FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto smo oduvek znali:

http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2009&mm=12&dd=10&nav_id=397591

rw506h380-1.jpg

Viđeno,rečeno,urađeno :worth:

E po tome će se pamtiti poznavaoci u narednih 20 godina ;)
Zar mislis da ce pakao toliko potrajati :neutral:
Obavio si misiju i sada odlazis? :D

Skoro da je tako.
Suvise sam se navukao i navikao ovde da bih tek tako otisao,ali sam dosegao spokoj i sad mirno mogu da pratim F1,kakva god da bude. :whistling: (sto sad ozbiljno odovdi u pitanje smisao komentara na prethodni citat.Izes ga,nema savrsenstva nigde :mrgreen: ).

Poslednja izmena:
Usvojena promena sistema bodovanja i usvojen kalendar za 2010 (s tim sto staza u Koreji mora jos da dobije atest).

Bild1-3-1.png

Sve trke pocinju u 14 h po lokalnom vremenu sa izuzetkom sledecih: Australija (17), Abu Dabi (17), Malezija (16), Kanada (12), Singapur (20) i Japan (15).

Moja uloga na ovoj temi je vecim delom ispunjena,nakon ove vesti.:cool:
Sada mogu da se posvetim rekreativnom piskaranju na forumu,cuvajuci ovaj link u prikrajku(i u potpisu) da mi stedi reci s vremena na vreme.:D
Jedina veca stvar bi bila da je majstor ziv.

Само ти остај, па морамо са времена на време да покренемо и ту (1000 пута жвакану) причу (да се мало очистимо од зле крви), а без тебе ће та дискусија бити незанимљива.

пс.
шта каже, број гласача 217, који укупно имају 270 победа.
Беше Шумахер има 91 победу, ако добро запажам то је трећина од свих победа учесника.

Само ти остај, па морамо са времена на време да покренемо и ту (1000 пута жвакану) причу (да се мало очистимо од зле крви), а без тебе ће та дискусија бити незанимљива.

.

Mogli biste vi i bez mene,ali ne znam sta bih ja radio negde tamo...usamljen.;)
Nigde ja ne idem.

број гласача 217
Nista.218-ti glas ne bi nista promenio.:mrgreen:

Nego,videste li onu cudnovatu vest da iz Brawna nude Schumacheru 7 miliona evra po sezoni?:eek: Mora da ga zezaju.

Mogli biste vi i bez mene,ali ne znam sta bih ja radio negde tamo...usamljen.;)
Nigde ja ne idem.

Nista.218-ti glas ne bi nista promenio.:mrgreen:

Nego,videste li onu cudnovatu vest da iz Brawna nude Schumacheru 7 miliona evra po sezoni?:eek: Mora da ga zezaju.

Значи Мечка се стисла...
Па добро Шумахер је увек помагао сиротињи....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back