Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je i bolje sto je izleteo jer da nije, sigurno bi dobio kaznu za ono u boxu, kad je izasao ispred Vettela.
Skoro sigurno ostaje bez titule. Prva mu je godina u Ferariju i bilo je najbitnije da bude bolji od Mase. Istina da je pravio puno gresaka ali jos vise nesrece ga je pratilo- sve u svemu ja sam zadovoljan.

Ne treba ga otpisivati. Moze da iznenadi. Bilo bi dobro za sampionat da u samu zavrsnicu udju sto vise bodovno izjednaceni :)

Ne treba ga otpisivati. Moze da iznenadi. Bilo bi dobro za sampionat da u samu zavrsnicu udju sto vise bodovno izjednaceni :)

Napravio je nekolko greski, onda par timeske, kad se tu doda i losa sreca na par trka, i jos sad sto ce biti u problemu sa motorima, jer su dosli do brojke 7, a Monca kida motor... jednostavno nema srecu ove sezone :( Prizeljkivao sam njegov come back u velikom stilu, navijao za njega i vise nego za Luisa, ali i da je zavrsio trku u Belgiji, ponovo bi ispao iz trke za titlu, uzeo bi samo par boda. Preveliki je zaostatak, 5 ili 6 trka do kraja... nadam se da je sledeca sezona njegova :)

~11-12 :pivce:
Jesi naso link za trku il da trazimo :D

Ne verujem da taj ima tremu :lol: a kod starta mislim da nije njegova greska-po onome sto sam video na startu a i cackali su nesto oko kvacila pre trke.

Mozda je i bolje sto je izleteo jer da nije, sigurno bi dobio kaznu za ono u boxu, kad je izasao ispred Vettela.
Skoro sigurno ostaje bez titule. Prva mu je godina u Ferariju i bilo je najbitnije da bude bolji od Mase. Istina da je pravio puno gresaka ali jos vise nesrece ga je pratilo- sve u svemu ja sam zadovoljan.

Znaci brzina bolida.
Pa zasto svi pljuju Michaela. Valjda i on ima sporiji bolid?

Vozi covek,vrhunski,zestoko,bez kalkulacije...
Ja to zelim da gledam,a mislim i vecina.
A to sta ce biti sa njegovom karijerom,to treba on da se brine.
Batona npr. ne volim da gledam,dosada ziva.Dzaba mu titula....

DUgmecara ne volim ni ja. Podseca me na onog britanskog premijera... ne volim mu stil voznje no sve to ne cini Fetela boljim vozacem... to da su drugi jos losiji.

Da vozi dobro, vozi, mozda jos uvek ne vrhunski ali nije mu nedostizno.
Sta ti vredi puna tegla slatko ako upadne kap gorke zuci, ako razumes o cemu govorim...

Da. Ta njegova voznja bez kalkulacija izbacuje vozace van trke.

Trka, izbacuju jedni druge ili sebe. Neki cak, kad izbace sebe, probaju da zaustave trku pre vremena da bi zadrzali poziciju (Alonso, Belgija). To sto Fetel izbaci druge nije toliko strasno kao to sto izbaci sebe u istom tom procesu.

KAko mislis sa losijim?? Pa imali su ubvedljivo najjacu formulu prosle godine...:dontunderstand:

Ovo nesto nisi dobro gledao.

Slazem se sa Fandjom, manja je razlika bila izmedju RedBull-a i Brawn-a prosle godine nego sada. Baton je prosle sezone imao samo 4 pol pozicije.
RedBull sada za klasu brzi od ostalih, da u njemu sede Alonso ili vozaci McLarena siguran sam da bi imali vecu prednost.

Bio je zver, meni se cini ubedljivije nego RB ove godine, i to taman dovoljno, pola sezone, da kasnije samo odrzava prednost.

Meni je merilo da vidim kada oba vozaca (i to neko kao Barikelo :lol: i Baton :lol:) uzimaju 1. i 2. mesto stalno, onda je jasnod a se radi o dominantnom bolidu.

Ne znam tacno, pricam po secanju, koga ne mrzi neka iskopa statistiku od prosle godine za startne pozicije (a i zavrsne) Barikela i Batona... Ili cu ja sutra kada me ne bude mrzelo.

