Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Монако ко Монако увек нешто искрсне
Трка добра
Велико је питање да ли би Алонсо и Батон претекли Фетела, то би морали да раде уз доста ризика а видели смо како се тај ризик исплатио нпр. Хамилтону.
Јесте да су бикови имали среће са тим изласком сигурносног возила али исто тако су и сиви и Батон имали среће са оним првим изласком.
Алонсо одличан, ово је и више него што сам очекивао на почетку трке...
Мерцедеси су били катастрашни, као да су возили на гумама са којима су одвезли сва три слободна тренинга и квалификације, још се Шуми мало и успавао на старту али ми је неизмерно драго што је онако успео да изненади Хамилтона.
Хамилтон га прећера данас и то доста, и не би баш оволико лоших процена преписао само "жару борбе"... Нека мало гледа Шумија како се то ради :)
Не би му ове потезе данас толико узимао за зло да није изебао Малдонада, махао Шумахеру и жалио се тамо тиму како је Маса намерно скренуо на њега ајде молим те... али добро Хамилтон ко Хамилтон занимљиво га је гледати...

И да, она гужва при крају у коју су упала водећа тројица, то је први пут да сам се погубио, нисам више знао који је чији тамо...:)

Massa je još dobro prošao, šta ja znam onde se svi guraju plus je i Webber bio tu. Nisam dobro vidio šta je bilo sa Maldonadom. jeste Lewis pretjerivao, ali to je malo doprinjelo zanimljivosti. Čestitke za RB.

Zasto ne Kanada? RB nije spektakularan tu, bice dupla DRS zona, posle ovog danas, verujem da ce Hamilton biti ekstra motivisan da sve odere na njegovoj stazi... Madjarska je daleko, tipovao bih RB 1-2, al ona je za koji mesec, a do tad ce biti zabranjeni izduvni gasovi kroz difuzor, tj. ograniceni na 10% kad se ne daje gas, i kazu da ce to pogoditi RB :D

I da, meke su ovde bile tvrde :)

Možda je malo Luis bio optimističan u ovom slučaju ali ga ja baš zbog takvog stila vožnje i cenim.

A ne kao one babe od vozača Alonso i Baton sa duplo boljim gumama ne mogu da prestignu malog nemca koji se malte ne nije morao ni branit.

Možda je malo Luis bio optimističan u ovom slučaju ali ga ja baš zbog takvog stila vožnje i cenim.

A ne kao one babe od vozača Alonso i Baton sa duplo boljim gumama ne mogu da prestignu malog nemca koji se malte ne nije morao ni branit.

Лепо од њега што је агресиван али није лепо што је двојици возача уништио трку...
Шумахер колико год да је данас био лош показао му је на који начин се то ради
Могли су данас Алонсо и Батон да покушају то исто и на шта би то личило? Ајде што излупаш себе него излупаш и другог
Колико код да не ценим Алонса као особу али не можеш рећи за њега да је неко ко вози пензионерски, уме тај да буде агресиван само тако, али једноставно није било места где то да уради, чекао је своју прилику и готово сам сигуран да би напао до краја трке да није било прекида...

Haralampije je potpuno u pravu-kombinacija Vetel/Red Bull je mnogo mocna,a po Webberu se vidi da ima nesto i u vozacu,a ne samo u bolidu.
Imao je Vettel srece,ali ju je docekao svojom hrabroscu.Prvi SC mu nije bas odgovarao,ali je tada odlucio da to kompenzuje nemenjanjem guma.Posle mu se sve vratilo drugim SC-om i to je to.Imao je i peh u boksu(uzgred,sta je to bilo kod bikova u stali? Webberu 15 sec menjali gume,Vettelu nesto manje :eek: ).
Button vise ne zadrzava ni startnu poziciju,vec nazaduje.A i to se moze smatrati uspehom za McLaren na ovoj trci.Uzasan nastup,narocito za Lewisa.Ne ponovilo se.
Sjajni,sjajni Kobayashi.
Ovo je jedna od boljih trka u Knezevini u poslednjih 10-15 godina.

Лепо од њега што је агресиван али није лепо што је двојици возача уништио трку...
Шумахер колико год да је данас био лош показао му је на који начин се то ради
Могли су данас Алонсо и Батон да покушају то исто и на шта би то личило? Ајде што излупаш себе него излупаш и другог
Колико код да не ценим Алонса као особу али не можеш рећи за њега да је неко ко вози пензионерски, уме тај да буде агресиван само тако, али једноставно није било места где то да уради, чекао је своју прилику и готово сам сигуран да би напао до краја трке да није било прекида...

