Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam Prajm, trke gledam preko neta, uglavnom moze da se nadje par linkova koji rade, i tamo je engleski komentator koji je uvek bolji od srpskog. Da li se iko seca legendarnih F1 komentatora Veljka i Radeta? Ovi sto ih pominjete izgleda podsecaju malo na njih dvojicu, ali samo malo...ipak su V&R neprevazidjene legende.

Da li se iko seca legendarnih F1 komentatora Veljka i Radeta? Ovi sto ih pominjete izgleda podsecaju malo na njih dvojicu, ali samo malo...ipak su V&R neprevazidjene legende.
Meni bi sad mnogo lakse bilo slusati i Veljka,makar citavu vecnost pokusavao dovrsiti recenicu,koja opisuje delic sekunde u trci ;)
Ovaj juce je bio ....ma nemam reci da opisem taj nivo nepoznavanja osnova sporta koji komentarise.
Na Sport Klub Prime, ako ga imas.

@ RM
Smatraj se srecnim sto ti Pavle Zivkovic zagorcava vikend. Bosancima prenosi neki Denis Huseinbegovic, koji je juce reko da Bravo vodi u Moncu na stazu Imola :D Ima jos milion bisera, al mi ovaj bio najzanimljiviji :)
I da, jesi li mi ti reko, pre neku godinu da cemo Miljana praviti od blata :)
Da li je moguce da ima gori od njega....?
Nisam to rekao za Miljana,vec za TV FOX (nekadasnji), nepoosrednoposle saznanja da postoji sansa da niko ne prenosi F1.
Trenutno je Babic jedini koji se moze slusati i koji uspeva odrzati kakav-takav nivo komentarisanja.

:worth: :worth: :worth: :worth:

Ne znam da li se covek trudi da dostigne "lapsus slavu" pokojnog Vladanka Stojakovica...
Glup je kao Q, ali to ne cudi, 95% srpskih komentatora i 99% sportskih novinara su kao on - neskolovani, netalentovani, zatupasti i izgubljeni u prostoru i vremenu.

Cestitke Alonsu, jedini je danas bio na nivou.

1.Hvala na salvama naklona :)
2.Pazi,onakve gluposti tesko se mogu postici trudom.Mora covek da se rodi.....(ne smem napisati "takav",jer me je jednom na temi o tenisu jedan kaznio zutim zbog slicnog konteksta,pa da ne izazivam sudbinu :lol: steta sto sam taj post editovao,pa nema svrhe da ga linkujem....dobro mi ban nije zalepio taj simpaticni mladic :lol: ).
3.Bas to sam i ja za novinare pokusavao docarati u pomenutom postu...Uzasni su.
4.Dodao bih i da su Hamilton i Perez vredni pomena.Prvi zbog atraktivne(na zalost ne i maksimalno efikasne ) voznje,a drugi zbog sjajnog rezultata.

P.S.Izem ti ovo-ne moze covek dodeliti reputaciju u momentu kad ga nesto odusevi.Pa nisam ja ovde sveprisutan,iako mi pise da sam domacin,pa da vodim diskusije po celom forumu i razmenjujem reputacije.Jedva se nadje vremena i za Formulu i po koji post ovde,a oni me teraju da i drugim korisnicima delim reputacije.E,pa nema drugih korisnika.Samo je mala grupica ovde i ultimativno zahtevam od moderacije da mi dozvoli uzastopno dodeljivanje reputacije pojedincima. :lol: Bas sam im kaz'o....

Poslednja izmena:
I mene, uzese mi gomilu bodova. :vudu:

Steta sto mu se cesce ne desavaju take stvari.:mrgreen:

Iskreno nisam ni ja cuo jer sam se iznerviro cim sam video team radio u trenutku napada al sigurno nisu rekli :OK Mark, good job, push i slicno" Sta koj @#$^ ima da ga zovu u tom trenutku :poludeo:
Da je bio Massa na Weberovom mestu, cela letnja pauza bi prosla u dokazivanju kako je Alonso najgori.

