Ako ne zameris,ja cu odgovoriti malo detaljnije,srecan zbog cinjenice da ga ta kazna nije mnogo ostetila,kao i zbog toga da mnogi ni ne smatraju da je trebao biti kaznjen.
Ljudi, bio sam u Grckoj. Sta je Hamilton uradio, pa je popio kaznu ?
Prvo,nadam se da je u Grckoj bilo mnooogo dobro,jer je trka bila neponovljiva. Ja bih menjao dva letovanja za jednu ovakvu trku.

Hamilton je kaznjen zbog neopreznog vracanja na stazu,ako se to tako moze reci,jer on nije ni sisao sa staze,vec se samo izvrteo i ostao u kontra smeru.Zbog njegove "piruete",mladjani di Resta je morao malo da pobegne u stranu,mada je bilo mesta i da se provuce pored Lewisa,ali je to sada lako reci pri brzini od 0 km/h i ispod klime na 24 stepena Celzijusa.

Ja sam se pomirio sa kaznom,ali dobar deo forumasa ne misli tako,sto se moze i uociti,citanjem postova posle trke.
P.S. Zaboravih napisati,dobio je "prodji kroz" kaznu. Uzgred,zahvaljujuci toj kazni,videli smo jod dva Lewisova preticanja-Masse i Webbera,a tokom trke je jos prestigao Vettela(dominirajuci po mokroj stazi),kao i nekoliko promena pozicije sa Buttonom,nakon cega je Lewis ostao ispred.

Covek je briljirao veci deo trke i pravi je maler sto je malo nagazio ivicnjak i izvrteo se,kada je sve i krenulo naopako.
Eto,napisah sve ovo da predupredim neko eventualno likovanje zbog Lewisa i da docaram sta su propustili svi formulasi,koji nisu gledali trku.