Mozda ce nam sledeca sezona potvrditi tvoju pretpostavku.
Samo da ne bude tvoje razocaranje uz gomilu razloga zasto je potvrdio da je forever no1 .
Samo da ne bude tvoje razocaranje uz gomilu razloga zasto je potvrdio da je forever no1 .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha....engleski smeker je odavno zasluzenu titulu osvojio u povratnickoj sezoni(istini za volju,vozeci,verovatno,najsavrseniji bolid u istoriji F1).MA nije to Mensel, nema brkove jel vidis?![]()
Mozda ce nam sledeca sezona potvrditi tvoju pretpostavku.
Hahaha....engleski smeker je odavno zasluzenu titulu osvojio u povratnickoj sezoni(istini za volju,vozeci,verovatno,najsavrseniji bolid u istoriji F1).
Rosbergu svaka cast, uzeo je 7. mesto to je kao 1. od obicnih smrtnika.MIslio sam na sredinu 90ih, kada je kako ono bese, valjda na pola sezone ili tako nesto prestao da vozi, vozeci za Meklaren.
Sigurno tada nisi pratio Formulu, posto ne znas na sta sam mislio.![]()
DA, nisam bio lenj, to je bila 95. sada sam proverio.
A sto se tice Sumahera, s obzirom na to kakav je bolid vozio, ... 9. mesto, i nije tako lose, .
Mora da je to
P.S.McLarenu je tada bilo dosta dve trke da shvate da od "Brke" 'leba nema i da je za penziju...Mercedesu cela sezona nije dovoljna.Zelim im srecu dogodine...

Losije od toga nije ni smeo-realno.
Rubens jos jednu godinu u Wiliamsu, Hulk moguce u HRT.

A mozda ni manje ni vise nego u Ferari. Jeste on mlad i perspektivan vozac, i verovanto bi bio bolji od Mase, ali ponvo previse je to za njega. Veber mu je menadzer, tako da mozda i on pusta pricu![]()

U 2011. nećemo gledati trke Formule 1
Ljubitelji Formule 1 su se proteklog vikenda oprostili od sezone 2010 trkom za Veliku nagradu Abu Dabija, a još se ne zna gde će i da li će dočekati sezonu 2011 i trku za Veliku nagradu Bahreina.
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Automoto/188070/U-2011-necemo-gledati-trke-Formule-1

Meni je to nebitno, verovatno ce od sledee godine F1 biti u HD, tako da me to bas raduje 
I da imas, sigurno nece staviti na Arena1 vec ce morati da se plati ceo paket.Ма биће, ово са ареном делује занимљиво, беше имају 4 канала (неће бити проблема око времена, дужине трке...), мада чини ми се да ја намам у програмима арену али нема везе![]()
4 kanala imaju, samo sto ne znam preko koga emituju. Ranije su bili preko Totala, a sad ih ima valjda na Polarisu. Sto se tice kablovskih operatera, nemam vezeMeni je to nebitno, verovatno ce od sledee godine F1 biti u HD, tako da me to bas raduje
Inace poceo sam da gledam preko neta, nadjem dobar BBC strim, i uzivancija
![]()

Mali off:Telekom adsl: telefonski račun, internet i open iptv sa osnovnim paketom, gde ima euero sport 1 i 2, espn A.espn C, Arena 1 -4., izadje oko 2.830 din. Sad nude Arenu 1-4 sa još par kanala i u HD tehnici za dodatnih 338,98 din
A na kablovskoj će možda biti na HRTu 2 i ostaje i RTL....
Mali off:
Znam da sve ovo mogu da pitam i telekom ali ...