Fangio
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
Ja bih smeo da prognoziram sutra probleme u krivini 8 za Hamiltona, Sumahera, Vebera i Fetela... Ali prvo da vidimo koliko ce biti krhotina u prvoj krivini![]()
Dodaj i Alonsa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih smeo da prognoziram sutra probleme u krivini 8 za Hamiltona, Sumahera, Vebera i Fetela... Ali prvo da vidimo koliko ce biti krhotina u prvoj krivini![]()

Opet im je weber održao čas brze vožnje u jednom krugu.
Mada nisu bikovi ovaj put previše brži od meklarena tako da će sutra biti zanimljiva borba za podijum jer ni Baton nije prespavao kvalifikacije.
Iznenadio me dekica koji je ispred Rosberga a jedva se uvokao u 10 posle Q2.
Dok je masa na svom mestu tj, tu negde oko 8 mesta.
Kobajaši standardno dobar dok ne napravi gršku u toku trke i ispadne iz borbe za bodove.
FAlonso će opet mahati rukama i nogama da mu se sklone ovi "sporiji" ispred njega.
Sutra neće biti dosadno mada kiše neće padati.

i nekako se na to lepo nadovezao današnji uspešan trening po nas
i očajan po crvene 
po crvene se završio očekivano samo što su mesta zamenili tako da su po meni ove kvalifikacije prošle onako kako sam i predpostavljao.

da će ući u bodove u to ne sumljam i to da je napravi samo trku zanimljivijom.počinje polako da mi se dopada njegov način vožnje kao da ga još uvek plaća meklaren.

Ево сад читам да је на Фетеловом болиду у квалификацијама пуко рол бар, а ФИА ће дозволити поправку пре трке.
Значи Хамилтоне чувај задњицу![]()

e moj Vettel..
sta uradi..
ovde ce biti sranja