Football Manager 2007

eo malo da se pohvalim...zavrsi sam prvi deo sezone 2013-2014 i evo sadasnjih reza:
u prvenstvu sam ubedljivo prvi sa skorom 10-5-0
u kupu uefa sam osvojio prvo mesto u grpi sa max 12 bodova ispred brage,anderlehta,rapida (buk) i makabi (h)...a u 1.kolu sam izbacio rijeku
u domacem kupu sam usao u polufinale...

Majstore kupi Khaneyezu (RSA) on je free, dobar napadac, pa onda G.Torje on je Rumun isto je free, E.Murillo (Ekvadorac ili Kolumbijac ne znam tacno) isto je free, Afanasiev i Sivakov (Belosrusi) za 100k i 22k, svi su odlicni. Stavite neku pozadinu ili facepak uz poruku. Moze li?

Ja sam bio probao sa Mursiom.I bio 2 u sezoni i onda ušao u 1 ligu.Takodje sam bio došao do osmine finali i onda izgubio od Betisa.U 1. ligi sam odigrao 4 utakmice i završio sa 2 pobede 1 poraza i 1 izjednačenom utakmicom.S tim sam završio na 14. mestu i onda posle toga mi se više nije dalo igrati.

Matrica:
Evo nekih dobrih, pogledajte pa procenite: Manuel Fernandes 21 godina igra u Portsmouth-u,
Micah Richards 18 god igra u Man City-ju
Tim Cahill 27 god. rastura
Rodrigo Palacio 25 god igra za Bocu (ako trazite brzog)
s tim sto su i richards i palacio skupi do mojega... ako palacia ne kupis odmah na pocetku, posle prvog prelaznog roka ok ode na 25+ mil. eura.

Pa kad ce taj da ti dodje iz Man City ili Portsmuuta u Partizan, nikad bre ma da mu ponudis 145 M - e tek bi onda razmislio...A za platu moras da mu das 50 hiljada eura a mozes da dajes (bar kod mene) 29.5 hiljada eura...
Sve u svemu nema sanse...

Back