FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozicije se znaju,goriva ima ko koliko ima,i ko je prvi danas?

Mislim Raikonen :(

Hamilton, ko bi drugi :)

Vise bih voleo da pobedi Alonso, ali i da Hamilton pobedi bicu srecan :D

:dontunderstand: Mislis,ko pobedjuje?
Moguce Trulli sto nikako ne bih voleo.
Plasi me malo Glock[protiv Nakajime a ovaj pun ko brod],samo mi on ostao na jednom tiketu.

Ne verujem da ce, osecam da ce on samo da uspore one iza, koji ga ne preteknu odmah :)

Sto sam se tad obradovao a ujedno i nervirao se sto je Alonso prethodno odustao u Japanu. Mada ponovo sam video sansu, da se dodje do trece titule :)

Dobro je za Crvene. Ali me je Fors Indija vise impresionirala, brzi i konstantni, rame uz rame sa vodecima.

Sta reci za onaj sudar... Jurcaju svi i na kraju stradaju neduzni. Ovoga puta nije bio koban vodonsa za nas, vec dvojica rukija sa usijanim glavama. Kova maestralan, sa 15 na 6. I bmw prilicno dobar.
Izgubio sam volju cim je Hamilton odustao, i jos kad sam video kako se sve to odigralo...Podsetilo me na onaj sudar na Indiju 06. Trka sama po sebi nije bila nesto, ali dobro je za sampionat da se malko istumba poredak.

Dobro je za Crvene. Ali me je Fors Indija vise impresionirala, brzi i konstantni, rame uz rame sa vodecima.

Sta reci za onaj sudar... Jurcaju svi i na kraju stradaju neduzni. Ovoga puta nije bio koban vodonsa za nas, vec dvojica rukija sa usijanim glavama. Kova maestralan, sa 15 na 6. I bmw prilicno dobar.
.

Nije bio koban,ali nije bas da nam nije ni zasmetao,kao i mnogim drugim vozacima iza njega.:poludeo: Izem ti sampionat,ako ovakav BGP i njegovi vozaci uzmu i jednu titulu.:roll:
Kimi je sjajno izbegao ovog sporaca na startu i odlicno vozio.Stvarno je zivnuo.
Fisichella i FI zasluzuju nekoliko dubokih :worth: .Fascinantno,cak misteriozno.
Vettel,iako jednako sjajan,tek treci.Tek,jer mu je trebalo vise,iako je tesko verovati da je moglo vise.
Kova je imao vise srece na startu i doterao neubedljivi McLaren do solidnog sestog mesta,ali me muci osecaj gorcine od pomisli da bi Lewis mozda postigao boolji rezultat da je prosao one napaljene klince.:roll: Ali,ne mogu se mnogo ljutiti,jer se to moralo ocekivati kod starta iz sredine grida.
I BMW se malo oporavio od teske agonije.Poslednji trzaj pred smrt,kako sada stvari stoje.:(
Barrichello je uz pomoc "zagusljivca" sacuvao 2 boda.:lol: Stvarno sam mislio da nece uspeti.
Red Bull i Webber su preterali ovaj put.Ako sam do sada bio protiv kazne,danas je opravdana.Jako glupo od njih,jer ga je Heidfeld otresao bez problema na stazi,sto je bilo ocekivano.Mogao je biti bar sesti na kraju.

Одлично :D
Браво за Кимија, иако нисмо имали најбржи болид победили смо :klap::super::D БРАВО
Шта рећи за Физикелу и Форс Индију, једноставно перфектно и помало нестварно:worth:
Фетел такође одличан, по временима и најбржи на стази.
У БМЊ-у су коначно урадили добар посао.
Овај Алонсо баш нема среће са точковима, већ трећи пут му због тога пропада трка, а имао је темпо водећих.
Вебер је заслужио казну, мада је грешку направио онај што га пушта из бокса (ако сте приметили и Кими је у првом пит стопу остао нешто дуже баш из тог разлога).
Трули је заједно са Тојотом највеће разочарење данашње трке.
Ови што су одустали на почетку, шта рећи, сви хоће да профитирају а то нејде...
Велики пропуст је тај што нисмо имали снимак те ситуације из ваздуха, да видимо од кога је то све кренуло, мени се чини да је Грожан први направио грешку, мада и овај из Торо Роса јњ сумњив...
Очекивао сам занимљивију трку, али се не може рећи да је била досадна трка, поготову када се узму обзир остале трке.
Видели смо пар претицања, што је сасвим солидно.

Pilot Ferarija, Finac Kimi Raikonen, pobednik je trke koja je vožena danas na stazi Spa Frankošamp u Belgiji. Fincu je ovo bila prva pobeda u sezoni, 18. u karijeri, ujedno i prva za najstariji tim Formule 1, ukupno 210. u istoriji. Drugi kroz cilj je prošao Đankarlo Fizikela iz ekipe Fors Indija koji nije uspeo da na najbolji način materijalizuje pol poziciju zarađenu dan ranije.
VEST

Pobedio KIMI! Moj omiljeni vozač, Baton pada polako...

Čestitke Kimiju.
Izem ti šampionat kada će jedan buđavi BGP da objedini titule :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
To što se Hamiltonu desilo je splet svega onoga što je on loše startovao a znamo kako ume da bude usijana glava kada mu ne ide...mada iskreno,za ovo nije uopšte on kriv.
Fizikela,svaka čast...drugi komentar nemam...da je imao taj KERS na pravcima odavno bi Kimija oduvao sa staze.

Napravili zalihu na pocetku sezone i sad do kraja ne moraju nista da rade...Uf, daj Boze da ih ugrozi Red Bull.

Ma vodonosa je poremetio start celom gridu, dobro pa se neko nije zakucao u njega. Isto kao i u Turskoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back