Ma nisu rekli tako,ni ja nisam bas najbolje cuo,ali mi je zvucalo kao panican pokusaj da zaustave Vebera,ne bih rekao naredba, vec napad panike sa kojim su ga uspijeli dekoncentrisati....na zalost... :roll:

au kakva trka,tek sam sad pogledao ko covek,ne mogu da verujem kad mi onako secka ,koci i baferuje morao sam da dignem ruke na 10-om krugu i odem da se izduvam. I ja gledam preko vip-a ali tri razlcita linka i ne vredi,puno je lichera :)
Zao mi sto ne prodje Masa u zadnjoj krivini,dal je bas morao onoliko da cimne volan pa da ode sa staze:think:, Batonu svaka cast,iskontrolisao bolid i parkirao ga - dal je levi ili desni tocak to zna samo on ,al kako je moglo da se zavrsi dobro je,gamecam mi se svideo :mrgreen:

massa/hamilton duel ne bi trebalo da bude ispitivan,zar ne,fer borba,jaci je opstao

da rezimiramo

po meni koliko se god vodila borba izmedju vozaca,veliki udeo su ovde imali mehanicari,neki su totalno uprskali

Poslednja izmena:
Ja gledam na ovome http://www.vipbox.tv/sports/motosport.html

Za to sam od Fernanda cuo i meni je super,engleski komentatori,gledas i uzivas.

A ovi hrvati ga preteraše sa reklamama...u proseku negde na svakih 10 minuta idu reklame od 45 sek. do 1 minuta.Tako je recimo bilo da nisam video kada je Hamilton pretekao Alonsa i kada kroz finalni cilj uđu negde prvih 10-11 vozača oni odmah idu na finalne "jubilarne" 50 reklame :evil:
Da ne pričam kako znaju da ubodu reklame kada krenu u boks po zamenu guma!!!

Odgledah trku u Grčkoj na nekom grčkom kanalu, tako bejah pošteđen komentatora (sem kalimera i kalispera znam da kažem i jasas). Kako odmiče sezona primećuje se, za mene pomalo razočaravajuća činjenica, da je Vettel previše dugo (pola sezone) bio uglavnom solo trkač, sada kada je došao u situaciju da, što zbog popravka forme pojedinih ekipa ili pit stop greške svog tima, mora da ima duele (napadačko-odbrambene) nekako je slabašan. Hamilton ga je otresao s vrata olako (posle je pit odradio svoje), Webber bi ga pretekao i pored sugestije iz boksa da to ne uradi da je bilo još pet krugova više...
A za šampione sa SKPrime-a, imao sam tu čast da budem jedan od prvih (GP Turske) koji je uživao u njihovom komentaru (do prvog pita, posle nisam mogao da se mučim više), evo šta napisah posle te trke:
Ja prvi put u životu odgledah na SK Prime (Miloš je gore najavio taj kanal) bez ijedne reklame. To je bolji deo priče, gori deo (što se tiče prenosa) su komentatori koje sam od početka jedva podnosio a kada su "izgubili" Webbera (iako se na ekranu pojavio podatak o njegovom pit-stopu) isključio sam ton i na miru odgledao, nije bio Veljko Petrović, neka dva lika kojima je verovatno specijalnost heptatlon ili curling, sasvim ozbiljno mislim da bilo koji od iole aktivnijih učesnika na ovoj temi bi stručnije odradio posao. A trka, nema tu više šta da se priča, Vettel = Novak, možda neće dobiti sve trke (turnire) do kraja sezone ali se zna ko će biti na kraju prvi...

