Football Manager 2008

Garaya sam doveo za 22.5 miliona, a Velu posle isteka pozajmice, kada su mi povecali budzet za 18 miliona. Sto se tice patcha, ne znam, ja ne koristim ni jedan! Igram standardnu verziju jer su igraci (barem neki) drugacije napravljeni a ja taman imam predstavu ko koliko moze da pruzi.

Sto se tice PATCHA:

-Pozadina (grafika) je EXTRA.Ja koristim standardnu verziju FM 2008 ali pozadina je glupa:( Narocito mi se svidela teget boja.

Taj program sto imas za Screnshot-eve,kako se zove,verovatno moze da se skine:?:

Inace,ako nekome "zatrebaju" grbovi (bez njih je glupo) imate na http://www.fm-serbia.net/forum/showthread.php?t=25080

Za sve lige.
A prekopirate na:\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics/logos
Ako nemate neki od ovih navedenih foldera napravite ih!

Posle toga u igri, idite u preferences, stiklirajte reload skin on confirm, a destiklirajte use skin cache, da bi vam se fajl koji ste ubacili pojavio u igri

To vam je to.I ne brinite nema virusa i nikakvih zavrzlama

ne zelim da spamujem niti da dobijem ban.
ali moram da vas molim,posto ne znam ko ima taj PATCH da mi ispravi stvar sa tim kobnim oktobrom 2009 godine kad igrica stane...ma znate o cemu pricam...
umrijecu...MOLIM VAS.Dajte link!!!POkusala sam preko googlea ali mi daje neke druge patchove ne ispravlja zeljene stvari (barem tako ne pise).A na nekom imaju i virusi...

Skinuo sam patch 8.0.2. Molim nekog koga ne mrzi da mi napise detaljno gde trebam da ga prepakujem....I da li mogu da nastavim sada sa ovom verzijom igru na kojoj sam stigao do oktobra 2009 i da li ce sve biti tu ucitano???

Back