Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Квалификације:
2uiu5ar.jpg

registrovao sam se nažalost propustih već dvije trke...
(ovo se trebalo odnositi na Tasmanov link)

Jа сам прескочио прву (тек јуче сам сазнао за ово)
Ма битно само да будемо испред њихових експерата (Johnny Herbert, Andy Priaulx, Darren Turner...)

Ево како је Херберт прогнозирао исход трке:
52zx5h.jpg

Preuzeto sa f1-hr.com

Službeno: F1 na regionalnim TV kanalima!

Nakon nekoliko tjedana glasina i slijepog nagađanja, danas je, potpisivanjem ugovora s Formula One World Championship Ltd., službeno osiguran prijenos utrka Formule 1 na regionalnim TV kanalima.
Prava prijenosa do kraja 2013. godine otkupila je tvrtka Kreator grupa, koja je okupila nekoliko regionalnih TV kuća na kojima će se prenositi svi slobodni treninzi, kvalifikacije i utrke.
Direktor Kreator grupe, Davorin Štetner, potvrdio nam je kako je dogovor o prijenosu utrka postignut sa sljedećim TV kućama: Osječka TV, TV Istra, Kanal Ri, Vox TV i NeT, na kojemu se ujedno obavlja prijenos.
Prijenos malezijskog grand prix vikenda kreće već sutra, uživo s prvim slobodnim treninzima u 04:00 sati. Komentatori prijenosa bit će Mladen Jergović i Goran Dijaković.

Pa,kada sam kući imam odakle da pratim s obzirom da imam taj Net TV (mada se nešto ne sećam da su ikada spominjali nešto u svom programu o mogućnosti da prenose F1).

http://onehd.com.au/motorsport-live-streaming.htm

Prenos uzivo, engleski jezik, australijski pogled na F1.

Dodatak:

Fetel... iako ne navijam za njega, svaka cast. Drasticno se popravio i vozi bezgresno.
Baton... vise sreca nego znanje ALI... bolji je od kolege
Veber... svaki put potvrdjuje mojemisljenje da je supalj kao dub medjutim odlican robot. Ka dje prestao da razmislja odvozio dobru drugu polovinu trke. Pocinje da zasluzuje postovanje. Nije njemu lako da se bori protiv sebe.
Alonso... cini mi se da kako stari tako postaje sve vise frustriran sto je sve vise tek samo prosecan vozac. Gde se denu onaj sampion?
Hajdfeld... Lotus ulazi u trku za podijum! Ima supstancu.
Petrov... Oskar za kaskaderski podvig. Braca Rajt bi mu pozavideli na duzini leta.

Ni malo dosadna trka... bravo za nova pravila... hocu reci za ono malo kise

Poslednja izmena:
Па и није тако лоше било.
Штета што она борба Алонса и Хамилтона није потрајала дуже.
Штета што и киша није пала.
Ред Бул није био толико доминантан, сиви већ стандардно.
Што се тиче нас имали смо добар темпо, могло је то бити и боље.
Рено одличан, нисам очекивао да ће се Хајдфелд овако брзо вратити након Аустралије. Петров опет греши...

:neutral:
U jednom momentu je izgledalo dobro za McLaren.
Ako je za utehu,delujemo bolje od Ferrarija,mozda i od pola Red Bulla,ali ovaj Vettel....ne sali se.
Evo bas sad gledam Lewisa-kao da je stajao na onom potopu od pre dve godine.
Totalno razocaran.Ima i razloga.Em je izgubio mnogo bodova,em je i bez toga jos daleko iza Vettela po brzini u trci.
Heidfeld je odlucio da ostane u F1 i po povratku Kubice.Dobra voznja.
Petrov je mogao mnogo gore proci.
Massa i dalje u nivou auta koji vozi.Ni milimetar vise.
Alonso je veoma glupo izgubio mozda i podijum.On bas ume da se napali u nekim momentima.Dobro da je Lewis to preziveo.Valjda smo ove godine spremili jaci bolid za duele sa Webberom.:lol:
Kobayashi vec redovan u prvih deset,a i di Resta se istice.Istice se i mladi :lol: Schumacher.Usao u bodove. :hahaha:
Sve u svemo,ovo je bila solidna trka.Mozda bi malo jaca kisica od dansnje, opisni pridev ove trke podigla u superlativ.

