Football Manager 2008

managermu7.jpg

Kako da omogucim ova podesavanja? Player instructions.

Konacno sam se snasao kako da napravim screenshot i da posaljem ovde. Meni je dosadilo da igram "standardno" pa sam resio da eksperimentisem. Igram sa newcastle--om. Prodao sam ceo tip i pokupovao igrace od 17,18 godina! Neverovatni su. Ne samo da daju rezultate, vec je milina gledati ih. Evo koji su to igraci i koja taktika je u pitanju.

24b856q.jpg

Problem je u tome sto se javlja bug svaki put kada ucitam novu igru i krenem da vodim i reprezentaciju. U periodu kada se odigrava Euro 2008 na njemu umesto prva 2 tima iz grupe igraju 2 poslednje plasirana,tako da finale najcesce igraju braca nam Crnogorci (iako ih i nema u kvalifikacijama) i Litvanija.pokusao sam u editoru da promenim pravila ali se ispostavilo da njih tamo uopste i nema.Kako da proverim ova pravila i da li postoji neki patch koji ovo ispravlja,posto sam bio na sajtu i tamo se ovaj problem uopste ne pominje.

E sad kad si se snasao da napravis Screnshot mozes meni objasniti.

Uzgred koliko sam primetio ovo ti je FM 08 ali neki patch...verovatno patch,gde si ga nasao(jel si ga skinuo?)

Tim ti je ekstra.Alex,Lulinha,Banega trojac koji je strasan i jos Garay.Ali kako si uspeo da prodas ceo tim NEWCASTLEA?Kako igraju Lulinha i Alex?

Preko programa koji mi je poslao lik sa posta iznad ZzZzZz. Mogu da ti posaljem na mail. Patch je xenon, skinuo sam ga sa fm-serbia. Smorio sam se malo prodavajuci izandjale igrace tipa duff, owen, ameobi.. ali sam uspeo. Nisam Geremija uspeo da prodam :). Smanjivao sam im cenu, nudio klubovima i upalilo je. Vecinu igraca sam doveo za male pare sem Garaja i Velu. Aleks mi igra dobro, ali ne dolazi bas do izrazaja pored ovih ostalih. Lulinha je vrh, kao i njegova zamena Marin. Aaritalo je za svaki tim jer moze da igra na vise pozicija.Ali nekako mi je najbolji igrac golman Enejama. Jer, i pored dobre odbrane, posto igram mnogo ofanzivno, svaki protivnicki klub napravi 5-6 sansi pa me on spasava. U svakom slucaju igram za gol vise. Dao sam preko 20 golova vise od Arsenala i Mancestera. Super je igrati sa takvim igracima, relativno nepoznatim i mladim. Samo, kod mene su svi nezadovoljni. Polovina jer ne igra a polovina jer ih nisam pustio da idu. Svakodnevno mi stizu ponude za sve njih.

Back