Bez obzira na sve ove "silikonske obline" u vidu DRS,KERS itd...sjajna trka.
Moze se reci da za vecinu uzbudjenja nisu zasluzni pomenutu dodaci.
Nas mali je odvalio druzinu iza sebe.

Odlicno je vozio i pravovremeno reagovao u svakoj situaciji,mada bih jos jednom voleo pogledati ono naguravanje sa Webberom,pre nego sto kazem da je sve bilo ok. Ipak,najblizi sam utisku da mu je mali pokazao m..a
Alonso je bio isto odlican.Za dlaku manje od Lewisa,ali odlican.Verovatno i za dlaku manje,nego sto je zeleo,ali...dobro mu je i ovo,imajuci u vidu da takticki i dalje "briljiraju" kao ekipa.
Webber je pokazao da nije ni medju prva tri vozaca u karavanu.Polomio je zube na Alonsu i na Lewisu.
Vettel...deran stuca sve cesce.Prezderao se uspeha do sada.Tesko za stomak.

Nije mi jasno zasto je morao nagaziti liniju.Bio je miljenik srece u toj situaciji.Cak ni Massu nije mogao prestici kako dolikuje. Alonso je mogao Vettela,Lewis Alonsa,pa se ne moze pricati da se Ferrari ne moze prestici. Dobro,znamo da Vettel vozi zabodove i titulu,a ne za publiku,ali je dans bas imao srece.
Schumacher opet iz cista mira gubi visok plasman.Zardjalo je to i punktum.Skripe zglobovi.
Buemija sam smatrao za normalnog,a on pokusava ubiti coveka na stazi. Rigorozno kazniti nenormalan potez!
Sutil i Kobayashi mu ga dali po gasu.

Jadni,siroti Button.Taman je kompenzovao ocajni start i domogao se solidnog mesta....
Biser od komentara je bio kad je ostroumni komentator izasao sa pretpostavkom da u Alonsovom bolidu mozda nece biti goriva za analizu,iako smo lepo culi da su mu iz boksa javili da odmah stane zbog problema sa menjacem,pa je logisno da nije nestalo goriva.