Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још једна супериорна вожња мог пулена, не замерам му што се задовољио другим местом, вероватно му је јављено из бокса да се не цима по барама и прска около по редарима и пит волу. Упркос великој срећи конкурената који су излетали са мокре стазе више пута, правили пируете, ништа им није било довољно да га омету у темпу који је наметнуо од самог почетка тако да је титула већ у џепу на полувремену...

:hahaha::rotf::klap:

.

Red Bull je tako dobro navukao Lewisa na intermedije,a sve cisto,pa se moze reci da je Webber zrtvovan(mada je sustinski popusio).

Kao u Abu-Dabiju.:per:

Po meni se Hamilton nepromisljeno brzo okrenuo na stazi.

Isto tako mislim da nisu trebali lupati mu kaznu.

Po dzepu bi ih lupao. :D
Sta pijes? :D
odprto-belo_velika.jpg

:pivce:

Vrati se ,Jeco,vraaaatiii.. :lol:

Ne daaaj da srrceeee patiiii

pridruzi nam se :D

Culi ste danas u prenosu da ona dvojica zahvaljuju izvesnoj Zvezdici(Jeleni .....)...
Teško je nabrojati sve bisere danas na SK Prime-u. Dilema da li se kada je drajv-tru mogu menjati gume i slično...Najjače mi je bilo kada su se sporili da li su Šumaher i Masa bili nekad klupske kolege, ta ženska im prelomila dilemu...
@Fernando
Ne znam šta je smešno, moj pulen je počeo da prihvata taktike starijih, iskusnijih kolega, prošle godine je tvoj favorit zagovarao taktiku "biti na podijumu i postati svetski prvak" (dok se oni iz RB krljaju između sebe) a i glupo je da stalno svira švapska himna uz šampanjac...

Teško je nabrojati sve bisere danas na SK Prime-u. Dilema da li se kada je drajv-tru mogu menjati gume i slično...Najjače mi je bilo kada su se sporili da li su Šumaher i Masa bili nekad klupske kolege, ta ženska im prelomila dilemu...
...

To mi je promaklo,jer jedva da i slusam sta pricaju.
Komentarisem sam za sebe u glavi onako,pa mi zato nekad odzvanja vise glasova u tom delu tela :lol:

Zar je mogla da se ocekuje dosadna trka,nikako,ovo je bili bas dobro,promenljivi uslovi na stazi,umece,iskustvo,greske,kazne (opravdane ili ne jb*)...

Evo jednog snimka iz publike ;) ,gde im je bila pamet da posle vuku formulu ka pitboksu,fetel se umalo ne zakuca

Poslednja izmena:
Obrukao se Luis bas propisno :dash: . A bio sam ubedjen u duplu pobedu (sto se dalo videti i na kladionici :) ).

Manje vise ste sve rekli o trci, a i o retardiranim komentatorima (ovo se posebno odnosi na onog pajsera Zivkovica - Sutila i dalje zove Andreas). Ali meni je pored svih uzbudjenja na stazi, inferna u kojem se nasao Hajdfeld, ipak najjaci utisak odlazak u boks D'Ambrozija (bem li ga kako se transkribuje). Hteo covek policajkom u rikverc da ga parkira :lol:

vala da znas,vec sam video mehanicare sa njim u kokpitu :) i po haubi,mada je pit lane stvarno glupo odradjen,na stazi kada prosuse idealnu putanju i ako nagaze na belu liniju odose u k* ,a u pitu sve mokro,milion linija,sve nesto u farbi,cudo je da pri ulasku vise njih nije napravilo ovakav kiks

@Fernando
Ne znam šta je smešno, moj pulen je počeo da prihvata taktike starijih, iskusnijih kolega, prošle godine je tvoj favorit zagovarao taktiku "biti na podijumu i postati svetski prvak" (dok se oni iz RB krljaju između sebe) a i glupo je da stalno svira švapska himna uz šampanjac...

Podsetilo me na saopstenja sa RTS-a.:lol:
1.Nije ni on bio zadovoljan drugim mestom, hteo je pobedu jer je bio prvi na startu a samo tad i ume da pobedi :mrgreen: , 2.kakav tempo od pocetka?Hamilton ga je preteko bez pomagala [svezije gume], 3. pogresio je i on na istom mestu gde i mnogi drugi, 4.ne znam o kakvoj sreci pricas, Baton je zasluzeno pobedio, Hamilton uradio to sto je uradio, Weber se zajebo sam a kisa[hladno vreme] Ferrari
Baton +2 mesta, Vettel -1 i superiorna voznja?Sta reci za Buemija sa poslednjeg na 8.?
Mogo si da kazes pametna, solidna i tu se slazem ali superiorna nikako.

Sto se tice Alonsove taktike prosle sezone to je jedino bilo moguce.Realno nije mogao da se takmici sa RB vec da da sve od sebe i stalno bude iza njih a ispred svih ostalih, i koristi sve greske. Ali i on ih je pravio puno u prvom delu sezone, volovi u boxu tokom cele i ostao bez titule.

