Football Manager 2007

Proverite ove igrace.
Igor Akinfeev,Vincent Kompany,Jelle Van Dame,Anthony Vanden Borre
Ratihno,Wesley Sneijder,Rafael Van Der Vaart,Jonathan De Guzman
Carlos Tevez,Klass Jan Huntelaar,Anderson

to je bio moj tim..
pa kad sam vrsio reinstalaciju..
zaboravio da sklonim save..
i ode moj tim..
a bio sam stigao da 2011 ili 2012.
E, a sve su to vrhunski igraci.100%.

Momci evo neki igraci koji se mogu kupiti za malo para ali ujedaju: Millan, L.Mokoena, T.Genkov, B.Kostandinov, C.Yankov, Abiodun, A.Duarte, Vitti, Suchy, J.Polak(MC), Freddy Guarin, G.Torje, Korluka, Modric, G.Cabral, Wang Delei, O.Rybka, A.Pyatov, Modric, Sidnei, Iakovenko, 2 Belorusa(Afanasijev i Sivakov) Skoro sve ih imam u Zvezdi. Osvojio sam Ligu Sampiona 4 puta, sad igram 2013 godinu. Zakon su. Predlozite vi nekog! Pozdrav CIRA

Pa jeste ali Moutinho vredi koliko i svi ovi sto sam ja naveo, mislim na cenu! Ako je tako onda kupite: O.Ustari, I.Akinfejev, Marcelo, Kompany, Ratinho, F.Gago, Higuan, Araujo, C.Vela, Borre, Sobis, L.Gonzales, T.Huddlestone, Arouca...

ciras:
Pa jeste ali Moutinho vredi koliko i svi ovi sto sam ja naveo, mislim na cenu! Ako je tako onda kupite: O.Ustari, I.Akinfejev, Marcelo, Kompany, Ratinho, F.Gago, Higuan, Araujo, C.Vela, Borre, Sobis, L.Gonzales, T.Huddlestone, Arouca...

motinha sam za 9 milki doveo a gago i higuain vise nisu talenti nego afirmisani igraci u r madridu tako da im jos malo fali da postanu oankve razmazene zvezde kakvi su i ostali
a hvala na obavestenju

Po meni ja bih kupio pre L.Mokoenu, kupio sam ga za 650.000 u Zvezdi a posle 3,4 godina prodao sam ga Celsiju za 22 miliona E, Pa Suchy kupio sam ga za 1m a prodao za 8 iste godine. Kupi Khaneyezu (mislim da se tako zove) iz Juznoafricke republike za 500.000, sutradan vredi 6.5 miliona. Pa Kostandinov iz Heartsa za 300.000 prodao sam ga za 10m. J.Polak (MC posto ima i DM) kod mene u Zvezdi u 2013 vredi 17 m E. Sidnei je cudo, kupis ga za 2,3 m E a prodas za 10, 15. Pozdrav

imam skoro sve sto se moglo skinuti sa neta,od facepackova,do grbova timova,grbova reprezentacija,dresova(skoro svih liga),imam i patch 7.01 i 7.02,i sve sam to ubacio,i sve mi radi,ali HUGE database nece,ako zna neko neka mi kaze!

pozz

Back