Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...pa ukusi su razliciti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene plase pomalo ova vremena Rosberga na FP2, natrpao sam na Hamiltona...Mislis da se isplate dueli za trku protiv Mercedesa?Тешко.
Једино ако реше проблем са прегревањем пнеуматика, а како ствари стоје на ова прва два тренинга су далеко од тога.
пс.
Иначе, они Анонимуси су напали сајт Ф1 и зато је био неко време недоступан (и још увек не ради баш како треба), а на http://f1-racers.net/ су упали
Vidi se ko je selja...![]()
Тешко.
Једино ако реше проблем са прегревањем пнеуматика, а како ствари стоје на ова прва два тренинга су далеко од тога.
пс.
Иначе, они Анонимуси су напали сајт Ф1 и зато је био неко време недоступан (и још увек не ради баш како треба), а на http://f1-racers.net/ су упали
Mene plase pomalo ova vremena Rosberga na FP2, natrpao sam na Hamiltona...Mislis da se isplate dueli za trku protiv Mercedesa?
Steta za Sumahera i Kimija, *** kako bi pljustali otkazi da se ja pitam, pa ovi iz Mercedesa ne bi mogli ni da gledaju F1 kamoli nesto da odlucuju.
@fernando изгледа смо мало прерано осудили ове људе из Мерцедеса и Лотуса.
Шумахер каже да то није била грешка тима у тактици него да су имали квар на ДРС-у, а Кими каже да намерно нису излазили на стазу како би сачували један сет пнеуматика.
Interesantno je da su McLareni izvezli po 5 krugova manje ,svaki od svog RBR-a ispred.Moze li se to smatrati nekom prednoscu....?
Mislim na gume,jel.Nisam gledao Q,pa ne znam kako je sve teklo,alimi dobro izgleda u sustini.
Sumaher krece sa 22. zbog promene menjaca.
Pod uslovom da ga neko ne torpeduje, treba preziveti u toj guzvi.
Nego nesto mi nije jasno sa ovim gumama, koliko to mogu da se potrose za krug-dva u kvalifikacijama.
Tako bila frka i prosle godine pa su dvojica odvozila skoro celu trku na mekim [Baton i Alonso cini mi se, Alonso u Monaku al nisam siguran]
Bas sam to hteo da napisem al reko da proverim prvo.Samo jos fali da izadje SC zbog kise i to u Bahreinu...ako se to desi moracu ubuduce ovako u kladionice
![]()