FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da verujem kako se svakog petka palite kao sibice na rezultate meklarena i losije Ferarija pa u subotu budete kao popisani

Mali :worth::worth:

Dobro je izgledalo do Q3,ali ovi "nelegalni" tek tada gaze do daske.:neutral:
Savetujem "bikovima" da cuvaju ledja,kao i onom zlatokosom sto sije Schumachera za 0.7 sec u istom bolidu.:cool:
Realno,sutra se pruza prilika da vidimo veliki okrsaj Lewisa i Alonsa,kao i demonstraciju Lewisove nadmoci nad Buttonom,nadam se.

neko je odapeo otrovnu strelicu... nisi dobar, ne ne!

ali da se vratimo kvalifikacijama - fon deda me sad vec zabrinjava... nesto mu ne lezi na tom mercedesu, a sve se nadam da ce proraditi u spaniji... a ovi ostali - sve je manje-vise kako sam i ocekivao

neko je odapeo otrovnu strelicu... nisi dobar, ne ne!

Rade i te stvari,jel da? Kakvi ljudi...:p
Ne brini za dedu,bice on bolji.
Nije li ovo ludo?!Ja da prizeljkujem boljeg Schumachera....
Ali,nije mi zanimljivo gledati ga u sredini poretka.Sad bar ima sa kime da se nadmece.
Nema najbolji auto,ali je solidan.Valjda ce se do kraja sezone desiti neki dvoboj sa Alonsom,Lewisom ili Vettelom.:neutral:

Fon deda, se pravdao na konfernciji da je njegov bolid imao F-duct, a Rozbergov ne, ko zbog toga sporiji tolko :roll: Kad posle mu rekli da je i Niko imao F-duct :hahaha:

A sad sam procitao neki lik kaze za Hamiltona, da su se ovi nasi zeznuli prilikom podesavanje bolida u pauzi izmedju Q2 i Q3, i da je zbog toga bio sporiji. Nesto, najpre mu je bio podesen za vrlo malu tezinu, a u Q3 su pogresili pa ga podesili za preveliku... uglavnom sta god bilo, ocekujem ga sutra na podijumu :)

Fon deda, se pravdao na konfernciji da je njegov bolid imao F-duct, a Rozbergov ne, ko zbog toga sporiji tolko :roll: Kad posle mu rekli da je i Niko imao F-duct :hahaha:

A sad sam procitao neki lik kaze za Hamiltona, da su se ovi nasi zeznuli prilikom podesavanje bolida u pauzi izmedju Q2 i Q3, i da je zbog toga bio sporiji. Nesto, najpre mu je bio podesen za vrlo malu tezinu, a u Q3 su pogresili pa ga podesili za preveliku... uglavnom sta god bilo, ocekujem ga sutra na podijumu :)

...i kišu na startu + oblak prašine iz vulkana sa Islanda :twisted:

...i kišu na startu + oblak prašine iz vulkana sa Islanda :twisted:

Ne prizivaj prašinu, ni avioni zbog nje ne lete, a šta bi tek bilo sa ovima. A usisnike su im napravili da komotno fudbalsku loptu mogu da progutaju.

Nego mi nešto žao fon Dede :hahaha: (dobar mu nadimak) što već četvrta trka i ne može da prismrdi klupskom kolegi. Nešto tu ne štima. Ili je pauza bila prevelika ili su godine učinile svoje.
A baš bih voleo da ga vidim u duelu sa Alonsom, Hamiltonom...

A što se tiče Šumahera za njega nemci kažu da je vozio sa nekim novim aerodinamičkim paketom a Rosberg sa starim pa je zbog toga nastala razlika u kvalifikaciji.

Po polednjim informacijama preko satelita na startu se ne očekuje kiša nego između 25-30 kruga.

Kad kisa ne pretera,trka mora biti uzbudljiva.
Ishod za nas srebrne je kao iz snova.
Nisam bas ovoliko ocekivao.
Ogresih se o Buttona u pogledu duela sa Lewisom,ali sam pogresio i u vezi Masse.Bio sam ubedjen jos juce da ce ostati iza Schumachera.Vec sam poceo likovati u zadnjem krugu,kad je matori poklekao.
Izgleda da mu ja vise verujem,nego njegovi navijaci sto veruju,recimo-Lewisu(jel tako UZ i Garwore ? :) ).
Alonso/Massa...:mrgreen: Pa ne moze doveka da ga tolerise onako kilavog ispred sebe,ali bilo je malo kvarno.
"Istocni blok" pici kao tornado.Sjajni i Kubica i Petrov.:klap:
@Reglia:
Brojis li ti preticanja?Jel Lewis vec dobacio do 50?:D :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back