FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red Bul otkrio oštećenje na Fetelovom bolidu

Ekipa Red Bula je otkrila oštećenje na Fetelovom bolidu,indentifikovano je oštećenje na šasiji.

"Pronašli smo defekt na šasiji Sebastijanovog auta"izjavio je šef tima Kristijan Horner.Prema pisanju Nemačnog Bilda Fetelova šasija je bila oštećena još od Španije,što znači da je Fetel vozio dve trke sa oštećenom šasijom."Za sledeću trku u Turskoj,on će imati novu šasiju"dodao je Horner."Sebastijan je počeo sezonu u odličnoj formi i siguran sam da će već na narednoj trci biti jednak sa Veberom.U Barseloni i Monaku,Veber je bio jači od njega,on je imao više poverenja i osećao se udobnije u autu. Nasuprot tome,Sebastijan se nekoliko puta žalio na stanje njegovog auta."

Red Bul otkrio oštećenje na Fetelovom bolidu

Ekipa Red Bula je otkrila oštećenje na Fetelovom bolidu,indentifikovano je oštećenje na šasiji.

"Pronašli smo defekt na šasiji Sebastijanovog auta"izjavio je šef tima Kristijan Horner.Prema pisanju Nemačnog Bilda Fetelova šasija je bila oštećena još od Španije,što znači da je Fetel vozio dve trke sa oštećenom šasijom."Za sledeću trku u Turskoj,on će imati novu šasiju"dodao je Horner."Sebastijan je počeo sezonu u odličnoj formi i siguran sam da će već na narednoj trci biti jednak sa Veberom.U Barseloni i Monaku,Veber je bio jači od njega,on je imao više poverenja i osećao se udobnije u autu. Nasuprot tome,Sebastijan se nekoliko puta žalio na stanje njegovog auta."

Cujes kako lupa djunta... :hahaha:

Ufff, čemu sad ovaj pravac priče ... samo je poenta bila u navodu izvora vesti...
A prosto moram da ti napišem: prouči malo pravopis, pa ćeš videti da nisi u pravu ... :D

Podsetio si me svojim postom na jednu divnu poslovicu:
"Onaj koji ne radi nikad ne greši!" ;)
в) Без тачке се пишу и следеће скраћенице: др (доктор), гђа (госпођа), гђица (госпођица).
http://pravopis.tripod.com/skracenice.html

Ovde ili sam ja pogrešio forum ili su ove dame rešile da nas malo vrate u školicu a sad dali se piše sa tačkom ili ne uopšte nema veze sa Velikom nagradom Turske koja se vozi sledećeg vikenda.

Tako da bih zamolio dame da se vrate na temu.

Hvala

Montezemolo: Nove timove u GP2

Luca di Montezemolo još jednom ponovio da novi timovi treba da voze GP2 seriju, a ne F1.

Ranije, posle egzodusa proizvodjača automobila u Formulu 1, predsednik Ferrarija je izrazio želju da se velikim timovima dozvoli ubacivanje trećeg bolida na grid.

Umesto toga, uz podršku FIA-e i Bernia Ecclestona, ubačeni su novi timovi, poput Virgina, HRT-a i novog Lotusa.

Medjutim, početkom ove godine, tim Ferrarija na čelu sa uvek ugladjenim Montezemolom, ismejavao je listu novih timova i rekao kako više zaslužuju da nose ime "Formule GP3", nego liste novih učesnika F1.

I danas, Montezemolo ostaje pri svojoj izjavi: "U 60. godini Formule 1, Ferrari slavi svoj 800. Grand Prix", izjavio je za Tuttosport.

"Sa ponosom mogu da izjavim, da niko neće moći da obori ovaj rekord."

"Za nas je to veliko zadovoljstvo i veoma smo ponosni, jer to znači da je Ferrari bio ovde, u Formuli 1, i u teškim vremenima, dok su drugi timovi dolazili i odlazili."

"Ponavljam, Formula 1 bez Ferrarija nije Formula 1, a ove godine imamo mnogo novih timova koji ne zaslužuju da voze u Formuli 1, nego u GP2 seriji", završio je Montezemolo.

Bilo je iluzorno i očekivati da će u prvoj sezoni postići bolje rezultate, sa druge strane Ferrari ima problem i sa drugim vozačem, a kamoli trećim.:whistling:
Ja sam za više timova, ali treba uvesti neku kvotu za kvalifikacije.

