FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Massa je bas slab.Najgore je u svemu sto ce uvek moci da se potegne ona nersreca iz Madjarske u ime odbrane Bebeta.Ostaje nam samo da procenimo do kada je to neophodno uvazavati.Meni vec malo ponestaje strpljenja.
A mozda on nikad i nije bio tako dobar,kako je tvrdio...:think:
Moguce ;)
mada bi po tome ispalo da je Raikonen najprecenjeniji vozac u istoriji F1 jer su u 3 sezone bili prilicno izjednaceni,osim sto je Kimi uzeo titulu naravno :mrgreen:

Najverovatnije da će Massu u sledećoj sezoni zameniti Robert Kubica.

A što se kvalifikacija tiče prijatno me iznenadio Kobajaši samo neće on daleko u trci
jer Japanac je to (kamikaza).

Na treninzima je fetel bio konstantno brži od webera tako da me mnogo iznenadilo to da tokom celih kvalifikacija nije mogao brže od Webera jer sam ubeđen da je Fetel bolj vozač.
Jedno je par krugova sa novim gumama a drugo 50-60 krugova tako da sutra očekujem Fetela mnogo mnogo ispred dotičnog.

Meklaren sve bolji i bolji tako da ih sutra samo Fetel može sprečiti da ne zauzmu prve dve pozicije.

Ferari standardno za ovu sezonu mada sa lično malo više očekivao od obojice a posebno od mase koji samo potvrđuje da je samo prosečan vozač.

Mercedes se za ove 3 sedmice koncentrisao na dedicu i vidim da rad nije bio uzaludan a svi znamo kad dedica i Ros nešto zacrtaju tu nema odustajanja i radi se 25 sati dnevno a po meni vide se i prvi rezultati napretka.

Ferrari kažnjen za incident u pitlejnu

Ferrari je kažnjen sa 20 hiljada dolara zbog incidenta izmedju Alonsa i Rosberga.

Mercedesov vozač morao je jako da koči kao bi izbegao sudar sa Alonsom na kvalifikacijama za VN Španije. Alonso u trenutku kada je napuštao svoju garažu nije video Rosberga koji je već napuštao pitlejn i tako isekao mu put, gde je primorao Nemca da jako koči kako nebi došlo do sudara.

Rosberg se žalio na ovaj incident, što su sudije i uvažile. Kažnjen je samo Ferrari i to novčano, sumom od 20 hiljada dolara zbog nesigurnog puštanja vozača na stazu. Alonso je uspeo da ostane nekažnjen.

Ferrari izgleda F-duct razvijao u saradnji sa zastavom.
Skidajte ono ***** dok neko glavu ne izgubi- oni rukom zatvaraju rupu?
t3604-1.gif

Bogami, ovaj danasnji maraton me upropastio do te mere da sam i zaboravio na kvalifikacije :)
Vidim da je situacija (ne)povoljna za neke. Rezultati treninga su manje-vise ocekivani, Mercedes solidan, Ferrari bi mogao bolje. Kobajasi iznenadio. Sutra naravno ocekujem proboj Luisa na vrh, sto pre da raskrinka bikove sa cela i da suvereno privede trku kraju, a ostali neka se grabe za poene i nek kupe otpatke :)

Bogami, ovaj danasnji maraton me upropastio do te mere da sam i zaboravio na kvalifikacije :)
Vidim da je situacija (ne)povoljna za neke. Rezultati treninga su manje-vise ocekivani, Mercedes solidan, Ferrari bi mogao bolje. Kobajasi iznenadio. Sutra naravno ocekujem proboj Luisa na vrh, sto pre da raskrinka bikove sa cela i da suvereno privede trku kraju, a ostali neka se grabe za poene i nek kupe otpatke :)

Jedino ako mu stave neke nepoderive- dugotrajne gume...:metla:

Hamilton zaprepašćen brzinom Red Bulla

Lewis Hamilton priznaje da je iznedadjen brzinom Red Bulla, pošto su dominirali u kvalifikacijama za VN Španije.

