Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA nije to Mensel, nema brkove jel vidis? ;)
Hahaha....engleski smeker je odavno zasluzenu titulu osvojio u povratnickoj sezoni(istini za volju,vozeci,verovatno,najsavrseniji bolid u istoriji F1).
Mozda ce nam sledeca sezona potvrditi tvoju pretpostavku.
Samo da ne bude tvoje razocaranje uz gomilu razloga zasto je potvrdio da je forever no1 .

Nikako ja necu biti razocaran u tom slucaju.
Jedina gora stvar od dominantnog i bezobraznog Schumachera je ovaj bledunjavi povratnik.Lepsi osecaj pruza prezir,nego sazaljenje. ;)
Zaista bih voleo da se dogodine podigne bar na Rosbergov nivo ili malo vise.

Hahaha....engleski smeker je odavno zasluzenu titulu osvojio u povratnickoj sezoni(istini za volju,vozeci,verovatno,najsavrseniji bolid u istoriji F1).

MIslio sam na sredinu 90ih, kada je kako ono bese, valjda na pola sezone ili tako nesto prestao da vozi, vozeci za Meklaren.

Sigurno tada nisi pratio Formulu, posto ne znas na sta sam mislio. ;)

DA, nisam bio lenj, to je bila 95. sada sam proverio.

A sto se tice Sumahera, s obzirom na to kakav je bolid vozio, jos je dobro i prosao, 9. mesto, i nije tako lose, ako se uzme u obzir da su prvih 6 mesta rezervisani za 3 najjaca tima. :idea: Rosbergu svaka cast, uzeo je 7. mesto to je kao 1. od obicnih smrtnika.

MIslio sam na sredinu 90ih, kada je kako ono bese, valjda na pola sezone ili tako nesto prestao da vozi, vozeci za Meklaren.

Sigurno tada nisi pratio Formulu, posto ne znas na sta sam mislio. ;)

Mora da je to ;)

P.S.McLarenu je tada bilo dosta dve trke da shvate da od "Brke" 'leba nema i da je za penziju...Mercedesu cela sezona nije dovoljna.Zelim im srecu dogodine...

Zaboravio si da je jedan od dvojice čelnih ljudi tada bio Norbert Haug u McLaren Mercedesu, a koji je sada isto to u Mercedes F1... a čim ga nije najurio posle 3-4 trke (Mihaela), a 15 godina kasnije ima taj isti Haug više iskustva nego onda, definitivno u poređenju sa Brkom, Mihael vredi malo više.

Što se se tiče sezone 2010., sa zakašnjenjem, od srca čestitam navijačima Vettela i RBR, svaka čast, potpuno zasluženo! Ferrarijeva taktika je bila komedija, Weber ima keca isto. Zaboravili su ljudi da se šampion postaje tako što se bude najbrži... ziheraštvo i kalkulisanje nikad ne donosi dobro.

A mozda ni manje ni vise nego u Ferari. Jeste on mlad i perspektivan vozac, i verovanto bi bio bolji od Mase, ali ponvo previse je to za njega. Veber mu je menadzer, tako da mozda i on pusta pricu :)

Svasta se pise, negde sam procitao da pregovaraju sa ForceIndia, krenuli redom.:D

U 2011. nećemo gledati trke Formule 1

Ljubitelji Formule 1 su se proteklog vikenda oprostili od sezone 2010 trkom za Veliku nagradu Abu Dabija, a još se ne zna gde će i da li će dočekati sezonu 2011 i trku za Veliku nagradu Bahreina.
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Automoto/188070/U-2011-necemo-gledati-trke-Formule-1

U 2011. nećemo gledati trke Formule 1

Ljubitelji Formule 1 su se proteklog vikenda oprostili od sezone 2010 trkom za Veliku nagradu Abu Dabija, a još se ne zna gde će i da li će dočekati sezonu 2011 i trku za Veliku nagradu Bahreina.
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Automoto/188070/U-2011-necemo-gledati-trke-Formule-1

Ма биће, ово са ареном делује занимљиво, беше имају 4 канала (неће бити проблема око времена, дужине трке...), мада чини ми се да ја намам у програмима арену али нема везе :)

4 kanala imaju, samo sto ne znam preko koga emituju. Ranije su bili preko Totala, a sad ih ima valjda na Polarisu. Sto se tice kablovskih operatera, nemam veze :) Meni je to nebitno, verovatno ce od sledee godine F1 biti u HD, tako da me to bas raduje :D Inace poceo sam da gledam preko neta, nadjem dobar BBC strim, i uzivancija :cool:

