FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nick Heidfeld BMW Sauber
Jarno Trulli Toyota
Adrian Sutil Force India-Mercedes
Romain Grosjean Renault
Timo Glock Toyota
Robert Kubica

rekao bih: "Zora očajnika"

Знам резултате трећег тренинга, него ме збуњују па не знам какав тикет да саставим.

едит.
одлучио сам.

Meni je Alonso mnogo tajnovit.
Grosjean se ceo vikend namece i bolji je od njega,a ovaj jako nisko.
Mislim da ceo vikend steluje makinu za trku i da sprema neki podvig-priblizavanje podijumu ili cak senzaciju-uspon na podijum.
Videcemo.

I da Weberu rikne motor.
Mauridia_27-1.gif

Sunovrat Mclarena, Button bled, Alonso takodje...
Do sada nisam verovao da ce Fiziko uspeti da uzme bod ove godine, a kamoli pole. Gledam u nebo i prizeljkujem kisu, mozda bi to moglo da popravi katastrofalan ucinak srebrnih danas. Posle jucerasnjeg treninga nisam ni pomisljao da bi ovako nesto moglo da se desi.

Start ce ne sumnjam biti zanimljiv. Poredak izmesan, Truli bi mogao da napravi probleme ako krene da koci ljude iza. Valjalo bi ga na vreme prestici. U svakom slucaju, ocekuje nas dobra trka.

Аууу, шта је ово:eek:
Очекивао сам једну Индију у првих 10 максимално, али ово.
Кими сутра само опуштено, као и увек, сада само мало јачи гас, мало КЕРС, једног претекнемо на старту, другого на кенону, трећег пред последњу шикану и биће добро :D
БМЊ одличан, такође и Тојота.
Каква нам је "тумбања" донела ова стаза, нисам ни сумњао, мада нисам ни очекивао баш овакав развој догађаја.
Ако сутра падне киша, па то ће бити страшно (у позитивном смислу те речи) :D
Сребрни, хладан туш? Али добро, имате шансе, само да прва кривина прође без проблема.

пс.
Једва чекам тежине.

Čestitke Fizikeli ... nije mi ni na kraj pameti bilo da će uzeti pol poziciju.
Poput Reglije, očekivala sam i nadala se kiši, ali ništa.
Verujem da će trka sutra biti dosta dobra i zanimljiva, pogotovu ako bude i kiše :manikir:

Pamticemo mi i Q3 dugo.
Sad jos tezine da sacekamo,a mene ne bi iznenadilo vise nista,pa cak i da Fisichella nije mnogo lagan.
U svakom slucaju,od "velikih" bi Kimi mogao da se popne na vrh veoma lako.On jos moze da iskoristi KERS na startu.Lewisu ce i to biti tesko u sred guzve,mada se nikad ne zna.
Ne verujem da Force moze izgurati celu trku u velikom stilu,Toyota cesto zezne stvar u trci,pa uz Kimija ostaje Barrichello kao kandidat za pobedu.
Posto sam do sada sve promasio,ne treba ni ovo uzimati veoma ozbiljno.
Jedino sam dobro predosetio da bi trka mogla biti odlicna.
Sada je tesko vec poverovati da to nece biti slucaj.

Ne mogu da verujem, pol Fizikeli :eek:
BMW me takodje iznendio. Sto se tice Alonsa, osecao sam da ne moze u Q3, ali sam mislio da ce Hamilton prebaciti :(
Sto se tice Batona, bas mi drago
:mrgreen:

Svi smo ocekivali vise od McLarena.
Pad Buttonove forme je veci od pada forme samog BGP-a.
Barrichello i dalje u vrhu,a ovaj se sramoti vec 3-4 trke.
Steta je sto su "bikovi" popusili sa Renaultovim motorima(da imaju Mercedes bili bi daleko blizi vrhu),jer je izvesno da Barrichello nece smeti napasti Buttona,osim ako ovaj ne nastavi sa ocajnim nastupima,pa bi se bitka za sampiona mogla uskoro zavrsiti.

Da nisam gledao pomislio bih da je pala kiša u po treninga, Fizi grize ko lud, izgleda da je faktor motivacije (vožnja za ferrari u Italiji) presudila, od bolje plasiranih Kimi izgleda ima dosta čorbe, Lewis bar ima varijantu da natanka do čepa, pa lagano. Toyota djeluje snažno, mada sumnjam da može do pobjede, u svakom slučaju biće interesantno.

1. Giancarlo Fisichella 648.0
2. Jarno Trulli 656.5
3. Nick Heidfeld 655.0
4. Rubens Barrichello 644.5
5. Robert Kubica 649.0
6. Kimi Räikkönen 655.0
7. Timo Glock 648.5
8. Sebastian Vettel 662.5
9. Mark Webber 658.0
10. Nico Rosberg 670.0
11. Adrian Sutil 678.5
12. Lewis Hamilton 693.5
13. Fernando Alonso 684.4
14. Jenson Button 694.2
15. Heikki Kovalainen 697.0
16. Sebastien Buemi 685.0
17. Jaime Alguersuari 704.5
18. Kazuki Nakajima 706.1
19. Romain Grosjean 704.7
20. Luca Badoer 691.5

едит:
Ево колега Фернандо ме је спасио мука, добро је што нисам почео са прорачунима :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back