FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2559.jpg

Koj car Alonso, reko da je Sumaher ljut samo zbog toga sto je Rozberg brzi od njega :worth:

Neki smo si je gledali za laku noc :D

I jel zna neko sta je bilo sa Hamiltonom? Sta ga je zezalo :(

"..Hamilton divljao ulicama Melburna
Beta
Vozača Meklarena Luisa Hamiltona zaustavila je policija u Australiji jer je u svom automobilu divljao ulicama Melburna posle treninga na stazi „Albert park“.

Protiv šampiona Formule 1 iz 2008. godine sigurno će biti podignuta optužnica zbog nedoličnog ponašanja u predgrađu Melburna. To je potvrdila i policija koja je u svom saopštenju dodala da se incident desio u 21.15 časova po lokalnom vremenom.

„Ponašao sam se neprikladno i kao rezultat toga zaustavila me je policija. To što sam uradio je bilo neodgovorno i zbog toga se izvinjavam“, kaže se u Hamiltonovom saopštenju.

Hamilton se nalazio za volanom srebrnom Mercedesa koji je potom policija zaplenila.

Pre tri godine Hamilton je bio umešan u sličan incident kada je vozio oko 196 km/h na francuskom autoputu .."

Pa kukavcu su se prividjali policajci pored piste, pa je vozio pod ručnom....:hahaha::hahaha:

Dal' ce Alonsu da skinu poene sa vozacke dozvole ili ce da mu uzmu dozvolu?

Cuo sam da u Ozu uzimaju dozvolu na 3 meseca ako palis gume po predgradjima?

Ajde bre dis'te se, trka samo sto ne pocne!

Kakav majmun ovaj weber,dabogda nezvrsio nijednu trku.
fuyou_2-1.gif
red-1.gif

Stvarno mu nije fazon.
Ne znam samo kuda je mislio proci.
Uskratio nas je za jos nekoliko sjajnih minuta.
Ej,dvoboj Alonsa i Hamiltona u ravnopravnim bolidima!
Pa,majku mu 'ebem,sta smo mi to zgresili da nam uvek nesto pokvari uzitak?!!!

Inace,sjajna trka.
Heroja dana ima vise,ali ako zanemarimo rezultatski podvig Kubice,pa i Buttona(uz onu sjajnu odluku o prelasku na slikove pre svih),najbolji utisak u vozackom smislu je ostavio Hamilton.
Leteo je stazom.Napravio i dve manje gluposti(ono dodirivanje Masse i sitno izletanje),ali je sa par preticanja i energicnom voznjom zasluzio cak i deda Bernijevu medalju.:lol:
Steta je sto se Alonso i Schumacher cuknuse u prvoj krivini.Moglo je biti jos zanimljivije.
Stvarno super trka plus sto mi je Hamilton pruzio najlepsi prizor onim njegovim izvrtanjem i jos jednom dokazao da nije vozac nego kamikaza.
:confused:
Jel ovo u pozitivnom ili negativnom kontekstu?:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back