Ja ne videh da je Misko nekog obisao ? Ili su bas tada bile reklame na RTL-u ?
Ono sto sam video je da je Luis siledjiski obisao Miska, koji je mogao da mu ne da prolaz, bas kao sto mu MAsa nije dao. Ima li neke kazne za Lusia za drugi isti manevar, zbog kojeg je popio prolaz kroz box ?

Ono sto sam video je da je Luis siledjiski obisao Miska, koji je mogao da mu ne da prolaz, bas kao sto mu MAsa nije dao. Ima li neke kazne za Lusia za drugi isti manevar, zbog kojeg je popio prolaz kroz box ?

I ja mislim isto da je mogao Masa i Maldonado da postupe kao što je postupio Luis kad je video Šumahera pored sebe a ne na silu da zadržavaju pozicuju koja im po brzini i ne pripada.

I ja mislim isto da je mogao Masa i Maldonado da postupe kao što je postupio Luis kad je video Šumahera pored sebe a ne na silu da zadržavaju pozicuju koja im po brzini i ne pripada.

Hamilton nije bio ni blizu da ih prodje, niti je bilo mesta. A i sto bi mu dali da prodje??? Sto se tice obilazenja Sumija on je bio pre krivine paralelno sa Hamiltonom, doj je na istom mestu Masa vec bio u krivini. *** pogresio je i srecom kazne mu nisu mnogo oduzele.

uzgred,sta je to bilo kod bikova u stali? Webberu 15 sec menjali gume,Vettelu nesto manje :eek: ).
Ovo je jedna od boljih trka u Knezevini u poslednjih 10-15 godina..

Cini mi se da su usli u istom krugu, pa su se malko zbunili a Webber je + morao da ceka.
Nije bilo puno preticanja al je bilo prilicno uzbidljivo nekoliko krugova pre crvene zastave.:poludeo: Ko zna kako bi zavrsilo da nije prekidana trka.

Обишао је Хамилтона на истом оном месту где је и Хамилтон касније покушао да претекне Масу.
Успео је да га изненади и прође Мишко.
Такође је претекао на том истом месту и Розберга, до душе ту је био на супер меким пнеуматицима.

Da se Massa nije slupao u tunelu, ne bi ni kaznili Luisa.
Drugu situaciju necu da komentarisem jer ne mogu da budem objektivan, al da preteruju sudije, preteruju i to puno i cesto.

Био би он кажњен све и да се Маса није слупао јер тај Хамилтонов маневар је исти као и ди Рестин за који је овај добио казну...
Чак су се и ови са ББЦ-а сложили да су то његове грешке.
Да се разумемо ја јесам за агресивност али све дотле док не изебеш другог возача.
Ево рецимо Шуми, био је агресиван у Турској када се бранио од Петрова дошло је до контакта, он је био крив али на крају је сам себи изломио зубе и крај приче, е то је лепо, па ти буди агресиван...

Једноставно на овој стази неиде то тако, треба разликовати тркачке инциденте и којекаква силовања...

едит:
Хамилтон је још и имао среће са оним другим изласком СЦ-а јер је њему задње крило било малко накриво :) питање да ли би такав завршио трку
И на крају онај интервју, брука, али ево сад видим да се извинуо судијама

Poslednja izmena:
uzgred,sta je to bilo kod bikova u stali? Webberu 15 sec menjali gume,Vettelu nesto manje :eek:

Greska u komunikaciji. Prvo su posli Fetelu da rade servis, pa onda su im rekli da ce i Veberu, i mehanicari se pogubili, nisu znali koje gume trebaju kome, i tako greskom stave meke Fetelu, a trebao je da dobije supermeke. Posle su se razmisljai da li mogu to da isprave nekako, kad ispade pobednicka strategije... Vebera su u isto vreme potvrdili pit, i on uso kad su mehanicari zavrsili Fetela, tako da nisu bili spremni za njega, morali su da idu po gume, i zato je tolko dugo trajalo.

Nemojmo preterivati bas.... :)
Gledao si sve te trke,kad tako mislis?
Ono sto sam video je da je Luis siledjiski obisao Miska, koji je mogao da mu ne da prolaz,
Pa i krenuo je da ga saseca u svom starom maniru,obilato materijalizovanom jos daleke 1994.u Australiji.
Bar taj manevar Lewisa nije bio siledzijski,vec prava trkacka reakcija.
Uostalo,kolega ispod je to lepo i koncizno formulisao.
Sto se tice obilazenja Sumija on je bio pre krivine paralelno sa Hamiltonom,
:ok:
Greska u komunikaciji. Prvo su posli Fetelu da rade servis, pa onda su im rekli da ce i Veberu, i mehanicari se pogubili, nisu znali koje gume trebaju kome, i tako greskom stave meke Fetelu, a trebao je da dobije supermeke..

E,to mi je promaklo....zasto je Vetel tako dugo ostao.Za Webbera je bilo jasno da nisu spremni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back