ostavio goreg vozača.ma daj pustite te priče luis osvaja titulu ove godine.jedino bikovi ga mogu omesti u toj nameri i to ako svi ferarijevci počnu da navijaju za bikove pošto vide da od crvenih smederevaca nema ništa ni ove godine.mislim da ce ferari uskoro početi da pravi bolid za sledeću sezonu da bi opet pobedio u prvoj trci i ispunio odmah svoje ciljeve što im je pošlo za rukom ove sezone.

He,he to je to i ja tako mislim. Sad će da počnu da kukaju kako im auto ne valja...:rida:
A prvo ja Masa tupio da borba za titulu još nije izgubljena, a sad Falonso blabla da još ima šanse da učestvuje u borbi za šampiona...
Cenim da je taj tvoj Kunta Kinte jedan od (na žalost) dobrih kandidata za naslov, ali (bat j.ga) tu je i Baton :sad2: ali i dosta solidne bikonje...:plez::think:

Mislim da je Alonso i dan danas bolji vozac od njega, a pogotovo tad. Svi znamo sto je Meklaren izabrao Luisa, to je Fernandova greska jer trebao je da razmislja gde ide i ispita teren, mada u drugu ruku, ne verujem ni da je Entoni Hamilton verovao da mu je sin tolko dobar, i da ce u prvoj sezoni postati viceprvak. A naravno da ce Luis osvojiti titulu ove godine :D

Nije se niko "izjebao", Hamilton je Mclarenovo dete, i nema gde da ide.Nisu ulagali tolike godine u njega badava.
Alonso je zaratio na vise nivoa, ne samo sa Luisom i zbog toga je morao da se vrati u nekonkurentni Renault.Svasta se izdesavalo te sezone i da nije bilo toga verujem da bi ostao u Mclarenu da pokaze da li je bolji.
He,he to je to i ja tako mislim. Sad će da počnu da kukaju kako im auto ne valja...:rida:
A prvo ja Masa tupio da borba za titulu još nije izgubljena, a sad Falonso blabla da još ima šanse da učestvuje u borbi za šampiona...
Cenim da je taj tvoj Kunta Kinte jedan od (na žalost) dobrih kandidata za naslov, ali (bat j.ga) tu je i Baton :sad2: ali i dosta solidne bikonje...:plez::think:

Realno i jeste slabiji.
Bikovi su propustili svoju sansu, jos je rano da se otpisu, ali kad su bili za klasu bolji nisu napravili nikakvu prednost, sada jos i vozaci ne saradjuju, ne bih se kladio na njih.

Nije se niko "izjebao", Hamilton je Mclarenovo dete, i nema gde da ide.Nisu ulagali tolike godine u njega badava.
Alonso je zaratio na vise nivoa, ne samo sa Luisom i zbog toga je morao da se vrati u nekonkurentni Renault.Svasta se izdesavalo te sezone i da nije bilo toga verujem da bi ostao u Mclarenu da pokaze da li je bolji.

Pored sezone 05, i 07 je godina koje se prisetim sa toliko nostalgije.
Kako sam samo navijao nakon Malezije da Alonso ostane u Mclarenu narednih sezona... On i Luis su bili fantastican tandem kome je politika Mclarena (nazalost) unistila mogucnost da suvereno vladaju sampionatom u godinama koje su dolazile.

Mozda Falonso ima supstancu vise nego LH

ALI

cmizdrenje je njegov stil i to ga ubija. On place za prosutim mlekom dovoljno dugo da umesto da gleda napred on gubi jer stalno gleda unazad. I opet... i opet...
Sapletes se ili te sapletu, padnes, ogulis kolena... ili ustanes i trcis dalje za pobedu ili lezis tu dole u prasini i cmizdris. ALONSO uvek bira ovo drugo. Od kako je poceo da vozi UVEK SE ZA NESTO ZALIO

LH ne mora da bude prvi ove sezone.. bitno je da nece da se bori sa trecepozivcima za opstanak u ligi ;)

Da ja Vas, strucnjake, pitam nesto.

