FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, evidentno je čovek u nekom problemu. Kakvom, ne znam. Ali sigurno je bolji od Petrova. Nemojte živeti u snovima da se sad vratio i slepac je i ne zna ništa. Definitivno mu treba vremena za prilagođavanje novim bolidima i pravilima. N ezaboravite da su testovi zabranjeni, a ostatak karavana je prilično uhoddan... dok se ovaj 3 godine skijao, sankao, planinario i ko zna šta još, ostali su vredno radili.
Naravno, svi smo očekivali da će deliti lekcije klincima, ali se to nije desilo. Setite se kako je izgledala prva sezona u Ferrariju... katastrofa!
Ja ipak mislim da će on proraditi i da ćemo gledati dobre trke... od minut zaostatka za Rosbergom, skinite 50-60 sec za dva dodatna boxa, pa će vam biti jasno da su tu negde.
Do Monze će stari leći na svoje mesto i videćemo mi staru kajlu u na vrhu opet. Samo se setite ovog posta kasnije u sezoni.

Kako god okrenes bruka se na stazi. To mu nije potrebno. Povratak moze da funkcionise samo u filmovima. I Dzordan se vracao kosarci, pa nije uradio nista spektakularno. Jednom kada ode u penziju, covek ne treba da se vraca.
Ja nisam ocekivao da ce blistati i deliti lekcije klincima, ali nisam bas ni mislio da ce klinci njemu da dele lekcije...

Ajde sto su ga obisli Masa i Hamilton (kaze Babic "ali Sumaher ne moze da kontrira jer je klizavo" - kao da je Hamilton vozio po suvom :eek: ), ali dobio ga je onaj Petrov koji bar za sada i nije neki vozac. Kubica nije mogao nista Rozbergu, znaci da verovatno nije do auta.
Vec sam zaboravio lupetanja tog pristrasnog i neobjektivnog coveka.Gori je i od Veljka Tihog Petrovica.Onaj sto nije voleo Schumachwera i Ferrari,jedva je upola od ovog sto ih Babic obozava.Privilegija je ne slusati ga.:cool:
Vidi, evidentno je čovek u nekom problemu. Kakvom, ne znam. Ali sigurno je bolji od Petrova. Nemojte živeti u snovima da se sad vratio i slepac je i ne zna ništa. Definitivno mu treba vremena za prilagođavanje novim bolidima i pravilima. N ezaboravite da su testovi zabranjeni, a ostatak karavana je prilično uhoddan... dok se ovaj 3 godine skijao, sankao, planinario i ko zna šta još, ostali su vredno radili.
Naravno, svi smo očekivali da će deliti lekcije klincima, ali se to nije desilo. Setite se kako je izgledala prva sezona u Ferrariju... katastrofa!
Ja ipak mislim da će on proraditi i da ćemo gledati dobre trke... od minut zaostatka za Rosbergom, skinite 50-60 sec za dva dodatna boxa, pa će vam biti jasno da su tu negde.
Do Monze će stari leći na svoje mesto i videćemo mi staru kajlu u na vrhu opet. Samo se setite ovog posta kasnije u sezoni.
Nadam se da ce biti tako.
Dobro,neka bas ne bude da deli lekcije,ali poneki podijum ili cak jedna pobeda mi ne bi tesko palo.
Samo neka ne bude onako tuzno kao juce.Ono je bilo tesko gledati i meni.Mogu tek zamisliti kako je njegovim obozavaocima bilo.:mrgreen:

P.S. Orocicu ovaj tvoj post u dugotrajnoj memoriji do kraja sezone.Ne budu li prispele kamate,netko bum na'ebal zbog toga.:lol:

Pa dobro, treba sacekati, tek je pocetak sezone :)
Da budem iskreno i ocekivao sam ovakve rezultate Sumija u prvih par trka. Nadam se da ce to ici uzlaznom putanjom, bice dobro za sampionat.

Staza za Formulu 1 u Srbiji!

