...da uvidis kako je moglo biti, a kako je ustvari. Da li su tvoji stavovi i cvrstoca tvog karaktera vredni ovoga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zelim da Novu godinu docekam u tvom zagrljaju,da mi pocne tvojim poljupcima....
bolje da cutim,onaj gore zna koje su mi zelje,pa ako smatra da zaslzujem,on ce vec naci nacin..Zelim da oni koji nemaju imaju dosta za normalan zivot i zdravlja i ljubavi i novca i da bude manje nasilja i mrznje,znam da zvuci idilicno ali se nadam da ce neko tamo uslisiti moje zelje,ono za sta molim 10 godina,da ne bude svadje medju ljudima,da se ne mrzimo i ne gazimo preko drugih radi interesa i ono sto zelim sebi a naravno i svima drugima da nadjem onu osobu koja ce uvek biti uz mene i koja ce me voleti onakvog kakav jesam,tj. zbog mene samog i da nadjem neki normalan posao jer kako stvari stoje zavrsvama fakulteta a od posla nista...ali ***. chovek nauchi ako nesto ne moze na jedan nachin da se postigne ima i drugih nachina...u svakom slucaju svima sve najbolje!
I tri najdraze pesme:
PS. I zelim Sasi i Dejanu Maticu da me jos dugo kroz zivot prate svojim pesmama,skoro mi se sve sto
sto ispevaju u svojim baladima vec desilo ili na neki nachin dotaklo,svaka chast momci,zivi bili!
dobra si dusa..dobar si leeman..dobra si dusa..
Buć, bacila sam novcic u fontanu, pa sad, videcu da li ce mi se ispuniti... samo kada ce to biti...
Nisam bas strpljiva...