FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hamilton je stradao zbog kontakta sa Webberom. To je i sam Webber rekao na konf. za štampu, a i još negde pročitah isto.
Nego, da li ste čuli Rubensovu galamu posle trke? :eek: Ja sam još uvek u šoku. On ima dovoljno godina da zna kad treba duboko udahnuti, izbrojati do deset, pa onda dati izjavu za javnost- ma koliko nezadovoljan bio.

Hamilton je stradao zbog kontakta sa Webberom. To je i sam Webber rekao na konf. za štampu, a i još negde pročitah isto.
Nego, da li ste čuli Rubensovu galamu posle trke? :eek: Ja sam još uvek u šoku. On ima dovoljno godina da zna kad treba duboko udahnuti, izbrojati do deset, pa onda dati izjavu za javnost- ma koliko nezadovoljan bio.

Nesto malo procitah.
Cesto je on u karijeri brojao do deset,pa mu je pukao film.
Mentalna tortura je morala ostaviti posledice.:mrgreen:
P.S.Znaci,Webber je razbacao sve oko sebe na startu.
Odlucio covek da pobedi po svaku cenu.

Sta bi se sve desilo da je Lewis izbio napred i da mu nije unistena trka...Makar da je krstario na drugom-trecem mestu, pa bi mozda postojala mogucnost podijuma uz neku profitabilnu taktiku.

Iako mi ne prija ovo McLarenovo i Lewisovo mucenje,mislim da to i nije tako lose za Hamiltona.Svi su prosli trnje do titule,a njemu je malo falilo da je uzme u prvoj sezoni.
Iz ovoga bi trebalo da izadje jaci,prekaljen i promisljeniji.

Imamo prejak KERS :lol:
uništi mi trku čovjek, Heikki ima još 18 dana do produženja ugovora, nadam se da mu ovo danas neće biti dovoljno.

:ok:

Nisam video taj kontakt, a najvise sam paznje posvetio njegovom startu. Btw jel Veber jos nekog zakacio :)

Nisam, moze li nesto opsirnije :)

:ok:

Nisam video taj kontakt, a najvise sam paznje posvetio njegovom startu. Btw jel Veber jos nekog zakacio :)

Nisam, moze li nesto opsirnije :)

Pa cuknuo je malo Barrichella na startu.Zbog te prekomerne upotrebe sile je dobio kaznu drive-through,ali se sjajnom voznjom i losim spletom okolnosti za Rubensa,uz misteriozne probleme u boksu za Brazilca,probio do prvog mesta i veoma superiorno pobedio u trci.
Opsirnije o Barrichellovom varnicenju nakon trke imas ovde:http://www.autosport.com/news/report.php/id/76911

Posle je i Ross malo filozofirao: http://www.autosport.com/news/report.php/id/76931

Poslednja izmena:
Rubensu je pukao film , jer su mu 15 sec dopunjavali gorivo.
Sa druge strane, niko mu nije kriv sto je njegovo najbolje vreme, bilo tek 11-to u trci

Weber je koristio Montoy-in recept na startu trke.

Kimi , najveci folirant u F1 svih vremena. Stalno mu nesto smeta isto je bilo dok je kao"vozio" za Mclaren. Strpo je covek Ferrari Fx u garazu, uzeo jednu titulu na srecu (da je Ron Denis bio pametniji, te godine bi LH uzeo titulu) i sad se zajebava samo tako.
Jos trazi 28$ miliona za otkup ugovora za 2010-u.
Ovo mu je vec drugi put da je sjebo Sutila ( Monaco prosle godine i sada ).

Pa cuknuo je malo Barrichella na startu.Zbog te prekomerne upotrebe sile je dobio kaznu drive-through,ali se sjajnom voznjom i losim spletom okolnosti za Rubensa,uz misteriozne probleme u boksu za Brazilca,probio do prvog mesta i veoma superiorno pobedio u trci.
Opsirnije o Barrichellovom varnicenju nakon trke imas ovde:http://www.autosport.com/news/report.php/id/76911

Posle je i Ross malo filozofirao: http://www.autosport.com/news/report.php/id/76931

Jeste li provalili na FOX-u da komentaror nije znao za kaznu dok Veber nije proso kroz boks. Nemoj tako crevo im nije radilo :)

Rubensu je pukao film , jer su mu 15 sec dopunjavali gorivo.
Sa druge strane, niko mu nije kriv sto je njegovo najbolje vreme, bilo tek 11-to u trci

Weber je koristio Montoy-in recept na startu trke.

