Football Manager 2009

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde si je skinuo tamo trazi. Ako nema pw-a *** skidaj ponovo gde ima ispisan.

*** igram sa Partizanom doterali su slucajno il namerno balkanski mentalitet na 10 od 10. Vodim protiv arisa grupna faza kup uefa 3:0, za 20min mi daju 3 gola..vodim protiv deportiva 3:0 na kraju 3:2 za 10min. Bas kao nas fudbal i mentalitet. Alal im vera, iskilavio sam se, jos u domacoj ligi treci -5 posle Vojvodine i -2 posle zvezde, a u kupu od ofk beograda na penalima ispao u 1/4 finala. Dosta realnije uradjeno i vise mogucnosti.

Uf... Tesko je objasniti. Imate dve ikonice vezane za patch. Jedna je crvenkasta a druga crno bela. Ovu prvu treba otvoriti i otici na update. Ovu crno belu treba otvooriti, ici na start i izabrati fm file (trebalo bi odmah da vam otvori tamo gde se nalazi taj fajl pa ga samo izaberete, bez trazenja, a u svakom slucaju nalazi se tamo gde ste instalirali igru). Potom oba ova fajla (crveni i crno beli) kopirajte tamo gde ste instalirali igricu. I nece da vam trazi key. Nadam se da sam pomogao. Pitajte sta god treba. Poz

sa partizanom uzmem 3 mesto u super ligi jedva, otelio sam se, po 51 bod ima par,cukaricki i rad LOL :) Kup uefa prodjem grupu kao treci (1.deportivo 2.milan 3.partizan 4. austria wien 5.aris), ispadnem u prvom kolu knokaut faze (dobijem feyenoord kod kuce 3:1, puknem u gostima 5:1), super cup ispadnem u 1/4 finalu od ofk beograda :@ Dosta tezi i realniji od proslog, veliki +.

Jbni partizan ima plate max do 6.4k p/w za key playera ne mogu ni normalne igrace da nadjem bez obzira sto mi budzet 11m :D

[QUOTE=dulebass;8086497]Uf... Tesko je objasniti. Imate dve ikonice vezane za patch. Jedna je crvenkasta a druga crno bela. Ovu prvu treba otvoriti i otici na update. Ovu crno belu treba otvooriti, ici na start i izabrati fm file (trebalo bi odmah da vam otvori tamo gde se nalazi taj fajl pa ga samo izaberete, bez trazenja, a u svakom slucaju nalazi se tamo gde ste instalirali igru). Potom oba ova fajla (crveni i crno beli) kopirajte tamo gde ste instalirali igricu. I nece da vam trazi key. Nadam se da sam pomogao. Pitajte sta god treba. Poz[/QUOTE]

Brate,sve uradim tako po PS-u:D,i kao da krenem da igram:think:,ondak krene kao
fm.exe - Application Error:eek:,a i kada kopiram ta 2 fajla isto,i jeb.i ga šta tada.....?:bye:

Back