Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Маса у Вилијамсу наредне сезоне

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....Prema pisanju britanskih medija, Serhio Perez je istrošio sve kredite u Meklarenu i kao što se pisalo, zameniće ga perspektivni Kevun Magnuson.
Naime, šef tima Martin Vitmarš već duže vreme prati supertalentovanog danskog automobilistu Kevuna Magnusona (21), koji trenutno vozi u Formuli Reno 3.5.
Magnuson je već dobio ponude Marusije i Fors Indije za 2014. godinu, ali ostaje veliko pitanje da li će uspeti da odoli izazovu kakav je vožnja u bolidu čuvenog Meklarena, i pored nekadašnjeg svetskog prvaka Džensona Batona. Uprava Meklarena je potvrdila ovu vest, ali su dodali da ništa još nije zvanično, ali bi trebalo da bude u "narednih nekoliko dana"
I bruka i sramota.Večeras se na delu moglo videti kako Baton "izvlači maksimum" iz bolida MeklarenaТрка ко трка
Драго ми је да је Грожан у одличној форми и да Заубер успева да се озбиљније умеша у бодове.
А утисак не трке него протеклих дана јесте да би Перез и Хулкенберг могли да остану без места у Ф1.
Не знам да ли би то била брука или срамота![]()
Isto je tako bilo i u Moto GP dok je Stoner vozio za Dukati bio je nemoguće dominantan a Melandri koji je vozio isti takav Dukati je završavao na 14-15 mestu.Posle Stonera niko se više nije pokupio sa tim motociklom.Kad uporediš Vetela i Vebera od samog starta gde Vetel posle prve krivine postane vodeći a Veber do prve krivine uvek izgubi 2-3 mesta,Vetel postigne 9 pobeda u sezoni a Veber 9 u celoj karijeri nije samo do Red Bulla malo je i do vozača...Nije Red Bull kriv što je toliko bolji od ostalih ali je ipak sreća da je ova sezona gotova da malo odmorimo mozgove od ovih unapred vidjenih trka.Ne volim Red Bull. Iskren da budem, pratim formulu vec duze vreme, ali sam ubedjen da u Red Bull-u nije sve cisto. Prosto mi je neverovatno da su toliko bolji. O Fetelovim kvalitetima ne govorim, jer jeste on dobar vozac, ali mislim da bi bio daleko losiji da ima npr Ferrarijev bolid. Da zamenis Alonsa i Fetela, pa dobio bi istu situaciju, jer im je bolid nestvaran.. Mada, sada ide nova sezona, sa motorima od 6 cilindara, bice zanimljivo.I da, Zan Tod da se vrati u Ferrari , da ih preporodi. Covek je doktor bre, doktor!
Uvijek je I bila fora da se zaobiđu važeća pravila, ali ostali timovi bi reagovali da su skontali nešto, to je dio borbe i "napretka" i Mercedes je razvio neku vrstu pasivnog-aktivnog vješanja koje je prošlo. Nadam se boljoj sljedećoj sezoni, pa da vidimo i Wiliams i McLaren i ostaleMeni nije jasno kako je moguce da u prvih 5 krugova , mladjani , stekne prednost od skoro 6-7s u odnosu na drugog , bez neke tehnologije koja nije dozvoljena u F1 ?
Webberovom vozilu upravo nedostaje taj deo i u tome jeste cela poenta. Jer, da ima taj deo, `mladjanova `velicina` ne bi bila toliko , ocigledno, vestacki napravljena.
Sva sreca te je ova najdosadnija sezona u F1 zavrsena.
Nadam se da ce Alonso ( po meni nakompletniji vozac F1 na sadasnjem gridu ) imati konkurentniji bolid sledece godine.