silovski
Primećen član
- Poruka
- 968
I to bi bilo to...ziceraš se preračunao u kalkulacijama,bilo je dovoljno 2.mesto,posle je moglo i4.a nakraju možda i nekom nešto crkne.A niko renoima da javi da se sklone pošto je on brži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajde sada recite sta je trebalo da predstavlja ova gestikulacija prema Petrovu na kraju trke? GLAVONJA, magarce glupi, nije ti to poljoprivrednik Masica da ti se skloni. Vozio si danas kao pitschkica, cestitaj sampionu, a siguran sam da cemo narednih sezona gledati tvoje kurvarluke.

Navijacima Fetela cestitam na tituli,
Vidim dosta novih lica, ovom porukom bi pozdravio njih i neke starije kolege, jer ovoliko ruznih reci, epiteta nisam video na nijednom forumu, iskreno muka mi je vise od toga:
Kada veliki padnu - mali, nemoćni i zli izadju da se vesele, ograničeni svojom bedom, čini im se da su sada oni bliže vrhu.
To bi bila i moja poslednja poruka na ovoj temi, neko ce me sigurno uporediti sa Alonsom i time da ne umim da gubim pa da odgovorim odmah da sam prvi cestitao konstruktorsku ove i neke druge titule prethodnih godina.
![]()

Update: nazalost na Prvoj su u momentu snimka duela Petrov-Alonso na kraju pustili reklame pa me interesuje sta je bilo do kraja? Bilo bi dobro kad bi neki snimak odgledali...
Ma pusti druge šta pišu. To je njihov jedini način izražavanja.Navijacima Fetela cestitam na tituli,
Vidim dosta novih lica, ovom porukom bi pozdravio njih i neke starije kolege, jer ovoliko ruznih reci, epiteta nisam video na nijednom forumu, iskreno muka mi je vise od toga:
Kada veliki padnu - mali, nemoćni i zli izadju da se vesele, ograničeni svojom bedom, čini im se da su sada oni bliže vrhu.
To bi bila i moja poslednja poruka na ovoj temi, neko ce me sigurno uporediti sa Alonsom i time da ne umim da gubim pa da odgovorim odmah da sam prvi cestitao konstruktorsku ove i neke druge titule prethodnih godina.
![]()
Navijacima Fetela cestitam na tituli,
![]()
Update: nazalost na Prvoj su u momentu snimka duela Petrov-Alonso na kraju pustili reklame pa me interesuje sta je bilo do kraja? Bilo bi dobro kad bi neki snimak odgledali...
Не би било лоше да видимо снимак...
слажем се
нешто ти недостаје у оном низу: најтрофенији, најстарији.... + најбољи![]()

од колеге Фернанда:
слажем се
нешто ти недостаје у оном низу: најтрофенији, најстарији.... + најбољи![]()

Zavesa je pala,a tradicija prekinuta-pobednik prve trke nije postao sampion.

Ма дај човече, ово је форум, ништа лично не примај. Не видим никакву везу између оног што неко каже нешто о Алонсу или већ коме, и тебе. Може свако да мисли шта хоће и коментарише али не видим да је тебе неко хтео да увреди или слично. Твоји коментари су увек били фер и занимљиви, не видим зашто не би били и даље присутни овде, ко зна шта све људи мисле о Алонсу, Вебера махом сви рангирају као шупљеглавца, Шумахер је мета спрдњи свима, да ли то значи да сви који навијау за горе поменуте треба да се повуку са форума? Сигурно не. Честитам и ја теби за друго место, и то је успех, ове године су Бикови имали убедљиво супериорније машине, уз стицај околности који се мењао, Фетел је постао првак света, сасвим заслужено. Некако ми драго када се то деси млађима, биће још узбуђења.

Sve cestitke Fetelu i Red Bulu. Recimo da je pravda zadovoljena. Sad mi je jos zalije zbog one eksplozije gume u Barseloni u pretposlednjem krugu. To bi bilo +18 bodova i sampionska titula za Hamiltona.
Bravo za Red Bul
*** Edit: gibica ***
Pripazi na recnik
nemoj da pomislis da sam te tuzio ili nesto slicno....i meni fali par poruka.од колеге Фернанда:
Нема шта друго да се каже осим да је то брука и срамота од стране Алонса, нешто слично као када је Хамилтон махао ономад....
Ја сам очекивао да ће он у току трке почети да маше Петрову
Јесте улог велики, али ***. нема ту попуштања, свако жели да се докаже и покаже, а Петров је то урадио одлично, није направио ни једну грешку током свих тих кругова
Овде треба кривити конфигурацију стазе, односно оног Тику![]()
Asked whether he blamed Petrov for the result, Alonso replied: "I tried to pass him once and he protected like it was the last lap, in the last race in the championship, fighting both for the championship, so he was very aggressive.
"But he drove very well, he made no mistakes...
Apelujem na mir u taboru 
Apelujem na mir u taboru
![]()