Kako SPORTAL.RS nezvanično saznaje, Srbija bi uskoro mogla da dobije trkačku stazu na kojoj bi mogle da se voze i trke Formule 1.

Prema informacijama koje imamo, staza bi trebalo da bude izgrađena na teritoriji opštine Stara Pazova. Stazu bi, u saradnji sa Opštinom, pravio i Stefan GP. Očekuje se da ova vest zvanično bude potvrđena u naredna dva do tri dana.

Ja sam verovao da ti dobro poznajes Formulu 1, ali sam se bas dobro zeznuo. U poslednjih 5-6 godina su komentatori na svim mogucim televizijama pominjali gazenje bele linije na ulasku u boks i na izlasku iz boksa. Mnogima se ucestalo pominjanje tih pravila smucilo, a neki ocigledno nisu slusali...

Promaklo mi... Brate, obrni okreni, neko ulazi u boksove, a neko ga pri tome obilazi, meni je to malo nenormalno. :dash:

Uhvatio si se za dvoboj Hamiltona i Fetela na ulasku i pogotovo kroz boks, ali ne pominjes kako ja Masa popusio "sad bih rekao sta" od svog timskog kolege na istom mestu. Ej, uleteo mu covek i jasno stavio do znanja ko je i sta je Felipe Masa - vodonosa :thumbdown: .

To nisam ni video u trci, nego tek kasnije na reprizi. Imam i o tom eisto misljenje.

Kako stojis sa ocenama u skolici? Vazno samo da nema keceva, za ostalo cemo lako... Da nasi skolarci kojim slucajem izucavaju F1, ti bi bio siguran kandidat za avgust...

Jao nemoj vise takve sale, pa umrecu od smeha... :hahaha:

Staza za Formulu 1 u Srbiji!

Kako SPORTAL.RS nezvanično saznaje, Srbija bi uskoro mogla da dobije trkačku stazu na kojoj bi mogle da se voze i trke Formule 1.

Prema informacijama koje imamo, staza bi trebalo da bude izgrađena na teritoriji opštine Stara Pazova. Stazu bi, u saradnji sa Opštinom, pravio i Stefan GP. Očekuje se da ova vest zvanično bude potvrđena u naredna dva do tri dana.

Bice da ne kazem kako... Tih sam se prica naslusao....

I NS ima slicne planove.

Aha! :D Ja i Eva (Evica) cemo da ulozimo kesh da napravimo stazu u okolini Novog Sada... ;)
Planovi vec postoje... :mrgreen:

Schumacher nezadovoljan svojim nastupom u Kini

Sedmostruki svetski šampion nije zadovoljan svojom vožnjom u Kini jer se nije najbolje snašao u promenljivim uslovima i na kraju je završio na devetom mestu.

Schumacherov timski kolega, Nico Rosberg, završio je trku na trećoj poziciji.

"Kao što ste mogli da vidite, imali smo dobre i loše trenutke, ali ovih drugih je bilo više. Na početku sam mislio da imamo dobru šansu zbog pametnog izbora guma. Moram da priznam da mi tokom celog vikenda u Kini nije išlo najbolje."

"U jednom delu trke sam vodio lepu borbu sa Lewisom, ali on je na kraju prošao. Čestitam Nicu koji je osvojio podijum i doneo bodove timu."

Schumacher nezadovoljan svojim nastupom u Kini

Sedmostruki svetski šampion nije zadovoljan svojom vožnjom u Kini jer se nije najbolje snašao u promenljivim uslovima i na kraju je završio na devetom mestu.

Schumacherov timski kolega, Nico Rosberg, završio je trku na trećoj poziciji.

"Kao što ste mogli da vidite, imali smo dobre i loše trenutke, ali ovih drugih je bilo više. Na početku sam mislio da imamo dobru šansu zbog pametnog izbora guma. Moram da priznam da mi tokom celog vikenda u Kini nije išlo najbolje."

"U jednom delu trke sam vodio lepu borbu sa Lewisom, ali on je na kraju prošao. Čestitam Nicu koji je osvojio podijum i doneo bodove timu."

Amater :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back