Kimi , najveci folirant u F1 svih vremena. Stalno mu nesto smeta isto je bilo dok je kao"vozio" za Mclaren. Strpo je covek Ferrari Fx u garazu, uzeo jednu titulu na srecu (da je Ron Denis bio pametniji, te godine bi LH uzeo titulu) i sad se zajebava samo tako.
Jos trazi 28$ miliona za otkup ugovora za 2010-u.
Ovo mu je vec drugi put da je sjebo Sutila ( Monaco prosle godine i sada ).

Iako ga ne volim, potpuno ima pravo na to, jer vozio ne vozio te pare mu sleduju.

Nije Kimi toliko los. Samo u poslednje vreme dobija uvek losiji auto. to se zna da da kod svakog tima ima bolji i losiji. Inace kimi je jako dobar vozac. ne kao ostali koji se prave vazni a kad im nseto ne ide promene tim na prm. alonso. pff...

Kimi je i Meklarene redovno unistavao, a nije sigurno tada dobijao losiji auto. Po meni je bolji vozac od onog latino-sporetara (jel tako bese nadimak Dzekile?), ali i manje stedi auto od njega. I sigurno ne dobija losiji auto.

Alonso ce da vam stigne sigurno, a onda najbolje da vratite Irvajna iz penzije kao potrcka, jer Rubinjo je skroz puko sa zivcima. Mada mogao bi i Fizikela da prodje, em je Italijan, em je lomio kicmu za Alonsa...
Ne znam samo koji ce vam q Sutil.

Ne bih rekao da ce Alonso u Ferrari. Nesto mi se ta veza cini mnogo tanka a i sumnjam ta bi ga tifozi prihvatili :D

Kimi je posebna prica. Jedan od retkih vozaca u F1 koji zna da rizikuje, ali ne zna da gubi. Iako mi je zao Sutila, ne mislim da je Kimi kriv u tom incidentu. Takve stvari se desavaju, eto slucajnost je sto su se bas njih dvojica opet zakacili. Da je bila borba za 15. mesto sigurno se ne bi digla ovolika prasina. Ustvari bi, "after the race" :hahaha:

Ali mora se imati u vidu da je ovogodisnji Ferrari daleko slabiji od proslogodisnjeg i jos uvek daleko od pobede u 09, tako da su Kimijeve frustracije potpuno normalne. Secate se 05 a pogotovo 06 dok je bio u Mclarenu. Zaradio covek fobije zahvaljujuci Mercedesu i tadasnjim ultra-pouzdanim motorima :) Kad bolje razmislim, dobra zamena za Heikija, kod nas je uvek dobrodosao :D

Rubinjo je zreo za staracki dom. Ne znam sta vise trazi u F1. Ako ce do kraja sezone ovako da kuka, onda bolje da i ne vozi, jer ako u svojoj dugogodisnjoj karijeri (15 ili koliko vec godina vozi) nije naucio sta znaci izraz "losa sreca", onda bi bilo dobro da potrazi sport gde mu se nece zaglavljivati crevo za gorivo i gde nece biti sklopljen "tajni pakt" protiv njega. Ja mu savetujem da se okusa u sahu. Sam svoj takticar :hahaha:

Jeste li provalili na FOX-u da komentaror nije znao za kaznu dok Veber nije proso kroz boks. Nemoj tako crevo im nije radilo :)

.