Odgledah trku u Grčkoj na nekom grčkom kanalu, tako bejah pošteđen komentatora (sem kalimera i kalispera znam da kažem i jasas). Kako odmiče sezona primećuje se, za mene pomalo razočaravajuća činjenica, da je Vettel previše dugo (pola sezone) bio uglavnom solo trkač, sada kada je došao u situaciju da, što zbog popravka forme pojedinih ekipa ili pit stop greške svog tima, mora da ima duele (napadačko-odbrambene) nekako je slabašan. Hamilton ga je otresao s vrata olako (posle je pit odradio svoje), Webber bi ga pretekao i pored sugestije iz boksa da to ne uradi da je bilo još pet krugova više...
A za šampione sa SKPrime-a, imao sam tu čast da budem jedan od prvih (GP Turske) koji je uživao u njihovom komentaru (do prvog pita, posle nisam mogao da se mučim više), evo šta napisah posle te trke:

Potpuno si u pravu za Vettela.
Stvarno je posrnuo na svakoj prepreci ove sezone(ili na vecini).Srecom po njega,bilo ih je malo.
Da li se uljuljkao na prvom mestu ili taktizira vec sada.....tesko je reci.
U svakom slucaju se ne moze tvrditi da nije vanserijski vozac.Samo da to jos malo potkrepi "velikim" potezima na stazi.

Nisam proveravao ove vesti na drugim medijima, prenosim ih (obe) iz Blica, vezane su:

U Red Bulu potvrdili da su ljuti na Marka Vebera
Tim menadžer Red Bula Kristijan Horner priznao je da je izuzetno ljut na vozača tog tima Marka Vebera koji je na trci u Silverstounu na veoma rizičan način pokušao da obiđe klupskog kolegu Sebastijana Fetela.
"Mark je pilot čiji je posao da se trka i to mogu razumeti. Međutim, u nedelju pred kraj trke u Silverstounu video sam što većina gledalaca nije mogla: Mark je napao Sebastijana Fetela u poslednjem krugu na maksimalno rizičan način te je time i sebe i timskog kolegu nerazumno izložio riziku od sudara i izletanja. Tako neće ići!", istaknuo je besni Horner dodavši:
"Kada bi svaki od 500 i nešto zaposlenih u Red Bulu gledao samo vlastite sebične interese, nikad ne bismo mogli postati prvaci".
Horner je potom prvi put javno priznao da razmišlja o rastanku s Veberom, kojem ugovor ističe na kraju sezone, kao i o njegovu nasledniku:
"To mora biti vozač koji je sposoban da pobeđuje, a takođe i spreman da unese harmoniju u naš tim. Koliko je koji pilot harmoničan vrlo je teško prosuditi u trenutnim okolnostima koje okružuju vozače drugih ekipa".
Kao opcija za drugog vozača austrijske ekipe ovih dana iskočilo je ime Finca Kimija Raikonena, svetskog prvaka s Ferarijem 2007. godine.

Raikonen se vraća u F1, menja Vebera u ekipi Red bul
Finac Kimi Raikonen mogao bi od naredne sezone u ekipi Red bul u šampionatu Formule jedan da zameni Australijanca Marka Vebera.
Nemački Bild tvrdi da su čelnici austrijskog tima odlučili da zamene Vebera, koji je pre dva dana ignorisao naredbe tima u poslednjim krugovima Velike nagrade Britanije da ne pokušava da pretekne timskog kolegu i branioca titule Sebastijana Fetela.
Raikonen je F1 napustio krajem 2009. godine, a potom je nastupao u Svetskom reli šampionatu (WRC) i NASCAR-u.
Šef austrijske ekipe Kristijan Horner demantovao je da će u njegovom timu na kraju sezone doći do zamene vozača, ali Bild ističe da se Raikonen naredne godine vraća u F1. Nemački list navodi da je Finac dobar prijatelj sa Fetelom i da njih dvojica provode dosta vremena zajedno u Švajcarskoj. Raikonen je nedavno izjavio da nije završio sa karijerom u F1.
Veberu ugovor sa Red bulom ističe na kraju sezone, dok Fetela saradnja sa austrijskom ekipom veže do kraja 2012.

