Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Snašao sam se.
Stari sam ja haker.
doduše više star nego haker.
Stari sam ja haker.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo pljuvaci po Michaelu.
Voleo bih da procitam vas cenjeni komentar na namerno zadrzavanje istog na pit lane-u od strane sudija ?
Javio se i Alonso , sa opaskom da je trka namestena i da mu nije jasno oko Hamiltona i preticanja SC-a.
Istini za volju Hamilton moze da radi sta mu je volja, dobija kazne od kojih ima samo koristi.
Sumaher nije imao bas sjajnu poziciju na trci, ali posle onog zadrzavanja u pit lane-e mogao slobodno da se vrati u box i da zavrsi. Tu je izgubio sve sto je stekao. Steta, ali sta ces, ne isplati se postovati propise.
Ja bih reko ne isplati se dirati tudje devojkeFrencen je upalio crveno
![]()
Ja bih reko ne isplati se dirati tudje devojkeFrencen je upalio crveno
![]()
Хоћеш рећи да је СЦ требао да сачека да сви прођу па тек онда да изађе?
То би значило да би сви болиди у тркачком ритму прошли једном место инцидента.
-samo za "mog" prijatelja Sinišu srbijanca !!! -
Jesi li ti to preveo na srpski?
Cenim ja Alonso tokom cele njegove karijere, najvise bih voleo da je ostao u Mclarenu.
Ali zaista ne vidim razlog ovakvog ponasanja. Problem je sto je Hamilton zavrsio ispred njega, da je kojim slucajem zavrsio iza, sigurno se ne bi dizala ovakva prasina. Zato kazem, za sve je kriv Kobajasi![]()
Jesi li ti to preveo na srpski?
Isto sam i ja pomislio.
Ipak,detaljnim citanjem mi se ucinilo da je to onaj jezik,koji se nekad u lingvistici neprecizno nazivao srpsko-hrvatski,a za koji se ispostavilo da se ,zapravo,radi o sest jezika.![]()
To je upravo uradio vodeći dvojac.
Isto sam i ja pomislio.
Ipak,detaljnim citanjem mi se ucinilo da je to onaj jezik,koji se nekad u lingvistici neprecizno nazivao srpsko-hrvatski,a za koji se ispostavilo da se ,zapravo,radi o sest jezika.![]()
Да, само што је Фетел имао среће па је прошао пре изласка СЦ-а, а остали нису били те среће
Овде му Душан дође као служба превођења.
Е сад треба установити колико је било: именица, заменица, глагола, придева, прилошки одредби за време... како би установили колико Синиша дугује за ту услугу
пс.
Ако на црнском кажемо ја читам, како се то каже на горском?![]()
A ne nema duga, dobih ja od mog prijatelja reputaciju ko vrata!!!![]()