MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu zeleli odmah da ih otrkriju da ih "crveni" ne bi iskopirali![]()
Naravno,zato se i okrecem dvojici Nemaca
Dakle,idila je na pomolu.Hamilton: „Batona sam ja predložio“
Beta
Britanac Luis Hamilton demantovao je navode da nije želeo sunarodnika Džensona Batona u Meklarenu i istakao da je slučaj bio upravo suprotan.
„Pozvao sam šefa tima Martina Vitmarša i pitao sam ga šta misli o Džensonu, a to je bilo pre nego što su uopšte počeli sa pregovorima. Stalno sam ih zvao da pitam šta se dešava jer su se u medijima pojavljivale različite informacije“, rekao je Hamilton, koga je Baton zamenio na mestu šampiona Formule 1.
S druge strane, Baton, koji je osvojio titulu kao vozač ekipe Bron GP, je na prezentaciji novog bolida Meklarena da je još na trci u Brazilu, gde je obezbedio naslov šampiona, počeo da ispituje sadašnjeg klupskog kolegu.
Beta
“Razgovarali smo malo u Abu Dabiju i u Brazilu, ali ne o mogućnosti da ja dođem u tim. Postavljao sam mu pitanja o Meklarenu, a on nije znao zašto. Bio sam zainteresovan, jednostavno. Pre Brazila nisam ni razmišljao da ću promeniti tim jer ta opcija nije ni postojala. Ali, sve se očigledno menja kada postignete nešto ćemu ste težili i tada tražite nove izazove”, istakao je Baton.
Šef ekipe Martin Vitmarš naglasio je da su svi u Meklarenu radili na proceni tržišta nekoliko nedelja, ali da je Hamilton sve vreme pozitivno pričao o Džensonu.
“Dok smo mi radili na proceni koji vozač bi nam odgovarao Luis je stalno pričao sve najbolje o Džensonu. Mislim da je sada svima jasno da jedan drugo mnogo poštuju i da se odlično slažu, a to je najvažnije”, izjavio je Vitmarš.
Dakle,idila je na pomolu.
Ne znam zasto samj a Hamiltonovo insistiranje na Buttonu drugacije shvatio.Mozda zato sto ga je lakse kontrolisati od Kimija.![]()
Ne,ne....to ti je nacin da se ojaca zadnje krilo,koje ce biti ugrozeno od onih iza,posto cemo mi voditi glavnu rec ove sezone i biti na celu kolone.![]()
i onda je mrmot zavio čokoladu...![]()
Није што је наш, али је најлепши
пс.
Није ово ништа у односу на то какви ће бити други болиди.
(надам се да ће кампос доћи са болидом на 4 точка)
Ne ne ne,kaže se NIJE ŠTO JE VAŠ ALI JE STVARNO RUŽAN![]()
Od dva zla, izabrati manje![]()
Osecam li ja to prizvuk podjebavanja![]()
Osecam li ja to prizvuk podjebavanja![]()
Ali,sta ce "tata" rec' ?Mislim,Montezemolo i ostali.
SF nije drzava,pa da se tek tako izda.![]()
Mislim da su taj "engine cover" imali skoro svi ovih poslednjih godina, samo nije bio spojen sa zadnjim stabilizatorom.
pa to mi je i glavna nakaznost... gubi osnovni oblik bolida i asocira me na one grozote koje je svojevremeno Sauber promovisao sa kojekakvim krilcima sa strane... užas
Jel ima neko linkove ili torent za Austriju '79 i Detroit '86?