Football Manager 2007

Па логично је да је Перент супротно од фидер!
Замислите мени у Звезди борд изричито каже да неће дискутовати о томе да клуб оваквог статуса буде некоме фидер (хранилац), а сезоне 2009-2010, направили дил са Барселоном, који сам ја поништио одма наредне године, нити су мени они неког тражили да купе, нити бацили некога на позајмицу!

mozda i na 3...tesko bi nasli sve likove posebno one iz nizih liga ili iz nekih -levih- zemalja ali bi vredelo....ovako mi zamorno da gledam onaj komentar tokom meca jos u full brzini,zavrti mi se u glavi...takodje i nesto u vezi treninga da se promeni,meni su oni glupi i nepotrebni,raniji menadzeri ili nisu ni imali ili nisi ni morao da obracas paznju.Eto da e to sredi i ubaci 3D ,malo realnija da bude,da nema nekih igracha koje dovedes za 10 hiljada a oni daju 30 golova,jeste to dobro za nas igrache ali je nerealno kao i da sa Zvezdom za 4 godine osvojis LS

imam jedno pitanje za vas? koliko liga ukljucujete da se direktno prati? ja uvek deset: engleska, spanija, nemacka, italija, francuska, holandija, portugal, belgija, brazil i argentina.
ja ovo igrram od prvog kada je bila samo za engleska liga, da ne preteram ali jedno 12 god... sad mi je draz da uzmeme srednje jaku ekipu i da budem prvak odmah prve sezone... do sad sam to uspeo s dortmundom( dupla kruna ), parma ( dupla kruna ), atletiko ( dupla kruna ), sevilja( prvak )... da ne ulazim dalje mislim da su treneri najvazniji za dobre igre ekipe, puno sam eksperimentisao i na kraju ovo mi je bilo presudno. Iskreno sam fanatik za Parmom i sa njom najvise igram jos od 2000 god.

uh,kakva sezona sa zvezdom:
super kup evrope-izgubio od psv
svetsko klupsko prvenstvo-izgubio od river plate
meridian super liga - drugi(izgubio sva 4 derbija)
kup srbije - izgubio od bezanije
liga sampiona- 3 u grupi
kup uefa- 16finala,izgubio od psg
i +:
sa srbijom na EP 2012 izgubio 3 tekme u grupi...

uh,kakva sezona sa zvezdom:
super kup evrope-izgubio od psv
svetsko klupsko prvenstvo-izgubio od river plate
meridian super liga - drugi(izgubio sva 4 derbija)
kup srbije - izgubio od bezanije
liga sampiona- 3 u grupi
kup uefa- 16finala,izgubio od psg
i +:
sa srbijom na EP 2012 izgubio 3 tekme u grupi...

imas brdo igraca koji su cudo a ne kostaju mnogo,imas i sajt posvecen FM-u ne znam da li se sme reklamirati pa necu ga pominjati a i na guglu ces ga lako naci...tamo ces dosta dobrih igracha...oko taktke slabo znam tako da neka ti neko durgi pomogne...ja sam pocinjao da ga igram po ceo dan sto ne valja posto imam druge obaveze i jedini nacin da ne igram je da bacim disk sto sam i uradio :)

chekam sledeci.....

Ljudi opet ja.Osvojio sam kup UEFA sa Partizanom na putu do finala uradio sam sledece!
-U grupi sam zavrsio na drugom mestu
-Potom izbacio Lion
-Pa Sporting na penale
I u finalu CSK iz Moskve pobedim...istina da je gol bio u 87min i to auto gol nekog krelca...

U drugj sezoni doveo sam Koromana i Ernana-(igra za mladu reprezentaciju Brazila) i stigne do 4 finala Lige Sampiona tu me izbaci Real Madrid rezutatima RMFC 1:0 PFC ; PFC 0:0 RMFC

Odlicno zar ne...

Moram da vam reknem moju formaciju!!!
4-4-2 kada imam dobar rezultat 4-5-1
a prvi tim izgleda ovako!!!
Golmani

GK -Darko Bozovic(Radosavljevic)
Odbrana

RB-Rukavina(Mihajlov,Rnic)
LB-Lomic(Sikimic i jos neki)
CB-Djordjevic(Bajic,Nino Pekaric...)
CB-Choto(Dobar covac iz Zimbambvea)
Sredina

RM-Ernane(Koroman koji igra i LR)
LM-Smiljanic(Lazic,Zajic koji igra i MC,Dusan Mihajlovic on je inace iz mog sela a igra za Bezaniju)
AMC-Marinkovic (moj najskuplji igrac 6.7M)
MC-Brnovic(Moze Rnic ili Nadj ili Zajic)
Napad

FC-Odita(cova rastura) :-D
FC-Radonjic(Markoski,Dusan Mihajlovic,Djordje Rakic)

Od prilike to je to...
Bez ikakvih restartovanja dodavanja para na racun i svih tih sranja sve posteno i krvavo zaradjeno u dve sezone!!! :wink:

Cudno..
niko od vas nije spomenuo ove likove..

GOLMAN

Igor Akinfeev (dosta mlad golman,mislim da brani u Dinamu Kijev,buduca zvezda)

ODBRANA

Vincent Kompany (odlican odbrambeni igrac)
Jelle Van Dame (levi bek)
Anthony Vanden Borre (odbrana i levo krilo)
Ratihno (desni bek)

SREDINA

Wesley Sneijder (pizdarija od igraca, taj ima sledece sezone da se proda... ljudski)
Rafael Van Der Vaart (centralni odlican)
Jonathan De Guzman (odlican igrac)

NAPAD

Carlos Tevez (brz,jak napadac)
Klass Jan Huntelaar (buduca zvezda)
Anderson (eno ga Manchester ga pazario,pizdarija od igraca,daje i po 50 golova po sezoni)

pazarite i onog Bojana Krkica iz Barce, mlad ali zaguljen ce kasnije biti, tu oko 2009/2010 sezone on je meni rezerva ali ga ubacim ponekad, dosta dobar igrac

to je moja jedanaestorka..
naravno plus ova rezerva..
a do njih sam dosao posto sam prodao Kaku za 90 miliona evra..
poprodavao ceo prvi tim Milana, i kupio ove klince...
sve sto se moglo osvojiti, osvojio sam..
tako da mi sad vise nije zanimljivo igrati..
mada sam stigao do 2012 godine..
oni koji prvi put igraju nek probaju sa Milanom..
verovatno ce Chelsea traziti Kaku..
prodajte Kaku, 100% ce se isplatiti.

Back