Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Питање је да ли је тај "рубињо" више помагао или одмагао :hahaha:

пс.
Нема потребе да причамо о томе да ли би Луис освојио овилико или онолико титула да је био на Шумахеровом месту, једноставно нека то уради и онда ћемо бити сигурни да је кадар :)

Nema potrebe da pricamo ni o Sumaheru, on je svoje odmrmorio.

Prosle sezone su se izdvajali RedBull i Brawn od ostalih, u ovoj samo jedan tim.

Da, sigurno pod uslovom da su prvi vozaci u ekipi, i ne samo oni vec i Hamilton i Kubica.Pisano je o tome i uporedjivano vise nego dovoljno, ne mogu opet.

Da li ovo znaci da je Sumaher ipak samo jedan od dobrih vozaca,ne i najveci?

ПРИГОВОР !!! Наводиш га на погрешан закључак ;)
То шта би неко урадио да је био на месту оног другог су само пуста нагађана.

Ја ипак мислим да је Фернандо хтео рећи како би Шумахер сада имао двоцифрен број титула да је ушао у Ф1 као што је ушао Хамилтон....:)

Nece biti par trka sam,ne mogu se setiti tacno,ali pola sezone su im svi bili iza ledja,a posle,samo polako,uzmes koji bod i to je to.

Mozda nisi primetio moj post posle onog kog si citiro, pa da ti povecam font :)

Bron je do Turske bio neuhvatljiv. Jedini izuzetak bila je Kina, koja je vozena po velikoj kisi, i Bronovci su zavrsili iza RB, a preskocili su Alonsa ciju je taktiku sjebo SC. Cak i u tih prvih sedam trka, Truli im je uzeo pol i dva puta Fetel. Ove godine u Kanadi je Luis nekako oteo pol, a tesko da ce jos nekom do kraja godine to poci za volanom :lol: Ne secam se da je Bron imao razliku od 1,5s u kvalifikacijama u odnosu na prvog pratioca, ko sto je imao Fetel u Madjarskoj...

Titula,je titula,ne moze se osporiti,ali odnos snaga nije bio ni priblizan.

Slazem se, RB6 mnogo je bolji ;)

Najveci vozac od aktivnih je Veber, Sumaher moze biti veci od njega samo ako se popne na stolicu :mrgreen: Skoro svi smo se slozili da je Sena nabolji vozac svih vremena, a nase misljenje dele i vozaci F1 :lol:

Mozda nisi primetio moj post posle onog kog si citiro, pa da ti povecam font :)

Jel` se prosle god. sipalo gorivo za vreme trke,malo me uhvatilo pa se ne secam dobro..

Slazem se, RB6 mnogo je bolji ;)

Prosle god. nije bio bolji,mozes pricati sto god hoces.
Najveci vozac od aktivnih je Veber, Sumaher moze biti veci od njega samo ako se popne na stolicu :mrgreen: Skoro svi smo se slozili da je Sena nabolji vozac svih vremena, a nase misljenje dele i vozaci F1 :lol:

Veber,mozda ima najvecu visinu,a to se onda kaze najvislji ...valjda

Sena je bio kompletan i kao licnost i kao trkac,to jeste.I za mene je najveci,ne sporim.
Mislio sam na broj osvojenih titula.

RB6 je ovogodisnji Red Bulov bolid, i mnogo je dominantniji od BGP001. A nisam ni reko da je proslogodisnji bio bolji, nego da je bila mnogo manja razlika nego ove sezone izmedju dominantnog tima i konkurencije. Na kraju se ta razlika izgubila. Ove sezone Red Bul dominira, i ostali su smesni u odnosu na njih. Sreca pa su jos uvek mali tim, i prvi vozac im pravi mnogo greski, a ni drugi ne zaostaje, da ne vec bi imali sampiona u konkurenciji konstruktora, a vozacku titulu bi njih dvojica odlucivali. A to sa gorivom ne menja cinjenicu o dominaciji.

A ovo za titule pokusavas da se izvuces, mislio si da je Sumaher najveci vozac svih vremena i pitao si Fernanda da li on misli suprotno ;)

Ali ja ne delim tvoje mišljenje :)
Šumaher i Ros su on šerpe Ferrarija '96. razvijali zajedno sa ekipom koju su formirali po svojim potrebama oko sebe, da bi 99 uzeli timsku titulu (Irvine je bio nesposoban da se sa šampionskim bolidom izbori za titulu i bez Šumija pola sezone),a potom 5 uzastopnih titula.
Dakle, nije Šumaher upao u strava bolid, već je upao u šerpu pa je učestvovao u razvoju napretka.
Tako će i sad učestvovati, samo se strpite...

RB6 je ovogodisnji Red Bulov bolid, i mnogo je dominantniji od BGP001. A nisam ni reko da je proslogodisnji bio bolji, nego da je bila mnogo manja razlika nego ove sezone izmedju dominantnog tima i konkurencije. Na kraju se ta razlika izgubila. Ove sezone Red Bul dominira, i ostali su smesni u odnosu na njih. Sreca pa su jos uvek mali tim, i prvi vozac im pravi mnogo greski, a ni drugi ne zaostaje, da ne vec bi imali sampiona u konkurenciji konstruktora, a vozacku titulu bi njih dvojica odlucivali. A to sa gorivom ne menja cinjenicu o dominaciji.