Tek će Kimi da ih sluša, samo tako...

Da Kimi bi tek slusao..

U svakom slucaju sa ovom glupavom naredbom o nenapadanju su se srozali u ocima veceg dijela njihovih navijaca.
Ako nije tako u mojim sigurno jesu,jer me je njima i privuklo to sto su ih pustali da se trkaju,barem do skora...

Kimi bi im bio vazan zbog navijaca, jer bi privukao mnogo vise navijaca nego Veber. Ali posto znamo da covek voli da spava dok mu drugi nesto pricaju, to znaci da bi mogli da ga pustaju u trku i bez radio veze, jer ionako ne bi ebavao dva posto za ono sto mu pricaju iz boksa. Da bude vodonosa Fetelu nema sanse, a ako hoce dva jarca na brvnu, samo neka izvole. Mi cemo to vec nekako iskoristiti.
Ja bih najvise voleo da vidim Kimija i Luisa u istom timu. Kako bi tu sevalo na sve strane :per:

Nisam proveravao ove vesti na drugim medijima, prenosim ih (obe) iz Blica, vezane su:

U Red Bulu potvrdili da su ljuti na Marka Vebera
Tim menadžer Red Bula Kristijan Horner priznao je da je izuzetno ljut na vozača tog tima Marka Vebera koji je na trci u Silverstounu na veoma rizičan način pokušao da obiđe klupskog kolegu Sebastijana Fetela.
"Mark je pilot čiji je posao da se trka i to mogu razumeti. Međutim, u nedelju pred kraj trke u Silverstounu video sam što većina gledalaca nije mogla: Mark je napao Sebastijana Fetela u poslednjem krugu na maksimalno rizičan način te je time i sebe i timskog kolegu nerazumno izložio riziku od sudara i izletanja. Tako neće ići!", istaknuo je besni Horner dodavši:
"Kada bi svaki od 500 i nešto zaposlenih u Red Bulu gledao samo vlastite sebične interese, nikad ne bismo mogli postati prvaci".
Horner je potom prvi put javno priznao da razmišlja o rastanku s Veberom, kojem ugovor ističe na kraju sezone, kao i o njegovu nasledniku:
"To mora biti vozač koji je sposoban da pobeđuje, a takođe i spreman da unese harmoniju u naš tim. Koliko je koji pilot harmoničan vrlo je teško prosuditi u trenutnim okolnostima koje okružuju vozače drugih ekipa".
Kao opcija za drugog vozača austrijske ekipe ovih dana iskočilo je ime Finca Kimija Raikonena, svetskog prvaka s Ferarijem 2007. godine.

Raikonen se vraća u F1, menja Vebera u ekipi Red bul
Finac Kimi Raikonen mogao bi od naredne sezone u ekipi Red bul u šampionatu Formule jedan da zameni Australijanca Marka Vebera.
Nemački Bild tvrdi da su čelnici austrijskog tima odlučili da zamene Vebera, koji je pre dva dana ignorisao naredbe tima u poslednjim krugovima Velike nagrade Britanije da ne pokušava da pretekne timskog kolegu i branioca titule Sebastijana Fetela.
Raikonen je F1 napustio krajem 2009. godine, a potom je nastupao u Svetskom reli šampionatu (WRC) i NASCAR-u.
Šef austrijske ekipe Kristijan Horner demantovao je da će u njegovom timu na kraju sezone doći do zamene vozača, ali Bild ističe da se Raikonen naredne godine vraća u F1. Nemački list navodi da je Finac dobar prijatelj sa Fetelom i da njih dvojica provode dosta vremena zajedno u Švajcarskoj. Raikonen je nedavno izjavio da nije završio sa karijerom u F1.
Veberu ugovor sa Red bulom ističe na kraju sezone, dok Fetela saradnja sa austrijskom ekipom veže do kraja 2012.

Tek će Kimi da ih sluša, samo tako...

