baya
Početnik
- Poruka
- 15
imam problem: kada hocu da krenem novu karijeru u meniju za biranje drzava uopste nema francuske!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baya:imam problem: kada hocu da krenem novu karijeru u meniju za biranje drzava uopste nema francuske!!!
kako to ide probao i neceshegi:Ej ljudi malo sam surfao i nasao sam ovaj trainer.Pomocu njega si stavljate velike kolicine novca.Probajte odlican je pozzz
BigMazi:Jedini tim sa koj igram sve fm verzije od 2005 valjda jeste Totenham
formacija 4-3-3
mido
(Tevez)
berbatov defoe
(r keane)
lennon fernandes guzman
(huddlestone) (jermaine jenas)
evra gardner king Y lee
( ) - izmene koje praktikujem u vecini mecheva negde u 70 minutu.
Budzet mi je oko 45 miliona, i trenutni cilj mi je da dovedem Rooney-a iz Man utd.
Sezona 2006/2007 | 5 u ligi, osvojen kup uefa protiv intera (1-0 produzeci), FA cup finale izgubio od arsenala (3-1)
Sezona 2007/2008 | 2 u ligi ( odlucujuca utakmica u poslednjem kolu protiv man utd izgubio sa 2-0 i prepustio mu titulu sa +2 boda), kup uefa ispao u cetvrt finalu protiv rome (2-0), FA cup polufinale protiv liverpoola 3-0 izgubio)
Sezona 2008/2009 upravo poceo I Postao menadzer Danske reprezentacije.
skyhook:mozes li mi pomoci oko mog pitanje post iznad tebe....purke purke i samo purke...trenutno vredi 5 miliona a na polovina sam one mini lige,6 bodova vise od partizana i u svakoj tekmi do sada sam ih odvalio a bice jos dve,finale kupai jos jedna u prvenstvu ali su me ****** u mozak mali timovi samo mi otkidali bodove...da nema Purovica....i onog Ljubijankica koga sam jedva doveo....Ivalja isto razboija koa i Gay i Miladinovic i Milovanovic....golmana cini mi se da je Viteri Daniel pod obavezno uzmite malo kosta a vrlo pouzdan