Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od 2 sata prenosa na Net Tv-u odgledah čisto 45 minuta trke a ostalo reklame :evil: :evil: :evil:
Nisu normalni.Ja ovo još nisam video da u roku od tačno 25 minuta imaju 5 setova reklama.Jergović se non-stop izvinjava ali šta nam to vredi :thumbdown:
Iako ortodoksno mrzim ferari i sve što se njih tiče moram da pohvalim fenomenalan start Alonsa :klap: ...skoro nisam nešto onako video.
Staza mi je išla na Q zbog jako malo mesta za obilaženje.Taj startno-ciljni pravac nije uopšte idealan za neka spektakularna preticanja i zato sve čestitke Hamiltonu i odličnom Batonu.Drago mi je da nam Red Bul nije toliko pobegao i da smo im parirali u svim segmentima.
Krivo mi je što se švapski deda domogao šestog mesta jer će sada njegovi zaluđenici krenuti da ga hvale kako on još nije za penziju i ostale bljuvotine.
Hajfeld - ostadoh bez reči :worth:

Pa sad...i jesmo i nijesmo ;)
Nostalgican sam i ja za starim vremenima,ali ...
Alonso je upao u "cajtnot" sa gumama jos u subotu.Nerazumna timska strategija u Q1 mu je priustila potpop u drugom delu trke.
Performanse automobila su i danas odlucile pobednika.Nisu ga gume spasile.
Sve je to ove godine jako zapetljano.
Mozda na sledecoj trci ova tvoja tvrdnja bude potpuno tacna.
Danas je to tesko uzeti kao aksiom.

Obilazice se sigurno. Ipak bem ti formulu kada su gume te koje odredjuju tok trke. Ferrari recimo nema brz automobil, ali ima veoma dobro izbalansiran za trku sa punim rezervoarom. Cinjenica da je 1 sec alonso bio sporiju u kvalifikacijama, a da isti red bul nije mogao da pridje, a kamoli obidje.

Krivo mi je što se švapski deda domogao šestog mesta jer će sada njegovi zaluđenici krenuti da ga hvale kako on još nije za penziju i ostale bljuvotine.
Ovde jedino ti pišeš bljuvotine!
Tek ćeš gledati bravurozne vožnje najboljeg vozača svih vremena!
Šumaher je došao u Mercedes da pomogne da se izgradi šampionski tim, i to veoma uspešno radi u saradnji sa Rossom Brawnom.
Ove sezone neće se moći boristi za titulu, ali Mercedes GP će već nakon VN Monaka prestići Renault na 4. mestu i krenuti na Ferrari u okršaj za 3. mesto u generalnom plasmanu timova.
A kada se sve kockice lepo slože, Mercedes GP će za 2-3 sezone biti šampionski tim!

Ovde jedino ti pišeš bljuvotine!
Tek ćeš gledati bravurozne vožnje najboljeg vozača svih vremena!
Šumaher je došao u Mercedes da pomogne da se izgradi šampionski tim, i to veoma uspešno radi u saradnji sa Rossom Brawnom.
Ove sezone neće se moći boristi za titulu, ali Mercedes GP će već nakon VN Monaka prestići Renault na 4. mestu i krenuti na Ferrari u okršaj za 3. mesto u generalnom plasmanu timova.
A kada se sve kockice lepo slože, Mercedes GP će za 2-3 sezone biti šampionski tim!

Već gledam "bravurozne vožnje"...prosto sam oduševljen...želim mu da nastavi u ovom ritmu :ok:
Sve najbolje takođe želim i (ali iskreno) Mercedesu ali bez zakržljalog od sledeće sezone.

Već gledam "bravurozne vožnje"...prosto sam oduševljen...želim mu da nastavi u ovom ritmu :ok:
Sve najbolje takođe želim i (ali iskreno) Mercedesu ali bez zakržljalog od sledeće sezone.

Meni nije jasno zasto toliki animozitet prema dedi ?
Niko ne spominje Barikela, koji ce grand dad u odnosu na Miska.
Vetel ima nadmocniju masinu i od Webera, tako da njegov vozacki potencijal ne dolazi do izrazaja.
Imam utisak da bi jedan snabdevac motora i jedan za sasiju bio sasvim dovoljna novina za pravu F1.