Bas sam se nasmejao ovom biseru. Inace Kimi vazi za vozaca koji moze da bude drugi vozac u ekipi i slusa naredjenja iz box-a ?Ajd da vidim i to cudo.
Ima da bude ono, da mu nije funkcionisao radio u kolima...

Verujem da bi ga Fetel drao ko Musa jarca. Sumaher se ne moze vratiti ko sto treba, i samo se blamira, a mislim da cemo se svi sloziti da je on klasa u odnosu na Raikonena. Ne znam da li je ikom osim Prostu, uspelo kad se vrati, da ostane na svom nivou.

kako pomocu ovog programa pravis UK ip,otvori samo nov tab u pretrazivacu i ima connect disconnect,neke podatke ,nista vise,na koju foru radi?

Ako si lepo instalirao ExpatShield, u donjem desnom uglu imas mali crveni stit. Klikni na njega desnim tasterom i idi na Connect/ON. Onda ce ti se otvoriti brauzer, i za par sekundi ExpatShield ce se konektovati. Tad dobijas UK IP. Onda odes na http://www.bbc.co.uk/iplayer izaberes TV, i sa leve strane ce ti se pojaviti njihovi kanali, izaberes i kliknes na Watch Live . Trke idu na BBC 1. I onda imas fantasticnu sliku, mnogo puta bolju od strimova, ne koci...

mensel ako se ne varam.

Tacno je vratio se on posle Senine pogibije, i menjao ga je na par trke. I pobedio je u onoj cuvenoj trci u Australiji. Posle je bio malo u Meklarenu, al nista tu nije pokazao. Kad je otiso prvi put, bio je sampion, mnogo pobeda, par drugih mesta, i par trka nije zavrsio, zato mislim da to i nije slavni povratak. Mada procitah malo pre demant Red Bula :)

Lepe vesi http://www.autosport.com/news/report.php/id/93063 :D

Debil,kakve veze ima Veber sa zaposlenima?Jeste da svi rade u interesu tima ali tim ih ne sprema za jaslice pa da se drže za ruke već da svako od njih postane čovek.Ne igraju oni odbojku na pesku već se bave naskupljim sportom na svetu koji izbacuje najskuplje asove sporta.
Da je tako kao što Horner govori F1 bi otišao u još veći bedak i gledali bi smo od F1 pravo umetničko klizanje u parovima :bljak:

Verujem da bi ga Fetel drao ko Musa jarca. Sumaher se ne moze vratiti ko sto treba, i samo se blamira, a mislim da cemo se svi sloziti da je on klasa u odnosu na Raikonena. Ne znam da li je ikom osim Prostu, uspelo kad se vrati, da ostane na svom nivou.

Da, Niki Lauda.
Vratio se i uzeo titulu te godine. ( trebala mu je finansijska injekcija za vlastitu kompaniju LaudaAir) u kojoj je bio pilot na B 747.
Secanje bledi.

Poslednja izmena:
Da, Niki Lauda.
Vratio se i uzeo titulu te godine. ( trebala mu je finansijska injekcija za vlastitu kompaniju LaudaAir) u kojoj je bio pilot na B 747.
Secanje bledi.
Sećam se te sezone,zadnja trka trebalo mu je drugo mesto da osvoji titulu a bio je treći,i nekoliko krugova pre kraja neznam ko je bio drugi je bez ikakvog razloga skrenuo u boks i izašao iz bolida.I Lauda je onda bio drugi i "uspeo da osvoji" titulu.

Ženi nam se Vukota :maramica:

Otac pevačice Nikol Šercinger koja je već četiri godine u vezi sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, otkrio je medijima kako su se oni verili. Nikol Šercinger se verila

U intervjuu za "De Mejl on Sandej" Alfonso Valijente, otac atraktivne pevačice, izjavio je kako je dvadesetšestogodišnji Luis Hamilton zaprosio njegovu ćerku nakon četiri godine zabavljanja, i otkrio kako je ponosan na njihovu vezu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back