FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zutil treci na drugom treningu :)

Evo vremena:

prvi:
1. Sebastijan Fetel (Red Bul) 1:19.400
2. Mark Veber (Red Bul) + 0.282
3. Dženson Baton (Bron GP) + 0.827
4. Rubens Barikelo (Bron GP) + 0.842
5. Fernando Alonso (Rno) + 1.058
6. Felipe Masa (Ferari) + 1.071
7. Jarno Truli (Tojota) + 1.185
8. Luis Hamilton (Meklaren Mercedes) + 1.250
9. Niko Rozberg (Vilijams) + 1.415
10. Đankarlo Fizikela (Fors Indija) + 1.438
11. Adrian Zutil (Fors Indija) + 1.513
12. Heiki Kovalainen (Meklaren Mercedes) + 1.629
13. Nik Hajdfeld (BMW Zauber) + 1.703
14. Kimi Raikonen (Ferari) + 1.779
15. Sebastijan Burde (Toro Roso) + 1.984
16. Timo Glok (Tojota) + 1.986
17. Kazuki Nakađima (Vilijams) + 2.089
18. Nelson Pike junior (Reno) + 2.125
19. Sebastijan Buemi (Toro Roso) + 2.190
20. Robert Kubica (BMW Zauber) + 2.401

drugi:
1. Sebastijan Fetel (Red Bul) 1:19.456
2. Mark Veber (Red Bul) + 0.141
3. Adrian Zutil (Fors Indija) + 0.685
4. Kazuki Nakađima (Vilijams) + 0.753
5. Fernando Alonso (Reno) + 0.781
6. Rubens Barikelo (Bron GP) + 0.788
7. Luis Hamilton (Meklaren Mercedes) + 0.961
8. Jarno Truli (Tojota) + 1.002
9. Niko Rozberg (Vilijams) + 1.012
10. Nelson Pike junior (Reno) + 1.152
11. Robert Kubica (BMW Zauber) + 1.166
12. Heiki Kovalainen (Meklaren Mercedes) + 1.277
13. Timo Glok (Tojota) + 1.306
14. Dženson Baton (Bron GP) + 1.311
15. Nik Hajdfeld (BMW Zauber) + 1.476
16. Sebastijan Burde (Toro Roso) + 1.489
17. Felipe Masa (Ferari) + 1.549
18. Kimi Raikonen (Ferari) + 1.676
19. Đankarlo Fizikela (Fors Indija) + 1.957
20. Sebastijan Buemi (Toro Roso) + 2.212

Sto se tice sampionata gledacu onaj koji budu prenosili, najbolje bi bilo da prenose oba :)

hang2.gif
hang2.gif

Гледао сам само Q3, тако да не знам шта се десило са Хамилтоном.
Да ли је опет грешио или се својски трудио, али му ипак болид није дозвољавао више ?

Ево шта је Вебер изјававио у вези оног са Кимијем:

[SUP]"I would have liked a slightly cleaner run on my last Q3 lap," said Webber.

"Kimi was, I don't know, drinking some vodka or dreaming or something, I don't know what hell he was doing but he should have been on the right and he was on the racing line, dreaming. That wrecked my rhythm really into Stowe, I was very tight into there.

"Kimi couldn't have done a better job of distracting me. He was right on the racing line, on the most important lap of qualifying and it ruined my rhythm."
[/SUP]
:hahaha:

Ovaaaaaj...i ja sam se malo kasnije ukljucio,pocetkom Q2 i Lewisa vec nije bilo.:dash:
Nije da sam iznenadjen,ali sam samo rad znati sta se desilo sada,pa ako je neko raspolozen u jednoj recenici da preprica :)
Veoma povrsno i bez tona sam pratio i ostatak,pa nisam skontao razlog niskog plasmana Buttona(mozda nam tezine otkriju nesto vise).Nije valjda trema na domacem terenu.:roll:

Ovako... Sutil je izleteo, nakon čega je istaknuta crvena zastava, a bilo je ostalo svega 24 sekunde do kraja Q1, tako da niko od ovih ispod 15. mesta nije mogao da popravi vremena nakon restarta. McLaren se mučio sve vreme- i da nije bilo crvene zastave, teško da bi odradili neki mnogo bolji posao.

