Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.414
Ee sam ispao iz fazona... Nisam pogledao ni jednu trku prosle godine i skroz nisam pratio dogadjanja... Jbg, tako naislo....
Prvi put posle 19 godina pracenja.
Prvi put posle 19 godina pracenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...za vrijeme sahrane A.Sene,-Šumaher je vozio trening ...!?
Za mene je Šumaher,-samo dobar šofer...
Veoma mi je žao što se desilo jer je svakako evidentan šampion
ali Sena je...u Formuli 1...što i Dz. Din u svijetu filma...uvijek od krvi i mesa...
Sta si t radio za vreme sahrane svog idola ?
Stajao si mirno ?

.....Bron menja Vitmarša?
Izgleda će se obistiniti predviđanje mnogih stručnjaka da Ros Bron neće moći dugo bez najbržeg karavana na svetu.
Martin Vitmarš je napustio tim Meklarena, a trenutno, VD je Ron Denis, koji je legenda ovog tima i dobio je ovacije kada je predstavljen. ALi, mnogi mediji smatraju da će Ros Bron uskoro doći na vrh Meklarena.
Bron je krajem prošle sezone napustio Mercedes, a ljudi kao Niki Lauda predvideli su da će se već 2014. vratiti u F1. Ipak, ima i onih koji se ne slažu, kao što je legendarni komentator BBC-ja, Džon Votson.
"Ros Bron će uskoro napuniti 60 godina i ne znam da li ima snage da preuzme projekat kao što je Meklaren. Ceo svet bi onda pratio to, sve oči bi bile na njemu. Mislim da se neće vraćati, ali opet, nisam ni predvideo da će napustiti Mercedes", rekao je Votson.
Нисам баш испратио тај део око његовог повлачења.
Ако сад жели да преузме Мекларен онда му очигледно нешто није одговарало у Мерцедесу.
Делује да је Мерцедес коначно поставио добру основу...
Да није можда разлог тај што би као Енглез требао каријеру да заврши у Енглеском тиму