Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...za vrijeme sahrane A.Sene,-Šumaher je vozio trening ...!?
Za mene je Šumaher,-samo dobar šofer...
Veoma mi je žao što se desilo jer je svakako evidentan šampion
ali Sena je...u Formuli 1...što i Dz. Din u svijetu filma...uvijek od krvi i mesa...

Poslednja izmena:
Мало шале на Малдонадов рачун:
4gBWt.jpg

Тек сада сам приметио да је узео број 13

S'obzirom da se ovo izdešavalo sa Šumaherom predpostavljam da će nešto u fazonu njegovog imena ili inicijala da se izglasa ?!
Ili:

"Maziću ga,čuvaću ga i nazvaću ga Dorđe" :lol:

mazicu-ga-i-pazicu-ga-i-zvacu-ga-djole1.jpg

Poslednja izmena:
Ово у вези Шумахера никако није добро.
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2014&mm=01&dd=16&nav_id=800668

Истог тог дана, на истом месту и на исти начин само БЕЗ кациге је пао још један скијаш. Превезен у исту болницу и након 4-5 операција се сада опоравља.
Ето колико је мало потребно за глупост, а тако је све деловало безазлено.

Мада некако верујем да ће успети да се извуче и да се потпуно опорави само како би још једном доказао колики је борац

Poslednja izmena:
Pireli ostaje u F1 do 2016.

Konačno je i rešen problem oko snabdevača F1 karavana gumama za budućnost.

Pireli je produžio ugovor sa najbržim karavanom na svetu do 2016. i svi se nadaju da bar neće biti problema kakvih je bilo u prethodne dve godine

Kako se nezvanično saznaje, biće dosta promena u načinu testiranja i snabdevanja gumama, pre svega, ponovo će biti dozvoljeni testovi tokom sezone.

F1 je zamolio Pireli da proizvede gume "koje se brže raspadaju" ali to se pokazalo kao prilično loš plan pošto su 2013. godine gume eskplodirale i levo i desno i napred i nazad. Timovi su izrazili zadovoljstvo ovom vešću, ali izrazili i nadu u bolju i kvalitetnu saradnju sa Pirelijem.

:thumbdown:

Bron menja Vitmarša?

Izgleda će se obistiniti predviđanje mnogih stručnjaka da Ros Bron neće moći dugo bez najbržeg karavana na svetu.

Martin Vitmarš je napustio tim Meklarena, a trenutno, VD je Ron Denis, koji je legenda ovog tima i dobio je ovacije kada je predstavljen. ALi, mnogi mediji smatraju da će Ros Bron uskoro doći na vrh Meklarena.

Bron je krajem prošle sezone napustio Mercedes, a ljudi kao Niki Lauda predvideli su da će se već 2014. vratiti u F1. Ipak, ima i onih koji se ne slažu, kao što je legendarni komentator BBC-ja, Džon Votson.

"Ros Bron će uskoro napuniti 60 godina i ne znam da li ima snage da preuzme projekat kao što je Meklaren. Ceo svet bi onda pratio to, sve oči bi bile na njemu. Mislim da se neće vraćati, ali opet, nisam ni predvideo da će napustiti Mercedes", rekao je Votson.
.....

Нисам баш испратио тај део око његовог повлачења.
Ако сад жели да преузме Мекларен онда му очигледно нешто није одговарало у Мерцедесу.
Делује да је Мерцедес коначно поставио добру основу...
Да није можда разлог тај што би као Енглез требао каријеру да заврши у Енглеском тиму

Нисам баш испратио тај део око његовог повлачења.
Ако сад жели да преузме Мекларен онда му очигледно нешто није одговарало у Мерцедесу.
Делује да је Мерцедес коначно поставио добру основу...
Да није можда разлог тај што би као Енглез требао каријеру да заврши у Енглеском тиму

Ne znam,mene je iskreno sve ovo dosta zbunilo :confused:

Moja laicka pretpostavka je da je Schumi doziveo mozdani udar za vreme skijanja. Time bih
objasnio naglo skretanje i pad na stenu. Pri brzini od 20km/h gotovo je nemoguce
da uz kacigu bude toliko povredjen.
Na zalost, fizicka sprema nema veze sa stanjem krvnih sudova mozga. Mozda ga je onaj kobni pad,
na motoru, samo naceo, jer je od tada imao problem sa vidom .
Sada tek vidim da ona naletanja na bolide F1, ispred sebe,ipak, nisu bila slucajnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back