Ovaaaaaj...i ja sam se malo kasnije ukljucio,pocetkom Q2 i Lewisa vec nije bilo.:dash:
Nije da sam iznenadjen,ali sam samo rad znati sta se desilo sada,pa ako je neko raspolozen u jednoj recenici da preprica :)
Veoma povrsno i bez tona sam pratio i ostatak,pa nisam skontao razlog niskog plasmana Buttona(mozda nam tezine otkriju nesto vise).Nije valjda trema na domacem terenu.:roll:

To je pakleni plan nasuti do čepa i čekati kišu, Button je bio slabiji svo vrijeme, kad je skontao da nemože naprijed skroz sigurno ima 20 kila više od Rubensa.

Teine-1.png

Хоћемо ли доживети да Ковалаинен буде лакши од Хамилтона, овако су ствари сувише очигледне...:thumbdown:
Па није ваљда да Ковалаинен мора бити оволико више натанкован да би био спорији од Хамилтона..

Poslednja izmena:
Ево и овако због лакшег поређења:

1. Sebastian Vettel 666.5
2. Rubens Barrichello 657.5
3. Mark Webber 659.5
4. Jarno Trulli 658.0
5. Kazuki Nakajima 652.5
6. Jenson Button 657.5
7. Nico Rosberg 661.5
8. Timo Glock 660.0
9. Kimi Raikkonen 654.0
10. Fernando Alonso 654.0
11. Felipe Massa 675.0 *
12. Robert Kubica 689.5 *
13. Heikki Kovalainen 695.5 *
14. Nelson Piquet 682.5 *
15. Nick Heidfeld 665.5 *
16. Giancarlo Fisichella 668.0 *
17. Sebastien Bourdais 687.5 *
18. Adrian Sutil 692.0 *
19. Lewis Hamilton 666.0 *
20. Sebastien Buemi 672.5 *

Cini mi se da ce Hamilton pokusati profitirati na pocetku ovako lagan i uz pomoc KERS-a.
Tek sad videh da je Vettel oduvao oba BGP-a,kao i ostale.Mnogo je brz,nema sumnje.

Poslednja izmena:
“I did the best I could today. I was pushing as hard as I could but our car is too slow."

Kratko i jasno, cini mi se. Nisam ni ocekivao vise. Mclaren je od pocetka katastrofalan, bolid je krs, nocna mora...

@Acajagodinac
Tebi je izgleda draze da gledas vodonose i ilegalce na vrhu. Pa dobro, od sledece sezone ces moci da uzivas u spektaklu pet-sest timova plus Berni-Mozli. Vrhunski, nema sta.

Cini mi se da ce Hamilton pokusati profitirati na pocetku ovako lagan i uz pomoc KERS-a.
Tek sad videh da je Vettel oduvao oba BGP-a,kao i ostale.Mnogo je brz,nema sumnje.

Nema kersa, Weber se naljutio na Kimija što se našao na trkaćoj liniji. Pogriješio sam za procjenu težine Buttona, ali po ovome ispade da su isto teški on i Rubens.

E to teško :lol: (mislim lošije od McLarena)
ništa sve ću lakše preboliti gledajući trku uz kotlić i ladno pivce samo da ne bude prolom oblaka. Skinuli su kers, ali je valjda podešavanje balansa išlo teško, takođe stare boljke oko brzine su ostali isti problemi, vidjećemo sutra samo da bude hladno i vlažno ipak bi trebalo više da odgovara nama

E to teško :lol: (mislim lošije od McLarena)
ništa sve ću lakše preboliti gledajući trku uz kotlić i ladno pivce samo da ne bude prolom oblaka. Skinuli su kers, ali je valjda podešavanje balansa išlo teško, takođe stare boljke oko brzine su ostali isti problemi, vidjećemo sutra samo da bude hladno i vlažno ipak bi trebalo više da odgovara nama

I kada bi ih okrenuli da startuju u rikverc sa Buemijem na čelu i da se otvori novi vulkan na Silverstonu uz cunami i tornado kategorije 5,nema tu mićo ništa...bolid nam na stazi deluje "impresivno" kao presa za baliranje slame.....kad stavljam na kladionici poredak prve četvorke,samo samog sebe lažem i izvlačim neku nadu na svakoj narednojj trci verovatno iz nekakvog bureta sa prokislim kupusom :evil::evil::evil:

RBR je došao sa značajno unaprijeđenim/bržim bolidom. Rubens je solidno izvezao kvalifikacije, navodno voli ovu stazu i kao to je max iz bolida. Button je mrljavio svo vrijeme, žalio se na podešavanje bolida vidjećemo danas trka je ipak nešto drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back