FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a DB 06... moram reći da tvoj gornji post i jeste ispravan. Ja sam gore postovao na konto priče oko potezanja pravila... pa ako ih već potežete, potežite ih onako kako piše.

A sa ljudkse strane - svakako ovakvu bitku davno nismo videli i svi smo je se uželeli. Neki će biti neiskreni pa će reći da je njesra, ali da su bile obrnute uloge i njima bi se svidelo. U svakom slučaju, setio sam se sezone '95. kada su se Hill i Šumi klali maltene svakog trkačkog vikenda i to mi nedostaje. Ne bitno (dobro, bitno je, ali manje) ko izlazi kao pobednik, ali je važno da gledamo trke a ne linijski prevoz.... Loša strana ove odluke je da će svi biti pažljiviji i oprezniji i manje će rizikovati, pa time opada draž sporta...

Alonso je umalo postao sampion u McLarenu,bez podrske ekipe(one prave) u drugom delu sezone.Zapravo,titulu je sam sebi oduzeo jos u Madjarskoj,kasnije se ispostavilo.
Bice ferrari zadovoljan Alonsom,ako ovaj dodje.Navijaci mozda i nece,ali Ferrari sigurno hoce.
Njemu nece trebati organizovati "vecernju vozacku skolu" kod Michaela :lol: ,niti ce se morati moliti da se probudi iz sna,dok jos ima teoretske sanse za titulu.
kao navijac McLarena,ne radujem se previse njegovom dolasku u Ferrari,ali se radujem kao ljubitelj F1.Neka Renault nadje jos jednog "junosu" i omoguci mu kruzenje stazama,bez sansi za pobedu,ali uz sticanje dragocenog iskustva.:)
Kad Ross Brawn nekoga zeli,taj mora da je dobar.;)

Ma braticu samo znam da ga je hamilton tamo cepao u svim nivoima.E sada dolazi ono gde si u pravu,sam je kriv.Umesto da vozi on je ispravljao krive drine.Pa cak ima deo krivice sto meclaren nije uzeo titulu koja im je pripadala.;)

a DB 06... moram reći da tvoj gornji post i jeste ispravan. Ja sam gore postovao na konto priče oko potezanja pravila... pa ako ih već potežete, potežite ih onako kako piše.

A sa ljudkse strane - svakako ovakvu bitku davno nismo videli i svi smo je se uželeli. Neki će biti neiskreni pa će reći da je njesra, ali da su bile obrnute uloge i njima bi se svidelo. U svakom slučaju, setio sam se sezone '95. kada su se Hill i Šumi klali maltene svakog trkačkog vikenda i to mi nedostaje. Ne bitno (dobro, bitno je, ali manje) ko izlazi kao pobednik, ali je važno da gledamo trke a ne linijski prevoz.... Loša strana ove odluke je da će svi biti pažljiviji i oprezniji i manje će rizikovati, pa time opada draž sporta...

Posle ove odluke sve je otišlo u Q....i ovako već prave neviđene gluposti i ljudi se boje za dalje šta će ih sve čekati od monstruma.....kao da su pogrešili što su nas prošle sezone kaznili samo sa oduzimanjem timskih bodova i milionima pa su sada rešili i krv da nam uzmu :evil:
I kao što je DB 06 lepo napisao ovde više nije bitno ko je kriv,oštećen i ostalo...imao sam neki loš predosećaj već posle onog lakog kažnjavanja Kovalainena...:sad2:

Posle ove odluke sve je otišlo u Q....i ovako već prave neviđene gluposti i ljudi se boje za dalje šta će ih sve čekati od monstruma.....kao da su pogrešili što su nas prošle sezone kaznili samo sa oduzimanjem timskih bodova i milionima pa su sada rešili i krv da nam uzmu :evil:
I kao što je DB 06 lepo napisao ovde više nije bitno ko je kriv,oštećen i ostalo...imao sam neki loš predosećaj već posle onog lakog kažnjavanja Kovalainena...:sad2:

Opusti se prijatelju sta je bilo bilo je.Radujmo se monci.Tu ce hamilton i kimi pokazati sta znaju.Sve mi nesto govori da ce biti ludnica.Mozda sto je to moja omiljena staza a mozda sto su svi ljuti ko zna.:cool:

Normalno,sve se vrti oko para,da je u pitanju neki drugi niskobudzetni sport,koga bi boleo K???
Al ovo je Formula 1 koja ipak nosi epitet jednog od najplacenijih i najbogatijih sportova.....

Izvor:F1-hr.com:
Nakon gotovo dvodnevnog razmišljanja, McLaren je ipak odlučio uložiti žalbu na odluku sudaca.

"Nakon naše odluke o razmatranju ulaganja žalbe na sankciju određenu Lewisu Hamiltonu od strane FIA-inih sudaca na ovogodišnjem belgijskom Grand Prixu, potvrđujemo da smo uložili žalbu," potvrdio je McLarenov glavni izvršni direktor, Martin Whitmarsh.

Osim što je potvrdio ulaganje žalbe, Whitmarsh je otkrio vrlo zanimljivu informaciju koja dodaje još malo ulja na vatru.

"Sa pitwalla smo upitali kontrolu utrke da nam potvrde jesu li zadovoljni Lewisovim propuštanjem Kimija, a oni su nam dvaput potvrdili kako vjeruju da je pozicija vraćena na dobar način," rekao je Whitmarsh. "Da je kontrola utrke u tom trenutku, umjesto potvrde, izrazila zabrinutost glede Lewisovih radnji, Lewisa bismo obavijestili da propusti Kimija po drugi put."

Treba ovo oprezno primiti i ne poverovati odmah Whitmarshu u boldovani deo teksta,ali je situacija zanimljiva ako govori istinu.
Inace,Laudi se pridruzio i J.Stewart u oceni da je dvoboj Hamilton-Kimi bio ok.

Lepo sto ste priznali da je kazna nepravedna.

opravdana ili ne mi i tako nishta ne mozhemo da promenimo po tom pitanju...

davno je to prestalo da bude pravo trkanje... sad ti je varijanta "ko da vishe"....

Al' shta cu kad navijam oduvek za Ferrari... i kad nas je Meklaren i Viliams treso ko svinja masan dzhak uvek sam navijao za SF...

Жао ми је што нисам био у могућности да учествујем у овим занимљивим дијалозима.

Трка је била одлична.
Одавно нисам гледао овако занимљиву завршницу неке трке (а они хоће да је сакате).

Кими је до пред сам крај возио одлично.
Одмах на старту се видела његова огромна жеља за победом.
Није ми баш најасније зашто је Масу ''одгурао'' на крајњу леву страну, видело се да за тим није било потребе, био је видно бржи.
Маса је био сасвим солидан.
Хамилтон је стварно добро возио, до душе направио је пар грешака али ако се узме у обзир какву је борбу водио са Кимијем то је сасвим нормално.
Е сад...
Чињеница је да је Хамилтон оним сечењем кривине на онакав начин добио на брзини, сигурно је да то није урадио не би био у прилици да нападне Кимија на том правцу.
Без обзира што за такав поступак по правилима следује казна ипак га нису требали казнити због онакве борбе између њега и Кимија.
Такве борбе су у данашње време веома ретке и не треба их путем правила ''спречавати''.
Ко зна када ћемо следећи пут овако нешто гледати.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back