Mozda je sve ovo samo slucajnost,ali bi me jedan Buttonov peh,uz Rubensovo profitiranje na tome,razuverio da tu nesto smrducka.;)

Rubinjo je zreo za staracki dom.... Ja mu savetujem da se okusa u sahu. Sam svoj takticar :hahaha:

Tek bi tada bilo belaja.Taj je uvek "nosio kako mu ga skroje".Ne zna on sta je taktika.:mrgreen:

Vreme je da nauci, Ros mu je dobar mentor :)
Rubinjo veciti vodonosa; Nekada Sumaher, danas Button. Nikad necu zaboraviti Austriju 02...Ni Nemacku 2009...02 je bila u pitanju titula, a juce crevo :D

Na RTL su juce tokom trke komentarisali da li ce Barikelo dobiti timsku naredbu da propusti Batona. I kaze Daner, ako je i bude dobio, bice takva da mi necemo saznati za nju. Par krugova kasnije "blokiralo" crevo i dobise gledaoci odgovor.

A bas mi bilo zao Rubinja kad je pitao "do I have to stop again?". Kakav li je osecaj kad znas da su te zayebali po ko zna koji put pred milionima?

Na RTL su juce tokom trke komentarisali da li ce Barikelo dobiti timsku naredbu da propusti Batona. I kaze Daner, ako je i bude dobio, bice takva da mi necemo saznati za nju. Par krugova kasnije "blokiralo" crevo i dobise gledaoci odgovor.

A bas mi bilo zao Rubinja kad je pitao "do I have to stop again?". Kakav li je osecaj kad znas da su te zayebali po ko zna koji put pred milionima?

Kao sto rekoh,ne moze samo jedan vozac uvek imati pehove.
Bio bi interesantan scenario da BGP ne pobedi u konstruktorima,a Button uzme vozacku titulu i ode iz ekipe,noseci i br.1 na nosu.:mrgreen:

Kimi je i Meklarene redovno unistavao, a nije sigurno tada dobijao losiji auto. Po meni je bolji vozac od onog latino-sporetara (jel tako bese nadimak Dzekile?), ali i manje stedi auto od njega. I sigurno ne dobija losiji auto.

Bemti drndanje po Bgd-u ceo dan...imao sam osećaj kao da sam ceo dan u gradu vozio iza safety car-a :evil:
Jeste druže latino šporetar...reputacija jer ti je ceo post na mestu :ok:
Juče kada sam video Luisa kako maksimalno koristi KERS na startu imao sam neki predosećaj da će otići u 3pm i da se neće vratiti na stazu...sve je bilo OK i posle :dash: :udriglavu: :dash: :udriglavu:
Video sam pomak juče ali je sve to ipak još uvek :thumbdown:
I da je Luis kojim slučajem izbio na čelo kolone mislim da bi možda do prvog pit-stopa bio tu i posle bi počeo polako da tone.
Samo što sam na kraju kidao (totalno bespotrebno) živce kada sam video Batona i Barikela da moraju na još jedno dolivanje goriva i onog latino šporetara,ni krivog ni dužnog na trećem mestu...zabolelo me je,šta ćete.

Iako je Meklaren bio medju najlaksima na startu, evidentno je bilo da ima napretka. Ako nista drugo, mislim da je Luisov auto sada prakticno identican po performansama sa BGP. U kvalifikacijama je bio desetinku iza tezeg RB i desetinku i po iza lakseg BGP. U principu to je to, a vozacko umece pravi dodatnu razliku. Naravno i KERS. Jedina nepoznanica je kako novi Meklaren funkcionise u kombinaciji sa gumama na vrucem asfaltu. Madjarska nece biti realan pokazatelj prave snage (ili nemoci) novog Meklarena, mislim da ce BGP (tj. Baton) tu da uzvrati udarac svima, narocito Red Bulu.

Pa ako bude bilo vruce kao u Bahreinu recimo, onda ne treba dovoditi u pitanje trijumf BGP-a. Potpuno je realno i ocigledno, njima ne odgovara hladno vreme.

Sto se Mclarena tice, mogu samo reci da je meni start bio dovoljan pokazatelj da se tamo nesto dobro desava. Prestici 4 bolida na startu, izbiti na celo kolone sa 5. mesta je sjajan posao. I da nije bilo tog kontakta, mislim da bi podijum bio prilicno blizu za Luisa,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back