gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Odlican video!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobri ljudi možete li da poverujete da ova (nazovi) prva tv. neće u subotu prenositi kvalifikacije, nego će biti nekaki snimak u 01:15 !!!!!![]()
Ovde mozes da gledas.[nema trenutno na spisku, stavice u subotu]Dobri ljudi možete li da poverujete da ova (nazovi) prva tv. neće u subotu prenositi kvalifikacije, nego će biti nekaki snimak u 01:15 !!!!!![]()
Zato što će u to vreme prenositi fudbal Zvezda-OFK.Za prenos utakmice se znalo još od ranije.
Evo malo uglja u naftaru za Falonsove navijače.....
Mosley: Alonso bi mogao da obezvredi titulu
![]()
Max Mosley smatra da bi "titula šampiona" bila obezvredjena, ukoliko bi je Alonso osvojio za sedam ili manje poena
Sa samo dve trke do kraja šampionata, u generalnom plasmanu vozača vodi Fernando Alonso, sa 11 poena prednosti nad drugoplasiranim, Mark Webberom, pošto je pobedio u četiri od zadnjih sedam trka.
Medjutim, prvu od četiri pobede, ostvario je u Nemačkoj, pod sumljivim okolnostima, gde je tim Ferrarija, pod kodiranom porukom, naredio njegovom timskom kolegi, Felipeu Massi, da se pomeri, i da mu na taj način obezbedi pobedu.
Ta pobeda mu je donela dodatnih 7 poena, i kaznu za Ferrari od 100 000 dolara, zbog timskih naredbi, koje su zabranjene u F1.
"Mislim da su bar trebali da mu oduzmu dodatne poene, koje je osvojio u odnosu na Massu, zbog timske naredbe", izjavio je Mosley za BBC radio.
"To je apsolutni minimum, jer ako bi Alonso osvojio šampionat za 7 ili manje bodova, mislim na one, koje je uzeo pod nelegalnom timskom naredbom u Nemačkoj, to bi obezvredilo pojam "titule šampiona", dodao je Mosley.
"Ali, to je samo moje mišljenje", završio je on.
izvor F1Serbia
Ovoga se svi secamo....sa razlicitim emocijama.
Ako postoji neka analogija sa ovom sezonom,pitam se samo da li je Vettelova ekspolozija u Koreji pandan ovome ili tek treba da se desi nekome....(ne smem navesti predlog zbog naseg druga fernanda).
едит: предухитрио ме Фернандо
пс.
Фернандо, немаш бриге због 13 и 14, ово је само тактички са наше стране...![]()
Neki javni tuzioc iz Sao Paola izjavio da ce da `apsi Masu ako i na ovoj trci bude propustio Alonsa , na osnovu zakona protiv namestaljki u sportu![]()
![]()
пс.
Фернандо, немаш бриге због 13 и 14, ово је само тактички са наше стране...![]()
Ja sam samo hteo istaci trku na kojoj je Alonso "diplomirao" za top klasu vozaca i prizvati "kosmicku ravnotezu" drugim klipom(ubice me fernando,nema sumnjeLik je![]()
Nego kad vec imamo cas iz istorije, sto niko nije postavio sledece klipove![]()