Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...kao i svaka prava. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vec sam zaboravio lupetanja tog pristrasnog i neobjektivnog coveka.Gori je i od Veljka Tihog Petrovica.Onaj sto nije voleo Schumachwera i Ferrari,jedva je upola od ovog sto ih Babic obozava.Privilegija je ne slusati ga.Ajde sto su ga obisli Masa i Hamilton (kaze Babic "ali Sumaher ne moze da kontrira jer je klizavo" - kao da je Hamilton vozio po suvom), ali dobio ga je onaj Petrov koji bar za sada i nije neki vozac. Kubica nije mogao nista Rozbergu, znaci da verovatno nije do auta.

Nadam se da ce biti tako.Vidi, evidentno je čovek u nekom problemu. Kakvom, ne znam. Ali sigurno je bolji od Petrova. Nemojte živeti u snovima da se sad vratio i slepac je i ne zna ništa. Definitivno mu treba vremena za prilagođavanje novim bolidima i pravilima. N ezaboravite da su testovi zabranjeni, a ostatak karavana je prilično uhoddan... dok se ovaj 3 godine skijao, sankao, planinario i ko zna šta još, ostali su vredno radili.
Naravno, svi smo očekivali da će deliti lekcije klincima, ali se to nije desilo. Setite se kako je izgledala prva sezona u Ferrariju... katastrofa!
Ja ipak mislim da će on proraditi i da ćemo gledati dobre trke... od minut zaostatka za Rosbergom, skinite 50-60 sec za dva dodatna boxa, pa će vam biti jasno da su tu negde.
Do Monze će stari leći na svoje mesto i videćemo mi staru kajlu u na vrhu opet. Samo se setite ovog posta kasnije u sezoni.

Ja i dalje ne mislim da se bruka... jednostavno, ne može čovek da bude toliko loš da Petrov bude brži od njega za 2 i po sekunde... Nešto na relaciji MGP - MŠ ne radi kako treba...
Ja mislim da je okolina Alibunara u Deliblatskoj Peščari realnija... ali ajde videćemo, svejedno je![]()
Da se kladimo?

Ja sam verovao da ti dobro poznajes Formulu 1, ali sam se bas dobro zeznuo. U poslednjih 5-6 godina su komentatori na svim mogucim televizijama pominjali gazenje bele linije na ulasku u boks i na izlasku iz boksa. Mnogima se ucestalo pominjanje tih pravila smucilo, a neki ocigledno nisu slusali...

Uhvatio si se za dvoboj Hamiltona i Fetela na ulasku i pogotovo kroz boks, ali ne pominjes kako ja Masa popusio "sad bih rekao sta" od svog timskog kolege na istom mestu. Ej, uleteo mu covek i jasno stavio do znanja ko je i sta je Felipe Masa - vodonosa.
Kako stojis sa ocenama u skolici? Vazno samo da nema keceva, za ostalo cemo lako... Da nasi skolarci kojim slucajem izucavaju F1, ti bi bio siguran kandidat za avgust...

Vidi, evidentno je čovek u nekom problemu. Kakvom, ne znam.

Staza za Formulu 1 u Srbiji!
Kako SPORTAL.RS nezvanično saznaje, Srbija bi uskoro mogla da dobije trkačku stazu na kojoj bi mogle da se voze i trke Formule 1.
Prema informacijama koje imamo, staza bi trebalo da bude izgrađena na teritoriji opštine Stara Pazova. Stazu bi, u saradnji sa Opštinom, pravio i Stefan GP. Očekuje se da ova vest zvanično bude potvrđena u naredna dva do tri dana.
I NS ima slicne planove.

Predpostavljam i ja da od te staze nema ništa bar u narednih par desetina godina nego lepo zvuči vest a još da je realna jjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gde bi nam bio kraj?

Predpostavljam i ja da od te staze nema ništa bar u narednih par desetina godina nego lepo zvuči vest a još da je realna jjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gde bi nam bio kraj?

24 sata Ibarske![]()
Schumacher nezadovoljan svojim nastupom u Kini
Sedmostruki svetski šampion nije zadovoljan svojom vožnjom u Kini jer se nije najbolje snašao u promenljivim uslovima i na kraju je završio na devetom mestu.
Schumacherov timski kolega, Nico Rosberg, završio je trku na trećoj poziciji.
"Kao što ste mogli da vidite, imali smo dobre i loše trenutke, ali ovih drugih je bilo više. Na početku sam mislio da imamo dobru šansu zbog pametnog izbora guma. Moram da priznam da mi tokom celog vikenda u Kini nije išlo najbolje."
"U jednom delu trke sam vodio lepu borbu sa Lewisom, ali on je na kraju prošao. Čestitam Nicu koji je osvojio podijum i doneo bodove timu."