Bron je do Turske bio neuhvatljiv. Jedini izuzetak bila je Kina, koja je vozena po velikoj kisi, i Bronovci su zavrsili iza RB, a preskocili su Alonsa ciju je taktiku sjebo SC. Cak i u tih prvih sedam trka, Truli im je uzeo pol i dva puta Fetel. Ove godine u Kanadi je Luis nekako oteo pol, a tesko da ce jos nekom do kraja godine to poci za volanom :lol: Ne secam se da je Bron imao razliku od 1,5s u kvalifikacijama u odnosu na prvog pratioca, ko sto je imao Fetel u Madjarskoj...

Slazem se sa Fandjom, manja je razlika bila izmedju RedBull-a i Brawn-a prosle godine nego sada. Baton je prosle sezone imao samo 4 pol pozicije.
RedBull sada za klasu brzi od ostalih, da u njemu sede Alonso ili vozaci McLarena siguran sam da bi imali vecu prednost.

Ne mogu se sloziti sa ovim.
A to sto je Baton uzeo samo 4 pol-a u tom odnosu snaga vise govori o njemu kao o vozacu.
Red Bul jeste brzi sada,ali ipak ne za klasu,i to drugi deo sezone pogotovo nije takva razlika.
Ako se vratis unazad,Alonso je imao svojih gaf-ova,ova ekipa iz Meklarena isto,tako da ovo i ne pije vode bas.

Po ovoj logici mozemo reci da Sumaher bas i nije neka klasa vozaca jer je imao najbolju masinu i komplet masineriju iza sebe...E sad da li to mozemo reci?
Da li bi Baton ili Alonso osvojili tolike titule da su bili na njegovom mestu?

E Bog te odoh ja predaleko.

BGP001 je bio zver, ali kolko, par trka, a RB6 je masina od samog starta, i ostali su smesni u odnosu na njega.

Nece biti par trka sam,ne mogu se setiti tacno,ali pola sezone su im svi bili iza ledja,a posle,samo polako,uzmes koji bod i to je to.
Titula,je titula,ne moze se osporiti,ali odnos snaga nije bio ni priblizan.

Ne mogu se sloziti sa ovim.
A to sto je Baton uzeo samo 4 pol-a u tom odnosu snaga vise govori o njemu kao o vozacu.
Red Bul jeste brzi sada,ali ipak ne za klasu,i to drugi deo sezone pogotovo nije takva razlika.
Ako se vratis unazad,Alonso je imao svojih gaf-ova,ova ekipa iz Meklarenaisto,tako da ovo i ne pije vode bas.

Po ovoj logici mozemo reci da Sumaher bas i nije neka klasa vozaca jer je imao najbolju masinu i komplet masineriju iza sebe...E sad da li to mozemo reci?
Da li bi Baton ili Alonso osvojili tolike titule da su bili na njegovom mestu?

E Bog te odoh ja predaleko.

Prosle sezone su se izdvajali RedBull i Brawn od ostalih, u ovoj samo jedan tim.

Da, sigurno pod uslovom da su prvi vozaci u ekipi, i ne samo oni vec i Hamilton i Kubica.Pisano je o tome i uporedjivano vise nego dovoljno, ne mogu opet.

za kubicu nisam siguran ali bi luis bio sigurno prvak i to bez dugogodisnjeg pomaganja timskog kolege rubinja koji jadničnak nije smeo da pobedi ni jednu trku svih tih godina...e e e zato sam ja i na mrzo taj ferari.

za kubicu nisam siguran ali bi luis bio sigurno prvak i to bez dugogodisnjeg pomaganja timskog kolege rubinja koji jadničnak nije smeo da pobedi ni jednu trku svih tih godina...e e e zato sam ja i na mrzo taj ferari.

Питање је да ли је тај "рубињо" више помагао или одмагао :hahaha:

пс.
Нема потребе да причамо о томе да ли би Луис освојио овилико или онолико титула да је био на Шумахеровом месту, једноставно нека то уради и онда ћемо бити сигурни да је кадар :)

Питање је да ли је тај "рубињо" више помагао или одмагао :hahaha:

пс.
Нема потребе да причамо о томе да ли би Луис освојио овилико или онолико титула да је био на Шумахеровом месту, једноставно нека то уради и онда ћемо бити сигурни да је кадар :)

:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back