1. Da ste vi gazda tima i da ste jednom vozacu dali poprilicno vise novca od drugog, koji je isto tako dobar vozac, kog vozaca bi ste fazvorizovali ? Nije valjda da bi napravili hlupost kao Mclaren ( Prost i Senna u istom timu) ?

2.Da li bi Vam bila samo vazna titula kod vozaca ili bi ste se borili za timsku titulu i time sebi obezbedili povlastice za sledecu godinu ? U drugom slucaju mora postojati tim order, zar ne. Isti ne mora biti vidljiv golim okom ( Fearrari- Austrija ), (McLaren - Hakkinnen-Coulthard) , ali se moze izvesti kroz razna podesavanja bolida.

Naravno, ovo je sve u stilu, sta bi bilo-kad bi bilo.

PA ne bih podesavanjima usporavo slabijeg vozaca,ali kada dodje stani-pani, moralo bi se znati ko moze da osvoji titulu u kategoriji vozaca, i taj bi imao prednost, ne bih dopustio rizik da se bore izmedju sebe, ako je jedan trenutno na 1. ili 2. mestu, a drugi na 7. recimo.

Da ja Vas, strucnjake, pitam nesto.

1. Da ste vi gazda tima i da ste jednom vozacu dali poprilicno vise novca od drugog, koji je isto tako dobar vozac, kog vozaca bi ste fazvorizovali ? Nije valjda da bi napravili hlupost kao Mclaren ( Prost i Senna u istom timu) ?

2.Da li bi Vam bila samo vazna titula kod vozaca ili bi ste se borili za timsku titulu i time sebi obezbedili povlastice za sledecu godinu ? U drugom slucaju mora postojati tim order, zar ne. Isti ne mora biti vidljiv golim okom ( Fearrari- Austrija ), (McLaren - Hakkinnen-Coulthard) , ali se moze izvesti kroz razna podesavanja bolida.

Naravno, ovo je sve u stilu, sta bi bilo-kad bi bilo.

1.Po cemu je to bila glupost imati Sennu i Prosta u istom timu?!!!
Kamo srece za sve da je Schumacher imao svog Sennu.
McLaren je u tom periodu bio nedodirljiv za konkurente.
Vuk sit i ovce na broju.
Isto se ponovilo i 2007.Mozda ne ubedljivo,ali prostom matematikom je lako zakljuciti koji tim je uzeo vise bodova u toj sezoni.Ovde zaobidjimo pricu o "srebrnom" Ferrariju,jer to nije tema.
2.McLaren je bas odskakao od ostalih timova po tome sto nije uvek vodio "racionalnu" politiku.Uprkos tome,usao je u "veliku trojku" F1 timova po ucinku,a priustio nam je neprocenjiva zadovoljstva-direktne duele Senna-Prost i Alonso-Hamilton.
Da je Ferrari samo jednu sezonu imao dva ravnopravna vozaca u Schumacherovoj eri,ja bih bio mnogo naklonjeniji Vlasniku Sedam Titula.;)
Ne kazem da je greh imati takav pristup,ali samo navijaci Ferrarija se klanjaju uspesima i nastupima svojih vozaca,a dogadjaji u McLarenu su uveseljavali ceo svet i bili tema beskonacnih rasprava u sportskim krugovima,a i sire.definitivno neprocenjivo.
Zato-respekt McLarenu :worth: :whistling:

Hehe, ajde sada budi realan kazi koji bi to vozac mogao Sumaherua da bude ravnopravan u njegovoj eri. Hil? Vilnev? Jedino mozda Hakinen.

Poenta je bila da niko nije ni imao sansu da mu bude ravnopravan.
Cim se pojavio Kimi,Svaba zbrisao.:mrgreen:
Mozemo mi sada pricati da su oni oterali Schumachera ili da je on otisao,nezadovoljan promenama u ekipi.Casa,bila do pola puna ili do pola prazna,ima sadrzaj ciji ukus ne fascinira siri krug degustatora(ala sam ovo kaz'o,a):per:
Zato je Ferrari-Ferrari,a McLaren-McLaren.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back