Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve te dede treba u penzionerski dom, vidis da su opasnost po saobracaj :lol: .

Perez je bio super, bilo bi lepo da tako nastavi. Vitaliju svaka cast, sta bi tek Kubica uradio sa takvim automobilom.

Трка:
2rqew3q.jpg

čestitke Vettel-u, Button kažnjen (mada nije bilo baš opasno par puta je probao sa vanjske strane znači puno je brži bio), a za istu stvar nisam vidio da je Sutil dobio kaznu. Bikovi su dosta popravili start, ranje se govorilo da imaju problema sa softwareom, izgleda da sada radi kers. Petrov sjajan, kao i Kobajaši, solidan je bio i Maldonado šteta što je odustao. Sa učinkom McLarena prezadovoljan, mada me izbilo iz cipela kad je počelo da varniči :lol: Dosta dobra trka izgleda da ove novine ferceraju, a i sa gumama nije baš tako problematično.

Vettel je u pobedničkom nizu kao Novak Đoković, imaju isti duh (onda bi Hamilton bio Rafa a Alonso pa Federer :)), u tom smislu mislim da će biti i kraj sezone.
Evo kako sam ja video trku:
Najveći dobitnici: Perez i Petrov
Najveći gubitnici: Mercedes (u totalu)
Najveći smrad: Barikelo
Najveća pogubljenost: Masa
Najveća ravnodušnost: Veber
Svi ostali su tamo gde im je otprilike i mesto.

Okasnih pola sata,majku mu....uh.
Prvo sam se nakacio na neke Ruse,posto BBC nije hteo da krene,a onda se braca zakucase u 40 i nekom krugu.Srecom je BBC proradio i eto srece do kraja.
Kad smo kod ovog streama,mogu samo da citiram Lakija: "Ljudi,ovo i nije tako lose" :lol:
Nakon pet meseci iscekivanja,necu uputiti ni jednu zamerku na racun trke.Samo kad je krenulo vec jednom...
Vettel bas ostavlja utisaknadmoci.
Lewis ima odlican rezultat,a da li je to dobro...zavisice od Red Bula i Vetela.
Crveni tesko da su zadovoljni.Bebeto je beznadezan slucaj,a Alonso je pokazao prosle godine da se ne sme otpisati,dok god ima teoretske sanse.
Bravo,bravo i jos jednom bravo za Petrova,kao i Pereza.
Rus mu ga je bas dao po gasu.
Kobayashi je vec standardan u bodovima.
Gledam sad na BBC-ju analizu.....haha....Petrov se stopio sa peharom.Ne ispusta ga iz ruku.
Nego,ona kazna za Buttona i duel sa Bebetom...mislim da se Britanac malo zaleteo.Kao Hill '94. u Australiji.Bio je vidno brzi i trebalo je da saceka sledecu sansu za napad.Naivno je popio kaznu.
Barrichello bas i nije morao ici kroz Rosberga,ali eto.....napali se kad ima "odnos" sa Schumacherom,pa izgubi glavu. :lol:
Penzos je nastavio po starom.Tuzno,kao i Mercedes ove godine sto ce biti,sva je prilika.

Malo bistrije glave nego jutros odgledah reprizu trke na RTL-u, iako znam možda 20-tak riječi na njemačkom. I dalje mi nije jasno zašto su Ferarijevi bolidi tri puta išli u boks. Opet taktika. :dontunderstand:
Zar nisu shvatili da im to zadnjih godina baš i ne ide.
Mislim da će ova godina biti repriza prošle sezone. Jedino ako se Kubica vrati možda poremeti situaciju.
Uvijek sam znala da ove naše televizije nisu nešto ali sad znam da su nizašta.

Malo bistrije glave nego jutros odgledah reprizu trke na RTL-u, iako znam možda 20-tak riječi na njemačkom. I dalje mi nije jasno zašto su Ferarijevi bolidi tri puta išli u boks. Opet taktika. :dontunderstand:
Zar nisu shvatili da im to zadnjih godina baš i ne ide.
Mislim da će ova godina biti repriza prošle sezone. Jedino ako se Kubica vrati možda poremeti situaciju.
Uvijek sam znala da ove naše televizije nisu nešto ali sad znam da su nizašta.

Od sledece trke nekoliko hrvatskih televizija ce prenositi, mozda hvatas neku:
Osječka TV, STV, VTV, NeT, NiT TV, Kanal Ri, VOX, Tv Jadran, DU TV
ako ne onda probaj ovde:
http://www.nettelevizor.com/TV-kanali-iz-Hrvatske.htm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back