FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kad ce doci nedelja

inace veceras direktno gledam na hrt-u 2 direktan prenos
jojjj
koje uzbudjenje, ali neznam zasto...........vjerovatno zato sto ce kimmi POBIJEDITI, a nesto me vuce da ce hamilton uprskati( nemoj da se ljute mclarenovci, ali imam takav osjecaj)

Q. (Mike Doodson) You guys are in the best place to judge your fellow drivers. Can each of you please nominate, who, apart from yourselves, you think will be World Champion at the end of this season?

Webber: Kimi.

Fisico: Probably Kimi.

Heiki: No comment.

Fisico: Heikki, say Heikki.

Glock: We have to wait and see how the first race goes. You never know who will be on the top but I don't know at the moment. We will see after the first race or two and then we will see which direction it goes. I would say Nelson!

Piquet: I was going to say Timo.

Glock: Kimi.

Piquet: I was going to say Kimi as well.

jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kad ce doci nedelja

inace veceras direktno gledam na hrt-u 2 direktan prenos
jojjj
koje uzbudjenje, ali neznam zasto...........vjerovatno zato sto ce kimmi POBIJEDITI, a nesto me vuce da ce hamilton uprskati( nemoj da se ljute mclarenovci, ali imam takav osjecaj)

ja ne mogu da docekam da ih vidim na stazi... celu noc necu da spavam ponovo kao nocas, hehehe

bice nocas GO KIMI, GO MASSA, GO FERRARI!!!!

ma meni je zao zato sto ljudi koji nemaju kablovsku nece moci da gledaju f1... bas su idioti zato sto nece da prenosi niko od nasih... tacno se vidi kakav smo mi narod, vaznije su im neke bzv stvari nego sport...

hehe
ja ovdje u srpskoj republici hvatam i madjare koji prenose, a vi ne mozete hrt :lol:

ajd mi koji budemo gledali komentiracemo trku:p:lol:

Q. (Mike Doodson) You guys are in the best place to judge your fellow drivers. Can each of you please nominate, who, apart from yourselves, you think will be World Champion at the end of this season?

Webber: Kimi.

Fisico: Probably Kimi.

Heiki: No comment.

Fisico: Heikki, say Heikki.

Glock: We have to wait and see how the first race goes. You never know who will be on the top but I don't know at the moment. We will see after the first race or two and then we will see which direction it goes. I would say Nelson!

Piquet: I was going to say Timo.

Glock: Kimi.

Piquet: I was going to say Kimi as well.

ma KIMMIJU je sudjenjo

ovakva ce biti atmosfera
monza.podium.340.jpg

ralfschumacher_rubensbarrichello_melbourne_2002_1024.jpg

a ovako ce da leti hamilton nakon starta :lol:

Šta da vam kažem osim da uživate u praćenju na HRT-u i da ću ja po.izdeti do bola koliko mi je teško što ne mogu da gledam F1...koje mi sve j.jarske televizije imamo (j.bo vas grand,španske serije,insajderi,poligrafi,političe emisije,timofejevi,reterde,kečeri,48 sati svadba pa razvod,sunđer bob................):spam: :spam: :spam: :x :x :x ...ne mogu da verujem

Šta da vam kažem osim da uživate u praćenju na HRT-u i da ću ja po.izdeti do bola koliko mi je teško što ne mogu da gledam F1...koje mi sve j.jarske televizije imamo (j.bo vas grand,španske serije,insajderi,poligrafi,političe emisije,timofejevi,reterde,kečeri,48 sati svadba pa razvod,sunđer bob................):spam: :spam: :spam: :x :x :x ...ne mogu da verujem

stani bre druze :( pa imas li RTL

bwe nemoj da se nerviras :cry::cry::cry::cry:

lepo ja kazem da su oni idioti... ne vredi se nervirati zbog njih...

Свима је битан профит.
Реално код нас мали број људи ефективно прати Ф1.
За разлику од нпр. Хрвата где је тај број знатно већи (процентуално гледано).

stani bre druze :( pa imas li RTL

Ma nemam na ovom sk.njanom DIGI TV-u...sve sami rumuni,mađari,slovaci,bugari i ostale burašoke i veruj mi da nijedna TV ne prenosi F1....kod svih ovih nema nacionalne TV koje će možda i prenositi nego sve neki muzički i filmski kanali...imam samo Eurosport 1 i 2 od sportskih i možda da se jedino nadam da će A1 (Makedonija) ili OBN (Bosna) da ih prenose.

Ma nemam na ovom sk.njanom DIGI TV-u...sve sami rumuni,mađari,slovaci,bugari i ostale burašoke i veruj mi da nijedna TV ne prenosi F1....kod svih ovih nema nacionalne TV koje će možda i prenositi nego sve neki muzički i filmski kanali...imam samo Eurosport 1 i 2 od sportskih i možda da se jedino nadam da će A1 (Makedonija) ili OBN (Bosna) da ih prenose.

OBN sigurno nece

vidi nesto od ovoga :(

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters

ovde pise da OBN hoce ali ne oni nemaju nijednu naznaku za to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back