Hamilton je završio na 3 poziciji, ali gotovo sekundu iza nosioca pol-pozicije Marka Webbera, dok je Red Bull izgledao nedodirljivo u Barseloni.

"Jeste", odgovorio je kada je upitan da li je razlika Red Bulla ogromna. "Mislim da niko nije očekivao da budu tako brzi ovog vikenda".

"Medjutim, znali smo da će biti brzi, to je poprilično velika razlika. Nastavićemo da se fokusiramo na ona područija gde smo najslabiji."

"Odlično je biti pri vrhu, oni verovatno nisu toliko brzi na pravcima, što je bonus za nas, tako da ćemo sutra videti koliko su stvarno brzi."

"Na celoj stazi se njihovi bolidi ponašaju odlično, ali nadamo se da kad odemo na druge staze koje imaju manje downforca onda ćemo možda imati neke koristi i možda ćemo im biti bliži."

On je bio srećan što je McLaren bio "najbolji od ostalih" i podseća da su novine na bolidu za ovaj vikend veliki korak unapred.

Dodao je: "Oni su extremno brzi na brzim stazama i kroz brze krivine. Izgledaju neverovatno brzi i imaju više downforca od ostalih, i mali korak koji su napravili u pauzi odvojio ih je još više od ostalih timova".

"Dobro je videti nas da smo najbolji od ostatka timova. Imamo dobre temelje na kojima moramo da radimo, a imamo još mnogo posla. Auto ima dosta potencijala i moramo da nastavimo da radimo na tome. Ima još mesta gde možemo dobiti više downforca. Poboljšanja koja smo uradili za ovaj vikend su definitno veliki korak napred".

Sticajem okolnosti,nekoliko minuta trke sam gledao na FOX-u i to bas u momentima kada je Webber menjao gume,a potom i Lewis.
Ja vec pocinjem da racunam u glavi gde ce izaci,pa jos one 2 sekunde duzeg boravka u boksu za Lewisa u odnosu na Webbera..sve u svemu,ja vec treperim od napetosti,a ona dvojica mirni...ma,uopste ne nagovestavaju da predstoji velika borba Lewisa i Vettela.Tu je i Alonso,jel...ubedjen sam da je u tim momentima Blazicko vec grizao mikrofon,kao u onom Diznijevom crtacu...:lol: ...ova dvojica i dalje nista...:eek:
Odjednom,Babic pocinje komentarisati,tek malo visim tonom,zestoku borbu Lewis/Vettel...
Blazicku sigurno donose vec treci mikrofon i zabrinuto signaliziraju da nema jos mnogo na lageru. :lol:
Vettel ide van staze,FOX dvojac nemo gleda...posle vise nisam ni slusao.Nastavio sam u mislima sam da komentarisem...:roll:
Strasno.
Uzgred,sjajna borba pomenuta dva paklena vozaca.:super:

katastrofa za Hamiltona,koji je odvezao sjajnu trku :(
nisam najbolje video cini mi se da je prednje ogibljenje u pitanju a ne guma :neutral:
McLaren napravio gresku prilikom prvog stopa jer su kasnili po krug za svakog vozaca,Baton izgubio poziciju od Sumahera a Hamilton umalo da neiskoristi to sto je Fetel ostao 4 sekunde duze (nisam video zasto)
Sumaher nije imao neki tempo ali na kraju 4 :ok:
sve u svemu ne bas zanimljiva trka :neutral:
komentatori smaraci,slazem se :mrgreen:

Poslednja izmena:
:ljutko:
I nije bas neki fazon da onako propadne trka.
Ali,bilo je toga i bice...sad smo egal u baksuzluku sa Alonsom i Vettelom,cisto da ne kukaju kad na kraju Lewis uzme titulu.:mrgreen:
Webber neprikosnoven.
Vettelu se sreca osmehnula u nesreci.
Alonso...dovoljno dobar da se uvek nadje na mestu sa koga moze profitirati na tudjim pehovima.Vise mu to ne uzuimam za minus.Verovatno ni to nije lako.
Eto,najzad je i Ultra Zvuka ozarilo sunce.:lol: Matori je bio solidan.Cak je nekoga i prestigao.
Meni je Rosberg bio upecatljiviji,ali je i to splet okolnosti.Svakako je Mercedes podigao formu.
Button,u kontrolisanim uslovima- neprimetan.Uobicajeno.:neutral:
Nece njemu nista otpasti,puci...Mozda su balet ili umetnicko klizanje izgubili velikog sampiona.:mrgreen:
Ohrabruje da je Lewis na stazi dobio bar jedan Red Bull.Dobro,vise je to kroz boks,ali je bitan podatak.

Poslednja izmena:
..ma,uopste ne nagovestavaju da predstoji velika borba Lewisa i Vettela.Tu je i Alonso,jel...ubedjen sam da je u tim momentima Blazicko vec grizao mikrofon,kao u onom Diznijevom crtacu...:lol: ...ova dvojica i dalje nista...:eek:

:hahaha::super:

Al brzo se oladio kad je shvatio da je Virgin u pitanju.

nisam najbolje video cini mi se da je prednje ogibljenje u pitanju a ne guma :neutral:
:

Kolko sam video,pukla guma al nisam 100% siguran.

:ljutko:
I nije bas neki fazon da onako propadne trka.
Ali,bilo je toga i bice...sad smo egal u baksuzluku sa Alonsom i Vettelom,cisto da ne kukaju kad na kraju Lewis uzme duplu krunu.:mrgreen:
Webber neprikosnoven.
Vettelu se sreca osmehnula u nesreci.
Alonso...dovoljno dobar da se uvek nadje na mestu sa koga moze profitirati na tudjim pehovima.Vise mu to ne uzuimam za minus.Verovatno ni to nije lako.
Eto,najzad je i Ultra Zvuka ozarilo sunce.:lol: Matori je bio solidan.Cak je nekoga i prestigao.
Meni je Rosberg bio u pecatljiviji,ali je i to splet okolnosti.Svakako je Mercedes podigao formu.
Button,u kontrolisanim uslovima- neprimetan.Uobicajeno.:neutral:
Nece njemu nista otpasti,puci...Mozda su balet ili umetnicko klizanje izgubili velikog sampiona.:mrgreen:
Ohrabruje da je Lewis na stazi dobio bar jedan Red Bull.Dobro,vise je to kroz boks,ali je bitan podatak.
Kad se radi o njemu onda je to bitan podatak a ne to što je Sebastijan ostao duže u boksu (ko zna zašto) pa je Hamilton zato profitirao. Ali je vrlo bitno što je zbog njegovog odustajanja Alonso profitirao. :mrgreen:

D o s a d n o . . .
Da Kunta Kinte nije odro gumu, trka bi bila za siestu..
Neko nema sreće, a neko nema sreće samo malo više..
Djed No.1 dobar, Baton ga ne bi obišao još jedno 2-3 trke,
Rosberg bez komentara, Barikela niko(barem ja) nije ni video..
Očigledno samo trke ili kvalifikacije po potopu čine prvenstvo atraktivnim, moj predlog je da se ubaci svaka 3-4 trka u Veneciju!!!

D o s a d n o . . .
Da Kunta Kinte nije odro gumu, trka bi bila za siestu..
Neko nema sreće, a neko nema sreće samo malo više..
Djed No.1 dobar, Baton ga ne bi obišao još jedno 2-3 trke,
Rosberg bez komentara, Barikela niko(barem ja) nije ni video..
Očigledno samo trke ili kvalifikacije po potopu čine prvenstvo atraktivnim, moj predlog je da se ubaci svaka 3-4 trka u Veneciju!!!
Ili što Fernando reče - da postave prskalice kraj staze. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back