A ovo za titule pokusavas da se izvuces, mislio si da je Sumaher najveci vozac svih vremena i pitao si Fernanda da li on misli suprotno ;)

Pisao sam ja vec o Seni ovde,poodavno,a i o Sumaheru,za kojeg bas nemam lepo misljenje,pa me napali,
Po meni je on jedna smradina,koja je zasluzila maksimalno tri titule,ali hajde sad,necemo o tome jel` da.....;)

Ma daj bre ko ga sazaljeva,tako i treba, da mu malo splasne ego.
Nemas dobar auto,nemas rezultate,da mu je da sedne u Red Bul sada razbijao bi on opet,eeee al` ne moze vise..
Neka ga tu gde jeste jos koju god,umesto da je uzivao u penziji.
Meni je bas drag ovako,uvek u sredini.

Sumaher ne vozi srcem,cesto bezobrazan uz debelu podrsku u FIA-i,ili kako se vec zove.Sve se vec ispisalo o njemu.
Mozes da ga volis ili ne.
Mene niko ne moze ubediti da je sve titule uzeo bas zato sto je toliko bolji od drugih.
Razumem i to da oni koji ga vole i postuju isto nece priznati ovo sto kazem.
Ali da je smrad-jeste,covek bez casti i obraza-jeste,pravi trkac i sportista-nije.
Isto tako jeste istina da se i drugi dogovaraju,varaju petljaju,ali niko kao on i masinerija iza njega.
Ovo se odnosi na ono sto je bilo,a sada...hmmm sada pokazuje svu svoju nemoc na najgori nacin,a pokazace on jos toga...
Ne znam sta mu je ovaj povratak trebao,sem da dopuni i ovako debeo novcanik.
Zbogom Sumaheru.

Evo ti nesto od skora..da me ne shvatis pogresno Fangio.

Ajd u zdravlje,laku vam noc.

Ma daj bre ko ga sazaljeva,tako i treba, da mu malo splasne ego.
Nemas dobar auto,nemas rezultate,da mu je da sedne u Red Bul sada razbijao bi on opet,eeee al` ne moze vise..
Neka ga tu gde jeste jos koju god,umesto da je uzivao u penziji.
Meni je bas drag ovako,uvek u sredini.

Sumaher ne vozi srcem,cesto bezobrazan uz debelu podrsku u FIA-i,ili kako se vec zove.Sve se vec ispisalo o njemu.
Mozes da ga volis ili ne.
Mene niko ne moze ubediti da je sve titule uzeo bas zato sto je toliko bolji od drugih.
Razumem i to da oni koji ga vole i postuju isto nece priznati ovo sto kazem.
Ali da je smrad-jeste,covek bez casti i obraza-jeste,pravi trkac i sportista-nije.
Isto tako jeste istina da se i drugi dogovaraju,varaju petljaju,ali niko kao on i masinerija iza njega.
Ovo se odnosi na ono sto je bilo,a sada...hmmm sada pokazuje svu svoju nemoc na najgori nacin,a pokazace on jos toga...
Ne znam sta mu je ovaj povratak trebao,sem da dopuni i ovako debeo novcanik.
Zbogom Sumaheru.
:super::klap: :pivce:

ПРИГОВОР !!! Наводиш га на погрешан закључак ;)
То шта би неко урадио да је био на месту оног другог су само пуста нагађана.

Ја ипак мислим да је Фернандо хтео рећи како би Шумахер сада имао двоцифрен број титула да је ушао у Ф1 као што је ушао Хамилтон....:)

LOL :twisted:

:worth:

Skoro svi smo se slozili da je Sena nabolji vozac svih vremena, a nase misljenje dele i vozaci F1 :lol:[/QUOTE]

:hahaha:

Aha kako da ne. I ja mislim da je fudbalska reprezantacija Srbije najbolja na svetu.
A verujem i svi njeni fudbaleri, ukjljucujuci i cuvenog Antica.

Barikelo u penziju, koj pajser :roll: Stalno pricam da Fetel nije vozac kakvim ga predstavljaju, a danas sam dobio jos jednu potvrdu :) Steta za Batona, ali to je dobro za Hamiltona, sad bi se tim trebao skroz okrenuti njemu. Isto i u RB bi trebali da favorizuju Vebera, ali oni naravno to nece uraditi, tako da verujem da ce Luis lako do druge titule :D Jeste i ja sam otpisao Fernanda za ovu sezonu...

Christian Horner brani Vettela
Webber ima jači momentum trenutno, ali stvari se brzo mijenjaju

Vettel je svojim greškama pomogao svojem, općenito sporijem, momčadskom kolegi Marku Webberu koji sada ima 28 bodova prednosti u prvenstvu ispred njega.

Webber je, smatra Horner, u dobroj formi i mogao bi postati Red Bullova jedina uzdanica za naslov ove godine, premda je naglasio da je nemoguće otpisati Vettela.

"Stvari se jako brzo mijenjaju. Mark je do sada pobijedio na najviše utrka od svih vozača, imao je neke odlične vožnje i definitivno je u najboljoj formi u karijeri."

"S obzirom na sezonu do sada, možemo reći da je u sjajnoj formi, ali vidjeli smo i da se stvari brzo mijenjaju, pa bi u ovom trenutku bilo glupo otpisati Sebastiana," zaključio je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back