Јел гледа неко овај преглед на Јадран-у
Па јел она водитељка стварно водитељка или су је нашли на улици 5 минута пре почетка емисије...
Само нешто мрмља док овај објашњава, гледа своје штиклице или шта већ, па они коментари, никад страшније...

To je još dobro ja sam gledao na K3 koji iam kod nas u R. Srpskoj, a oni prenose sa mreže, jedan matori samo čita live timing, a drugi ne skonta koji je od vozača u kadru, za Petrova su rekli da je otpao volan, kad je Webber bio iza dva McLarena oni se bojali da je to Vettel, kad sam se prestao nervirati onda sam se dobro i ismijao. Solidna trka, Ferrari napredovao solidno što se tiče same trke, nadao sam se dvojcu McLarena na podijumu, ali nije ni ovo loše. Čestitke Vettelu i Renaultu ih da je Kubica tu bilo bi svašta. Alonso - Lewis bilo je očigledno da je brži, prešao bi ga za koji krug ovako je oštetio i sebe i Lewisa, mada se činilo da Lewis dosta koči prije kontakta ipak mislim da je Alonso mogao bolje reagovati. Vidjećemo za 7 dana u Kini kako će biti, imam dobar predosjećaj. Nema sad više puno nekih novina bar do Evrope.

To je još dobro ja sam gledao na K3 koji iam kod nas u R. Srpskoj, a oni prenose sa mreže, jedan matori samo čita live timing, a drugi ne skonta koji je od vozača u kadru, za Petrova su rekli da je otpao volan, kad je Webber bio iza dva McLarena oni se bojali da je to Vettel, kad sam se prestao nervirati onda sam se dobro i ismijao. Solidna trka, Ferrari napredovao solidno što se tiče same trke, nadao sam se dvojcu McLarena na podijumu, ali nije ni ovo loše. Čestitke Vettelu i Renaultu ih da je Kubica tu bilo bi svašta. Alonso - Lewis bilo je očigledno da je brži, prešao bi ga za koji krug ovako je oštetio i sebe i Lewisa, mada se činilo da Lewis dosta koči prije kontakta ipak mislim da je Alonso mogao bolje reagovati. Vidjećemo za 7 dana u Kini kako će biti, imam dobar predosjećaj. Nema sad više puno nekih novina bar do Evrope.

Nisam pojma imala da ima kod nas prenos. Jesu li to oni komentatori sa OBN-a? Ako jesu nije ni čudo što si se smijao.
Bar je prenos na srpskom. Ili možda nije? ;)

Јел гледа неко овај преглед на Јадран-у
Па јел она водитељка стварно водитељка или су је нашли на улици 5 минута пре почетка емисије...
Само нешто мрмља док овај објашњава, гледа своје штиклице или шта већ, па они коментари, никад страшније...

Gledao sam na Net Tv-u i kasnije analizu sa Jergovićem.Ta voditeljka je neviđena gl*pača.Prekida čoveka u pola rečenice kada je "hteo" (ali teško uspevao od nje) da objašnjava trenutne situacije koje su išle na ekranu i vrh debilizma je bio kada Jergović priča a ona se osvrće iza sebe i gleda da li je možda zgazila u neko g*vno.

Trka: Klasika...mada se mora primetiti da Reno sa Hajfeldom i Petrovim u nastavku ima čemu da se nada ali i ostalima da ih više respektuju.

Već sa jednom napisala a i dalje stojim iza toga : ova sezona će biti kao i prošlogodišnja. Samo mi se čini da ove godine taj koji će se boriti sa Sebastijanom oko titule nije Alonso. Na moju žalost Ferari izgleda očajno, kao i prošle sezone. Reno je odličan jer kad je Hajfild treći koji bi bio Kubica!

Mene iznenadise Renoi na startu, ko da su se katapultirali :) I Ferari me je iznenadio, mislio sam da su slabiji. Steta za Alonsa, mogo je na podijum. Hamilton je imao probleme i pre kontakta, mislim da su oni poceli onog momenta kad je stavio tvrde :think:

Pronos sam gledao na BBC, preko njihovog sajta, nemam zamerki :)
Btw ako postoje klipovi te voditeljke, postavite ih, da se smejemo zajedno :lol:

Nisam ni obratio paznju na Lewisovu defanzivnu voznju,pa moram konsultovati reprizu za neki konkretan stav,ali se slazem da je nepaznja Alonsa vise u domenu trkackog incidenta.,ali FIA je pametnija,jel...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back