rockstena
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Ovi Ferrari je krepao konj opet taktika pogresna prvi su se prepali da gume nece izdrzati isli tri puta u boks mogli su jos jednom za svaki slucaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spominje se da Red Bull i McLaren imaju pokretno prednje krilo. Sto donekle moze objasniti tako dobre performanse. Jos kada se uzme u obzir da je Red bull vozio bez KERS-a veoma je sumnjivo.
Inace da Ferrari nije imao po ko zna koji put debilnu taktiku Alonso bi bez problema zavrsio na P2. Sta li se desava sa Webberom? Ono stajanje posle cilja je bilo cudno, a Horner (valjda je on) je rekao da i on ne zna sta se desava jersa automobilom je bilo sve ok.
Mislim da je Veber imao problema sa kocnicama, jer kad je stao, bas su zumirali, i videlo se. A Alonso nikako ne bi mogo da bude drugi, sam je to izjavio.
Pa da nije isao 3 puta u boks mogao bi. Ionako je razlika u odnosu na hamiltona bila oko 10 sekundi na kraju trke
Horner sad rece da nisu uopste koristili KERS, izvadili ga jos u petak. Mene Perez odusevio, a Petrov ce postati Alonsu nesto ko Djokovic Federeru![]()
ma alonsu uopšte nije mesto tu gde jeste, kamo sreće da nikad nije seo u ferrari!
A Masi jestePored toga sto ga mrzis, ima li jos neki nedostatak?
Pa cekaj, to znaci da ga ne zelis iz gneva u Ferrariju jer je Masa drugi vozac ili zato sto nije zasluzio to mesto?![]()
ček da razmislim...... hm.... pravi je razmaženko, mora neko da mu titra **** da bi postigao neki rezultat, a što se tiče masse od njega se i očekuje da bude druga violina što mu je i precizirano u ugovoru a i takva je politika ferrarija
Reko sam osim sto ga mrzis. Ja mislim da se vozacko mesto u top timovima, zasluzuje vozackim kvalitetima, a on ih svakako ima, ne kazu za dzabe da je najkompletniji vozac danasnjice...
2007, je bio sam protiv svih, a titulu izgubio tek na poslednjoj trci, tako da ne bih reko da mu je potrebno da mu tim titra za rezultat.
I kakav si ti tifoso, kad te briga za Masu![]()
u suštini baš me briga za massu, ali alonso sigurno nije zaslužio to mesto pokazao je on ko je i šta je dok je bio kod srebrnih
Pa da pokazao je Hamiltonu gde mu je mesto!(Iza njega
)
Ma Alonso je najbolji vozac na gridu sada je trebao da ima cetiri titule,ali ferrari ga unistava glupom taktikom titulu mu je lani ferrari uzeo ali kako je krenulo i ove godine ce.
Ima li iko,osim sedmostrukog sampiona dostojan Ferrarija,a da je u stanju voziti i da nije cvrsto bio vezan ugovorom za drugi tim u momentu kada je Alonso dolazio u Ferrari?u suštini baš me briga za massu, ali alonso sigurno nije zaslužio to mesto pokazao je on ko je i šta je dok je bio kod srebrnih
I kakav si ti tifoso, kad te briga za Masu![]()
Nije li Alonso bio na korak od toga prosle godine?Bodova je dovoljno sakupio,jedino nije uspeo taj patos da obrise,ali je ucinak sasvim korektan.Vozacka titula ti nije bitna,jel.Zakazao je onaj drugi za potpunu timsku srecu.pazi ovako ja nikad u životu nisam navijao ni za jednog vozača, niti ću ikada navijati, tim i interes tima mi je na prvom mestu pa tako da bih ja nekog vozača koliko toliko cenio treba ferrariju da prikupi maksimalni broj bodova i da sa ostalima obriše patos kao schumacher dok je bio u ferrariju.
O kome pricas?Pa da pokazao je Hamiltonu gde mu je mesto!(Iza njega
)
Osoba B,isto pitanje?mislio sam na sportsko ponašanje i sam znaš koliko je puta kažnjen zbog istog
Osoba C,isto pitanje....uh,cekaj,ti si osoba AZnam i ja sam mislio na to.
Mislim da su ove dve sasvim realan domet.2007. na neki nacin i nije zeleo da je osvoji,a prosle godine....nije pokusao da je osvoji,vec je cekao da mu dodje.Ma Alonso je najbolji vozac na gridu sada je trebao da ima cetiri titule,ali ferrari ga unistava glupom taktikom titulu mu je lani ferrari uzeo ali kako je krenulo i ove godine ce.
Slazem se,ako mislis na postavu na Pit wall-u i u foteljama.taktiku prave u dogovoru sa vozačima tako da je i on podjednako kriv mada moram priznati da je ovo jedna od najgorih postava otkad postoji ferrari
Ima li iko,osim sedmostrukog sampiona dostojan Ferrarija,a da je u stanju voziti i da nije cvrsto bio vezan ugovorom za drugi tim u momentu kada je Alonso dolazio u Ferrari?
Nije li Alonso bio na korak od toga prosle godine?Bodova je dovoljno sakupio,jedino nije uspeo taj patos da obrise,ali je ucinak sasvim korektan.Vozacka titula ti nije bitna,jel.Zakazao je onaj drugi za potpunu timsku srecu.
O kome pricas?
Osoba B,isto pitanje?
Osoba C,isto pitanje....uh,cekaj,ti si osoba A
Mislim da su ove dve sasvim realan domet.2007. na neki nacin i nije zeleo da je osvoji,a prosle godine....nije pokusao da je osvoji,vec je cekao da mu dodje.
U ovakvim okolnostima,njegovi rezultati su sasvim ok.Uostalom,najbolji je u svojoj generaciji.
Slazem se,ako mislis na postavu na Pit wall-u i u foteljama.![]()
Pa Alonso, dosao je u Meklaren i zaebavao Hamiltona da mu pokaze da je on glavni...I zato je bio kaznjen, na primer ono zadrzavanje u boksu, onda na treningu...