Ма биће, ово са ареном делује занимљиво, беше имају 4 канала (неће бити проблема око времена, дужине трке...), мада чини ми се да ја намам у програмима арену али нема везе :)
I da imas, sigurno nece staviti na Arena1 vec ce morati da se plati ceo paket.
4 kanala imaju, samo sto ne znam preko koga emituju. Ranije su bili preko Totala, a sad ih ima valjda na Polarisu. Sto se tice kablovskih operatera, nemam veze :) Meni je to nebitno, verovatno ce od sledee godine F1 biti u HD, tako da me to bas raduje :D Inace poceo sam da gledam preko neta, nadjem dobar BBC strim, i uzivancija :cool:

Za sad preko nijednog, bas im je slab program iako imaju 4kanala, Sportklub je daleko bolji.
Meni ovog meseca istice pretplata kod Beotela, i razmisljam da uzmem ovaj Telekomov ADSL 4Mb/s + IPTV +Arena paket po ceni "obicnog" ADSL-a ~1400din, samo mi se ne svidja sto je ugovor na 2god.
Ako saznate za bolju ponudu , javite.

Samo je bilo pitanje vremena kada će se definitivno kazati "zbogom" F1 praćenju sa običnim antenama.Bljutavom RTS-u je veoma bitno da ne odstupa od svoje koncepcije repriziranja i ispiranja mozgova domaćih serija,do besvesti umaranja sa prenosima skupštine,raznih izlizanih "talk" političkih emisija i ostalih sličnih gluposti.
Dođe subota i nedelja a na državnoj televiziji tek po neki prenos košarkaške domaće lige,ne znam ni ja kakve hokej lige i sličnih gluposti ali je veoma bitno uzimati narodu TV pretplatu koja košta kao osnovni paket preko neke kablovske mreže.Užas živi.
Ne krivim Prvu,hvala im i za ovo.Sada sirotinja može samo da sanja praćenje F1 kao što sanja i međunarodni fudbal.

Telekom adsl: telefonski račun, internet i open iptv sa osnovnim paketom, gde ima euero sport 1 i 2, espn A.espn C, Arena 1 -4., izadje oko 2.830 din. Sad nude Arenu 1-4 sa još par kanala i u HD tehnici za dodatnih 338,98 din
A na kablovskoj će možda biti na HRTu 2 i ostaje i RTL....

Ево како су прошла прва тестирања нових пнеуматика

19.11.2010
tag3kk.jpg

20.11.2010.
25ztb9z.jpg

Telekom adsl: telefonski račun, internet i open iptv sa osnovnim paketom, gde ima euero sport 1 i 2, espn A.espn C, Arena 1 -4., izadje oko 2.830 din. Sad nude Arenu 1-4 sa još par kanala i u HD tehnici za dodatnih 338,98 din
A na kablovskoj će možda biti na HRTu 2 i ostaje i RTL....
Mali off:
Molio bih te da pojasniš par stvari. Ja sam trenutno na SBB kablovskoj, imam neki ugovor sa njima do marta, poprilično sam nezadovoljan politikom te firme, izbacuju kanale po svom nahođenju, naravno da "gase" HRT2 kada je u pitanju liga šampiona i F1 (proteklih nekoliko godina). Interesuje me, pošto imaš telekomov adsl, koji je konačni račun za uvođenje istog, da li daju besplatan modem/router, da li za tu HD varijantu daju (besplatno) HD adapter? Drugo, koliko znam Arena (nijedna) nije prenosila F1 ove godine, da li će sledeće? Znam da sve ovo mogu da pitam i telekom ali se na kraju ispostavi da postoje neki skriveni, neprikazani troškovi koji pomute račune, obaška što su im sve tarife po pravilu prikazane bez PDV, žarko želim da čujem ko im to plaća bez PDV-a...

Hehe, ja kradem signal odavno... Vec nekoliko godina, mozda i vise od 5... :malav:

Oni odvrnu dzek, ja zavrnen, u sanducetu, oni odvrnu, ja zavrnem, oni ga skinu, ja kupim na pijacu za 5 dinara, i zavrnem i acetonom izbrisem sve brojeve sa svih kablova da se ne vidi koji je moj, i od tada vise nisu odvrtali.... :cepanje:

Ja sam ionako do sada gledao na RTL, ne lupetaju gluposti kao ovi nasi, a i znaju vise sa lica mesta. Sve i da ih skrembluju na kablovskoj imam satelitsku. Jebbe mi se vise za ovu drzavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back