Football Manager 2007

Neka mi neko objasni kako da igram menadzer preko neta? Odem na network play, a on mi trazi servera. Gde da ga nadjem? Sto se tice uspeha, ja sam sa Smederevom u prvoj sezoni bio drugi, odmah iza Partizana. Jovetic je definitivno najbolji igrac u nasoj ligi. Svi iz omladinaca Partizana su dobri. Na primer, Branko Ivkovic je dao, pored Jovetica, 25 golova u sezoni. Knezevic je posle godinu dana prvi golman reprezentacije i presao je u Bayern! Od Smederevaca du dobri Z. Kovacevic u odbrani, Zoric i Nikolic u vezi i Mladenovic u napadu! Pozdrav!

Eto to su fundamentalne greske ove igre...potpuno je nerealna! To sto si naveo se nece desiti ni za 10 godina a ne odmah...a koliko jos primera ima....

Ja misim da ne moze da se igra online....ali sada razvijaju nesto online ali samo onlin da bude ,idi na sajt za FM....fm-serbia tako nesto...naci ces na googl-u

Ja sam sad u sezoni 2013/2014. Vodim Man City i reprezentaciju Srbije trenutno. Počeo sam u Zvezdi, pa ukrajinski Metalist, Betis, Bolton i sad City i Srbija. Omiljeni likovi su mi Balazs Dzudzsak (valjda tako), Slavko Perović, S. Jovetić, Đ. Rakić, N. Millan, A. Milevskiy, T. Genkov, Božović, S. Đurović, Krasić, Modrić... ti hoće da dođu u Zvezdu i Partizan (ili su već tamo). Ko igra sa Zvezdom neka nikako ne pušta Slavko Perovića posle 2-3 sezone je najjači napadač na prostoru Srbije!!! a jednom sam ga doveo i u Atletiko Madrid sa 20 god. bio naj strelac tima (nazalost sjebo mi se taj save game :-().......

Igrao sam sa QPR-om...Klub iz engleske druge lige (zaboravio sam tačan naziv) i osvojio tu ligu,sledeće sezone sam bio negde od 13-16 u premier ligi...i u eng. kupu stigao negde do 1/8 ili 1/4 finala,,,nisam igrao u evropi...Sledeće sezone rezultati sve bolji i bolji i negde poslednje sezone moje karijere bio sam 3-6 u Premier ligi....sezonu pre te sam imao sličnu poziciju pa sam izborio plasman u ligu šampiona....pobedio Barsu u četvrtfinalu(iz drugog ili trećeg puta)slučajno sam kod mene vodio 3-0 a u gostima igrao 1-4 :lol:i puknem od Rome u polufinalu....

A moj ćale je neprikosnoveni šampion ove igre.....
On se toliko zaludeo da je sa Barnetom (tim iz najslabije lige koju možeš da igraš na manager-u) osvajao 12 puta zaredom Premier ligu,Engleski kup,Ligu šampiona i uvek pobedio u onom kupu najbolji tim evrope protiv naj tima j. amerike...znači 12 puta prvak sveta!
Posle je otvorio radnju i vratio se normalnom životu :lol:

Barnet nije iz najnize lige a nije ni u fm 2006 ali svejedno moze biti sampion ko god hoce sa bilo kojim timom ako koristi editor i ostala sranja ili stalno ponavlja utakmice... a zaraditi lako moze samo da napravi jos jednog menadzera i uzme bogat klub pa kupuje svoje ocajne igrace za velike pare! Tvoj cale nije sampion nego igrac koji hoce samo da osvaja a ne da iskreno igra. 12 puta ne bi osvojio ligu sampiona ni sa jednim klubom uzastopno kamoli Barnetom!!! A ono za QPR je vec prihvatljivo (a i sam kazes da si ponavljao utakmice)...

Mafija Dragce:
Barnet nije iz najnize lige a nije ni u fm 2006 ali svejedno moze biti sampion ko god hoce sa bilo kojim timom ako koristi editor i ostala sranja ili stalno ponavlja utakmice... a zaraditi lako moze samo da napravi jos jednog menadzera i uzme bogat klub pa kupuje svoje ocajne igrace za velike pare! Tvoj cale nije sampion nego igrac koji hoce samo da osvaja a ne da iskreno igra. 12 puta ne bi osvojio ligu sampiona ni sa jednim klubom uzastopno kamoli Barnetom!!! A ono za QPR je vec prihvatljivo (a i sam kazes da si ponavljao utakmice)...
Ma moš me povući.....Ne možeš izabrati nižu ligu u Engleskoj nego tu u kojoj igra Barnet....
To što ti čuješ da je neko osvojio LŠ 12 puta i oma misliš da je koristio editor i ponavljao,to je tvoj problem....nisam ja onaj retard koji svaku drugu,treću (ili nedaj bože svaku) utakmicu ponavlja dok ne remizira ili pobedi....I kako ti molim te možeš da mi kažeš da moj ćale nije pro u igri....Zato što nije registrovan na FM-Srbija možda? :lol: ma daaj....a i kad neko jednom osvoji ligu šampiona u FM-u uopšte nije problem da to isto uradi sledeće dine....Samo nađeš neke mlade talente koji će iz sezone u sezonu da budu sve bolji i bolji....a imao je i vremena da to sve uradi....igrao je neku 2021/2022 sezonu....nisam siguran....zato : Do not Shit!

Back