Schumi prodaje auto

Michael Schumacher rešio da proda svoj Bugatti za 600.000 eura.

Bugatti EB 110 Super Sport, jarko žute boje, koji je u vlasništvu sedmostrukog šampiona Formule 1, je na prodaju za neverovatnih 600.000 eura.

Prema The World Smartest Luxury Marketplace-u, ovaj automobil je opisan kao jedini EB 110 SS koji poseduje luksuznu unutrašnjost EB 110 GT-a.

Ovaj prelepi auto, iz 1994.godine, se trenutno nalazi u Kelnu, u vrhunskom je stanju, opisan kao "bolji nego nov", jer se veruje da ga, tadašnji vozač Benetton Formula 1 tima, Michael Schumacher u čijem je i sada vlasništvu jedva ikada i vozio.

Jel ovo i kod dekice kriza pa se nema za registraciju a sigurno i troši mnogo a skočila cena benzina.

Bile nekad dobre plate kad se vozilo šampionski a sad nema da sastavi kraj sa krajem mada nije ni čudo

kad ovako voziš kao on da nemaš ni za osnovne potrebe (Bugatti EB 110 Super Sport).

Ma vratit će se on u sam vrh čim ovi druge ostare malo.(bar jedno 15 godina):hahaha::rotf::hahaha:

ma ko će dati 600.000 eura za auto staro 16 godina.

On ne da je dekica nego je postao i senila pa nezna u pare da sad imamo euro a ne dojče-marku.

Šta mi još nećemo čuti i videti od dekice a tek je počela sezona.

Na kraju sezone će prodati i kuću u Švajcarskoj samo da vozi još jednu sezonu.

ma ko će dati 600.000 eura za auto staro 16 godina.

On ne da je dekica nego je postao i senila pa nezna u pare da sad imamo euro a ne dojče-marku.

Šta mi još nećemo čuti i videti od dekice a tek je počela sezona.

Na kraju sezone će prodati i kuću u Švajcarskoj samo da vozi još jednu sezonu.

Ko sto rekoh, valjda balcenje boljih od sebe prija egu... :whistling:

Steta sto nije, Vas strucnjake, pitao za misljenje.
Mi se u sve razumemo, osim u svoj posao..

Nema potrbe da se cudimo, zasto nas niko ne zeli, kad smo ovakvi zajedljivi,
cicije, ljubomorni..

Hamilton: Red Bull sa F-ductom još jači

Lewis Hamilton zabrinut zbog Red Bullove odluke da ugrade F-duct sistem.

Hamilton je u ponedeljak priznao da je zabrinut odlukom Red Bull-a da ugrade F-duct sisteme u svoje bolide za Veliku nagradu Turske, koja se vozi krajem ove nedelje.

Pionir ovog sistema bio je tim McLarena, ali su to ubrzo ispratili timovi Ferrarija i Mercedes GP-a.

Sistem povećava brzinu na pravcima, što će dodatno da donese uspeh već dominantnim bolidima Red Bull-a.

"Uz ovaj sistem, najbolji tim postaje još jači", rekao je Hamilton za Sport Bild.

"RB6 već ima mnogo dobrih, detaljnih rešenja. Već sam rekao svom timu inženjera da moramo da ih kopiramo", završio je Britanac.

Hamilton: Red Bull sa F-ductom još jači

Lewis Hamilton zabrinut zbog Red Bullove odluke da ugrade F-duct sistem.

Hamilton je u ponedeljak priznao da je zabrinut odlukom Red Bull-a da ugrade F-duct sisteme u svoje bolide za Veliku nagradu Turske, koja se vozi krajem ove nedelje.

Pionir ovog sistema bio je tim McLarena, ali su to ubrzo ispratili timovi Ferrarija i Mercedes GP-a.

Sistem povećava brzinu na pravcima, što će dodatno da donese uspeh već dominantnim bolidima Red Bull-a.

"Uz ovaj sistem, najbolji tim postaje još jači", rekao je Hamilton za Sport Bild.

"RB6 već ima mnogo dobrih, detaljnih rešenja. Već sam rekao svom timu inženjera da moramo da ih kopiramo", završio je Britanac.

Pa dobro tu su svoji na svome! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back