Bio sam malo sarkastičan (a i subjektivan) no, stoji da je Fetel jednom pogrešio i izleteo (i to jedva, isto kao u Kanadi), Fernando je imao nekoliko debelih izletanja (OK, pripisujem to agresivnijoj vožnji) iz nekh bi se vraćao čak i bez gubitka pozicije (ako se ne varam), Hamilton je uprkos vožnji dana imao (ponovo sam subjektivan) gomilu sreće da je uopšte i završio trku ('ajde, neka bude ona "sreća prati hrabre"), Masa je izleteo, izriljao šoder, ostao bez dela stabilizatora i takav pokupio bodove, sve u svemu uprkos velikom broju izletanja i veoma kritičnih manevara po onakvim vremenskim uslovima mislim da je sreća bila na strani svih favorita (svi su pokupili masne bodove uprkos gore navedenih situacija), meni je zapravo to glavni utisak ove Mađarske (pomalo poražavajući), nekada bi ovakva staza bila prilika da se timovi, čije se ime inače i ne spominje u toku prenosa, malo omrse (sećam se 1996 i Hila u Erouzu, yebo im je kevu svima do zadnjeg kruga, nekakvom trapavošću završio je na 2. mestu) a danas mogu da padaju ćuskije, masni bodovi su rezervisani za tri najskuplja tima.

Када се сагледају све грешке ових водећих возача Фетел је возио одлично
Такође он по мени упада у групу топ возача (Алонсо и Хамилтон) по ономе што је показао прошле и ове сезоне, како ће бити у наставку видећемо али за сада је то тако

I to ti je najbitnije?
:)
Ako ne zameris,ja cu odgovoriti malo detaljnije,srecan zbog cinjenice da ga ta kazna nije mnogo ostetila,kao i zbog toga da mnogi ni ne smatraju da je trebao biti kaznjen.
Ljudi, bio sam u Grckoj. Sta je Hamilton uradio, pa je popio kaznu ?
Prvo,nadam se da je u Grckoj bilo mnooogo dobro,jer je trka bila neponovljiva. Ja bih menjao dva letovanja za jednu ovakvu trku. :worth:
Hamilton je kaznjen zbog neopreznog vracanja na stazu,ako se to tako moze reci,jer on nije ni sisao sa staze,vec se samo izvrteo i ostao u kontra smeru.Zbog njegove "piruete",mladjani di Resta je morao malo da pobegne u stranu,mada je bilo mesta i da se provuce pored Lewisa,ali je to sada lako reci pri brzini od 0 km/h i ispod klime na 24 stepena Celzijusa. :cool:
Ja sam se pomirio sa kaznom,ali dobar deo forumasa ne misli tako,sto se moze i uociti,citanjem postova posle trke.
P.S. Zaboravih napisati,dobio je "prodji kroz" kaznu. Uzgred,zahvaljujuci toj kazni,videli smo jod dva Lewisova preticanja-Masse i Webbera,a tokom trke je jos prestigao Vettela(dominirajuci po mokroj stazi),kao i nekoliko promena pozicije sa Buttonom,nakon cega je Lewis ostao ispred. :worth: Covek je briljirao veci deo trke i pravi je maler sto je malo nagazio ivicnjak i izvrteo se,kada je sve i krenulo naopako.
Eto,napisah sve ovo da predupredim neko eventualno likovanje zbog Lewisa i da docaram sta su propustili svi formulasi,koji nisu gledali trku.

Poslednja izmena:
Pa vec je u tom momentu sam sebe kaznio. Nije bilo potrebe za dodatnim.
Svasta.
U stvari, videle sudije da je po*usio, pa ko vele da mu zakace jos dodatno vreme. Da ne bude kako luis nokad ne popije kaznu.
Sledece trke su mu slobodne za eventualne gluposti.

Pa vec je u tom momentu sam sebe kaznio. Nije bilo potrebe za dodatnim.
Svasta.
U stvari, videle sudije da je po*usio, pa ko vele da mu zakace jos dodatno vreme. Da ne bude kako luis nokad ne popije kaznu.
Sledece trke su mu slobodne za eventualne gluposti.
Cekaj malo,ucinilo mi se da nisi gled'o trku ... Dobro da sam pogresio i da si mogao uzivati u vanserijskoj voznji Lewisa i onim fantasticnim preticanjima. :bye:

Tako i nikako ;)

Ја овде више не знам ко је за а ко против те казне :confused: :)

Да је било небезбедно било је, да је било елемената за казну било је...
Е сад, кад већ није дошло до инцидента, кад већ ди Реста није ништа изгубио оним силаском на траву мислим да га није требало кажњавати...
Мада Хамилтон је сам крив што је након Монака привукао пажњу судија па сад нек се мисли
Нисам анализирао његов заостатак али мислим да та казна није директно утицала на његов пласман...

:p

Ја овде више не знам ко је за а ко против те казне :confused: :)

Да је било небезбедно било је, да је било елемената за казну било је...
Е сад, кад већ није дошло до инцидента, кад већ ди Реста није ништа изгубио оним силаском на траву мислим да га није требало кажњавати...
Мада Хамилтон је сам крив што је након Монака привукао пажњу судија па сад нек се мисли
Нисам анализирао његов заостатак али мислим да та казна није директно утицала на његов пласман...

Svi su za, da bi bilo kako i ona nekad bude kaznjen! :lol: Ali zapravo kao i da nije... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back