Meni nije jasno zasto toliki animozitet prema dedi ?
Niko ne spominje Barikela, koji ce grand dad u odnosu na Miska.
Vetel ima nadmocniju masinu i od Webera, tako da njegov vozacki potencijal ne dolazi do izrazaja.
Imam utisak da bi jedan snabdevac motora i jedan za sasiju bio sasvim dovoljna novina za pravu F1.

Tako nesto se zove GP2 ;)

I ako se ne varam Barikelo je neku godinu mladji od njega :)

Trkuljina analiza Katalunje na sajtu RTS-a:

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/132/%D0%90%D1%83%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE/898112/%D0%9D%D0%B0%D1%98%D0%B1%D0%BE%D1%99%D0%B5+%D1%88%D1%82%D0%BE+%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%9A%D0%B0+%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8.html

A najbolja mu je najava Monaka:

У недељу нас чека најчувенија улична трка на свету. Сигуран сам да после трке нећемо прво слушати немачку химну.

ФП1:
2eba0ll.jpg

За сада задовољан
И Маса је у врху значи има ту потенцијала :)

Dva mesta na podijumu za McM je malo ko ocekivao,narocito posle uzasnog starta Buttona,ali je to sve nedovoljno da nadmasi ukus gorcine.
Sjajna voznja Lewisa,odlican autoMcMalrena i osakaceni RBR Vettela nisu bili dovoljni da se pobedi.:neutral:
Osim Lewisu,cestitke se moraju uputiti Buttonu,Schumacheru i Heidfeldu.
Sjajan nastup Matorog.Konacno voznja vredna pomena.Odlican start,sto i nije cudno,jer je jedino u tom segmentu uspevao da nas podseti zasto je nekad bio nenadmasan,ali je danas uspeo da izgura celu trku u visokom ritmu.I Rosberga je zadrzao iza sebe.:eek:
Ipak,potez dana je start Alonsa.Maestralno. :worth: Mislim da je covek svaki slobodan sekund do trke iskoristio da prouci gde su ovi dopingovani bikovi "najtanji" i uspeo je,ujedno resavajuci i "trecu nepoznatu" u jednacini-Lewisa.Lepo je bilo njegovim navijacima u prvoj trecini trke,a posle...:sad2:
Massa je samo dolio ulje na Ferrarijevu lomacu.Izgorese skroz.
Staza potpuno zasluzuje odlazak na klupu za rezerve.

Griješiš, ovaj griješiš puno sinko :lol:
Nije mi jasan onaj dio kada je Vettel odmah poslije izlaska iz boksa nanizao trojicu u jednom krugu, jeste da su korištene gume, ali hladne, plus Button se mogao bolje braniti itd. Po meni Lewis je bio blizu, ali vidjećemo u Monaku.

He, he.. Ne znam da li si primetio, ovaj komentar (poređenje) sam stavio neposredno pre jučerašnjeg finala u Madridu, rezultat svi znamo, stoji da RB ima najbolji auto ali i taj auto nije se razvio sam od sebe, dosta udela u tome ima i S.V., nažalost ostalih timova, teško da će ova sezona biti upamćena po dobrom sem RB-u, jako mi je žao što Kubica nije na svom mestu, taj Renault me je podsetio na slavne JPS dane, ne samo po sjajnom izgledu. Uzgred, ima li vesti o Robertu?
P.S. Treba proveriti koliko puta je (da li je uopšte) juče Vettel aktivirao DRS, to samo može dosta da govori...
Mali je jos za to nije on
Fernando 0.6sec Alonso
Just_Cuz_13-1.gif

Tacno, po RB, ne Vettelu :D

374274-1.gif

"Ni ja ne navijam za FA, ali ono u nedelju, sve do drugog pit-stopa, beše svetao primer kako jedan vozač čistom veštinom nadgrađuje domete svog drugorazrednog vozila. To se danas malokad viđa, to je poslednja odbrana onog ljudskog u sportu mašina, ako se to ne uvažava, onda je Matrix već počeo. "
:)

Poslednja izmena:
Da Fetel ima udela u razvoju auta, Njui ne bi trazio da Veber ostane s njima :)
http://www.riotengine.in/?p=1731
Kljucna recenica
Newey however believes that Webber’s feedback about the car is as important as Vettel’s and has strengths in areas where Vettel is not too strong.

Nego sta mislite o ovome :)

Will there be a safety car period during the race?
No 4.00
Yes 1.20

How many Safety Car periods will there be during the race?
0 3.55
1 3.00
2 3.40
3 or more 4.33

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back