MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
To za Alonsa u Ferariju se ne bih kladio. Alonso je potpisao trogodišnji ugovor sa BMW. Hajdfeld leti napolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To za Alonsa u Ferariju se ne bih kladio. Alonso je potpisao trogodišnji ugovor sa BMW. Hajdfeld leti napolje.
Alonso je umalo postao sampion u McLarenu,bez podrske ekipe(one prave) u drugom delu sezone.Zapravo,titulu je sam sebi oduzeo jos u Madjarskoj,kasnije se ispostavilo.
Bice ferrari zadovoljan Alonsom,ako ovaj dodje.Navijaci mozda i nece,ali Ferrari sigurno hoce.
Njemu nece trebati organizovati "vecernju vozacku skolu" kod Michaela,niti ce se morati moliti da se probudi iz sna,dok jos ima teoretske sanse za titulu.
kao navijac McLarena,ne radujem se previse njegovom dolasku u Ferrari,ali se radujem kao ljubitelj F1.Neka Renault nadje jos jednog "junosu" i omoguci mu kruzenje stazama,bez sansi za pobedu,ali uz sticanje dragocenog iskustva.
Kad Ross Brawn nekoga zeli,taj mora da je dobar.![]()
a DB 06... moram reći da tvoj gornji post i jeste ispravan. Ja sam gore postovao na konto priče oko potezanja pravila... pa ako ih već potežete, potežite ih onako kako piše.
A sa ljudkse strane - svakako ovakvu bitku davno nismo videli i svi smo je se uželeli. Neki će biti neiskreni pa će reći da je njesra, ali da su bile obrnute uloge i njima bi se svidelo. U svakom slučaju, setio sam se sezone '95. kada su se Hill i Šumi klali maltene svakog trkačkog vikenda i to mi nedostaje. Ne bitno (dobro, bitno je, ali manje) ko izlazi kao pobednik, ali je važno da gledamo trke a ne linijski prevoz.... Loša strana ove odluke je da će svi biti pažljiviji i oprezniji i manje će rizikovati, pa time opada draž sporta...

O tome uveliko pricaju Italijani i Nemci.

O tome uveliko pricaju Italijani i Nemci.
Posle ove odluke sve je otišlo u Q....i ovako već prave neviđene gluposti i ljudi se boje za dalje šta će ih sve čekati od monstruma.....kao da su pogrešili što su nas prošle sezone kaznili samo sa oduzimanjem timskih bodova i milionima pa su sada rešili i krv da nam uzmu
I kao što je DB 06 lepo napisao ovde više nije bitno ko je kriv,oštećen i ostalo...imao sam neki loš predosećaj već posle onog lakog kažnjavanja Kovalainena...![]()

Opusti se prijatelju sta je bilo bilo je.Radujmo se monci.Tu ce hamilton i kimi pokazati sta znaju.Sve mi nesto govori da ce biti ludnica.Mozda sto je to moja omiljena staza a mozda sto su svi ljuti ko zna.![]()
'ebiga, Ferrari je ime..[/URL]
.
Ovo je sportski biznis, pomirite se sa tim.
a odgovor na sve ovo je jednostavan : pesma Novac u rukama,velikog Milana Mladenovica
Nakon gotovo dvodnevnog razmišljanja, McLaren je ipak odlučio uložiti žalbu na odluku sudaca.
"Nakon naše odluke o razmatranju ulaganja žalbe na sankciju određenu Lewisu Hamiltonu od strane FIA-inih sudaca na ovogodišnjem belgijskom Grand Prixu, potvrđujemo da smo uložili žalbu," potvrdio je McLarenov glavni izvršni direktor, Martin Whitmarsh.
Osim što je potvrdio ulaganje žalbe, Whitmarsh je otkrio vrlo zanimljivu informaciju koja dodaje još malo ulja na vatru.
"Sa pitwalla smo upitali kontrolu utrke da nam potvrde jesu li zadovoljni Lewisovim propuštanjem Kimija, a oni su nam dvaput potvrdili kako vjeruju da je pozicija vraćena na dobar način," rekao je Whitmarsh. "Da je kontrola utrke u tom trenutku, umjesto potvrde, izrazila zabrinutost glede Lewisovih radnji, Lewisa bismo obavijestili da propusti Kimija po drugi put."

Da ali mi ovde imamo veće sudije
of topic:kakve su ovo gluposti ispod avatara![]()
Lepo sto ste priznali da je kazna nepravedna.